Savatage

Πωωωωωωω τι θυμήθηκα τώρα ρε… με Savatage και Dio ξεκίνησα να ακούω μέταλ!!!

Επανενωθείτε ρε γαμώ την κοινωνία μέσα!!!:vibrate:

Στο τέλος λές ε? Βασικά με φίλησε και μου’πε “I love you man” :oops: :smiley:
Σε ρώτησα γιατί υπάρχει κι ένα άλλο σημείο (δε φαίνεται καλά στο video) που με φώναξε εκεί πριν το solo και μου είπε “αναλαμβάνω εγώ από εδώ”(για τά ψηλά στο τέλος)

@Sava.fan:Βασικά δεν υπάρχουν λόγια…τόσο απλά :roll:

Επίσης, δε ξέρω εάν ήσουν εσύ, αλλά είχα κάνει ένα κόμμεντ στο myspace σας, μου έκανε εντύπωση που δε πέρασε το tour από δω με ελληνική μπάντα για supporting act.

Το θυμάμαι αυτό που λες αλλά νομίζω δεν είχα απαντήσει εγώ…
Όπως και να’χει, το θέμα απ’ότι μου είπαν ήταν ότι απλά δεν τους κάνανε καμιά προσφορά για τη συγκεκριμένη περιοδεία απο Ελλάδα…

Αναμενόμενο δυστυχώς :frowning:

Κρίμα… Ήταν πολύ ωραία την τελευταία φορά!

Πάντως man σε ζηλέυω άπειρα (με την καλή έννοια).

Τι να πω… τεράστια στιγμή!

Ναι, για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ περίμενα ότι θα τους κλείσουν αλλά νομίζω ότι αυτό οφείλεται μόνο και μόνο στο επιπλέον κόστος που έχουν για να έρθουν στην Ελλάδα που ανεβάζει και τα λειτουργικά έξοδα της συναυλίας. Γιατί από κάθε άλλη άποψη νομίζω ότι είμαστε από τα πιο δυνατά fan base που έχουν στην Ευρώπη.
Απ’οσο θυμάμαι στο τελευταίο live στο Blue είχε γύρω στα 450 άτομα, περίπου όσο το maximum του κόσμου που είχε σε οποιοδήποτε live και σε αυτή την περιοδεία.Αν εξαιρέσεις δηλαδή το live του DVD στο Tilburg που είχε 1200 άτομα περίπου,σε όλα τα υπόλοιπα είχε από 250-450 άτομα. Για να μη μιλήσω βέβαια για το επίπεδο τρέλας του κόσμου στην Αθήνα που δεν έπαιξε πουθενά…:metal:

Θυμάται κανείς Playlist από το Blue;

Sirens
Unusual
Through The Eyes Of The King
Maniacal Renderings
Gutter Ballet
Hounds
Firefly
Tonight He Grins
Jesus Saves
Before I Hang
Chance
O To G
Believe
Look At The World
Adding The Cost
When The Crowds Are Gone
Hall Of The Mountain King

:wink:

Τι live-αρα ήταν αυτή…πρέπει κάποια στιγμή να ανεβάσω κανένα καλό video από αυτό το live στο youtube…:?

Ήταν όντως φοβερό live, αλλά μετά τα Chance και When the crowds… παθαίνεις αμνησία!!!
Thanks

Άντε να μας ξανάρθουν.

στο Live στον Μυλο το 08 θυμαμαι ειχατε μια καμερα δικια σας στον 2ο απο που και ανεβασατε τα βιντεο σας στο youtube…εχετε γραψει και το Live των JOP?γιατι αν ναι,πρεπει να ειναι εκπληκτικα.

Τι ωραίο live ήταν ε;;;

ονειρο ζωης γαμωτο…ειδικα στο σημειο “this song is for Criss…” ιαχες απο κατω “CRISS CRISS CRISS CRISS CRISS CRISS CRISS CRISS” και μπαινει η εισαγωγη του Hounds…θελω παλι :frowning:

Είχα κερδίσει και έναν διαγωνισμό τότε θυμάμαι που υποτίθεται ότι θα είχαμε μισή ώρα με τον Jon αλλά τελικά μόνο 3-4 λεπτά ήταν όλη η φάση. Αλλά… για μένα ήταν απίστευτα αυτά τα λίγα λεπτάκια και οι 2 κουβέντες που αλλάξαμε…

σε μισω κωλοφαρδε…εγω θα λιποθυμουσα στο ανετο

Με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω… πραγματικά από τις μεγαλύτερες στιγμές που έχω ζήσει!

Δεν τους εχω δει ποτε και δεν ξερω αν θα γινει ποτε, οποτε [B][SIZE=“3”]ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ…[/SIZE][/B]:evil::twisted:

Η πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιες στιγμές όντως δεν ξέρεις τι να τους πεις…Κλασικό κοκομπλόκο φανμπόυδων χεβυμεταλλάδων.

Κρίμα πάντως που έχει πάρει τόσα κιλά ο Jon. Θυμαμαι κάποτε σιλφίδα ήταν.

Νομίζω ότι κάπου πρέπει να έχω ένα DVD απ’αυτή την κάμερα τώρα που το λες…Θα πρέπει να το κοιτάξω και να ανεβάσω μερικά κομμάτια στο youtube

'Οντως αυτό το κόλλημα είναι νομίζω κοινό σε όλους…θυμάμαι που θα συναντούσα πρώτη φορά τον Oliva τότε που είχε έρθει για συνεντεύξεις πριν βγει το Poets and Madmen…το προηγούμενο βράδυ είχα σκεφτεί ολόκληρο χειμμαρο για το τι θα του πω και τελικά μείναμε στις φωτογραφίες και τα αυτόγραφα :slight_smile:

http://www.youtube.com/watch?v=NsoAz03eqZQ

Stevens on the drums :stuck_out_tongue: