Savatage

στην Criss era δεν ηταν καποιος Κινκελ πληκτρας…ενας απο ζητα ηταν.δε θυμαμαι τωρα ακριβως…

John Zahner, θυμήθηκα ;ρ

o Zahner ήταν touring πληκτράς στη Streets περιοδεία και σε κάποια live της Gutter περιοδείας.Ο Kinkel ήταν studio πληκτράς αλλά κυρίως βοηθάει τον Paul O’Neill στην παραγωγή και την ενορχήστρωση. Αν κοιτάξεις, το όνομά του υπάρχει σε όλες τις κυκλοφορίες των Savatage από το Hall… και μετά σαν additional keyboards.

Ισχύει… Συν του ότι το καλό με τον Stevens ήταν ότι μπορούσε να πει τα τραγούδια live όπως τα έλεγε ο Oliva στο studio…

Για του λόγου το αληθές:

http://www.youtube.com/watch?v=0VA_3hSR3zM&feature=related

(δείτε μέχρι τέλος)

Εεεε εντάξει όχι και με το ζόρι :stuck_out_tongue:

ουτε καν ρε φιλε…το 94 στην Ιαπωνια καταρχας προσωπικα πιστευω ειναι μια συναυλια που δεν επρεπε να γινει dvd…γιατι πρωτον ο Ζακ απλα δεν εκανε για τα τραγουδια του Τζον σε σημειο ωστε να ηχογραφηθει live,και δευτερον και κυριοτερο γιατι απλα δε βγαινεις και αλλαζεις σολο του κρις.λιγους μηνες αφου εφυγε και γενικα ποτέ.βλ.edge και hall…

οποιος νομιζει οτι ο Στιβενσ ηταν αρκετος στα lives…ας τσεκαρει βιντεακια που υπαρχουν παν πολλα στο youtube και φαλτσαρει ακομα και στα δικα του κομματια εν ετη 1993…οσον αφορα στα κομματια του Τζον λοιπον,ΜΟΝΟ ΤΖΟΝ…

Ο Stevens ήταν κάτι παραπάνω από αρκετός στα live 8)

Βέβαια συμφωνώ ότι τα κομμάτια του Jon δε τα έχει (εξαίρεση κάτι μπαλαντοειδή If I Go Away κλπ). Η φωνή του έστρωσε απ’ το '94 και μετά.

Δεν ξερω τι λετε, εγω ενα πραγμα σκεφτομαι… Τι κομματαρα ρε πουστη…

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια…
ώρε μάνα τι είχε γίνει τότε…

Handful 1998 Sao Paolo

Chance 1998 Sao Paolo

0:15 καρεκλα… ΣΑΒΑΤΑΖ ΠΑΝΤΟΥ http://www.youtube.com/watch?v=CofTdDxP5AM

Έτσι!!!

Το σχολειο σου ρε?!??!

Υ.Σ. Καλα η καρεκλαρα ολα τα λεφτα!

Ρε συ παπαρδέλα εδώ κ ο ίδιος ο Oliva παραδέχεται ότι ο Stevens είναι καλύτερός του φωνητικά… Κ επίσης κ ο μακαρίτης ο Criss ήταν ενθουσιασμένος με την άφιξή του. Άμα πάρεις την επανέκδοση του “Edge Of Thorns” στο booklet θα το δεις. Ο Jon ένιωσε πιό ελεύθερος να γράφει τραγούδια που να μην προσαρμόζονται μόνο στις φωνητικές του δυνατότητες (κάτι που έκαναν παλιότερα). Κ εμένα το στυλάκι των φωνητικών του Jon μου άρεσε περισσότερο απ’τον Jak αλλά αυτό δε σημαίνει πως η φωνή του πρώτου δεν είχε περιορισμένες δυνατότητες. Κ ο Lemmy μ’αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ να τσιρίζει σαν τον Halford, τί να κάνουμε… :stuck_out_tongue:

Σαν να άργησα να μπώ λίγο στην κουβέντα μου φαίνεται…:)(εντάξει τι είναι 102 σελίδες:–)
Μιας και έχετε πιάσει κουβέντα για το ποιος λέει καλά τι θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το παρακάτω video…

Είναι το τελευταίο κομμάτι από το τελευταίο live της περιοδείας που κάναμε με τους Jon Oliva’s Pain και τέλειωσε την προηγούμενη βδομάδα…Δεν ήταν καν στο setlist του live αλλά του ζήτησα να το παίξουν και τελικά δε μου χάλασε χατήρι…8)

Όντας Savatage/Oliva ψυχάκι/junkie/δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο τα τελευταία 15 χρόνια ήταν κάπως “…” στιγμή για μένα (ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι λέξη θέλει στο κενό όταν δει το video:roll:)

Enjoy!
J

__Πωωωωω… :frowning: :slight_smile: Πραγματικά συγκινήθηκα… Με κατέκλυσε μια μελαγχολική ευφορία…

__ΟΜΟΡΦΙΑ.

__Σ’ ευχαριστούμε! :wink:

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ εντάξει τρελάθηκα,συγκινήθηκα,μελαγχόλησα βραδιάτικα…:cry::cry:

Ότι και να πω είναι λίγο. Είναι το my all time favourite κομμάτι. Κάθε φορά που το ακούω πραγματικά συγκινούμαι…

Α ρε Savatage γαμώτο… μεγάλη ζημιά

προσωπικα πιστευω το ακρως αντιθετο οσον αφορα τις φωνητικες ικανοτητες των Ζακ και Ολιβα…βαλε τον ζακ να τραγουδησει Summers rain ή mentally yours ξερω γω…ηταν υπεραρκετος για το υφος των αλμπουμς απτο edge και μετα…αλλα δεν τιθεται καν θεμα για τους ογκολιθους πριν οτι ανηκουν στον Ολιβα.με καθε τροπο…

J, θα γίνω αδιάκριτος και θα ρωτήσω “τι σου ψιθύρισε στο αυτί”; :stuck_out_tongue:

φιλε τι να πω…πρεπει να αισθανεσαι πολυ τυχερος που το εζησες αυτο…