Savatage

χαχαχαχα μια χαρά το πάει :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βρε το Ζαχαρία… άξιος! Δεν τον είχα δει ποτέ, φαίνεται να το καταευχαριστιέται πάντως :smiley:
Θεωρεί, λέει, τον εαυτό του κυρίως ντράμερ, αφού παίζει απ’τα 5 του

Βασικά απ’ότι είχα ακούσει αυτός είχε ηχογραφήσει τα τύμπανα στο πρώτο Circle 2 Circle, δεν ξέρω αν έγραψε και σε κανένα άλλο δίσκο από τότε.

Πω πωωω…έχω καεί με video Savatage στο youtube…άπειρα διαμάντια παίζουν εκεί μέσα…

Τι περιοδεία ήταν αυτή το '91…εκεί κι αν η μπάντα ήταν on fire…
(άμα δεν είχε και τόσο σκατένιο ήχο)

Hounds

Of rage and war

Hall of the Mountain King

Τι κρίμα να μην έχουν το budget (φαντάζομαι δηλαδή) να μη γυρίσουν κάποιο official DVD από την περίοδο με τον Criss…νομίζω ότι θα το έβλεπα κάθε μέρα :smiley:

Κάτι σαν αυτό δηλαδή

(οι ηλίθιοι το κόβουν στο τέλος πάνω που αρχίζει το When the crowds are gone…#-o)

Bootlegs με τον Criss υπάρχουν όμως, έχω και 1-2 σε αρκετά καλή ποιότητα.

εμενα ενα thumbup :thumbup: και ενα how are you? μου ειχε πει ο papa John το 2001 στο rockwave που καταφερα λιγο να τον πλησιασω και γελαγα σα μαλακας για καμμια ωρα(πιτσιρικι κιολας) :D:D

επισης για οποιον ηταν και θυμαται τοτε,θεουλης Chriss Caffery να γυρναει τυφλα γυρω γυρω, αφου παιξανε και να πειραζει ολο τον κοσμο:p:p

Πριν από λίγο άκουγα το Death Is Just A Feeling (Avantasia - Angel Of Babylon).

Ότι και να τραγουδίσει ο πούστης είναι τέλειο…

Για να ακούσω γνώμες για το Dead Winter Dead τώρα που πάλιωσε…

Αριστούργημα

Το λιώνω καμιά βδομάδα τώρα συνέχεια. Πράγματι αριστούργημα. Σε σημεία να κλαίει η κιθάρα. Caffery τεράστιος.

Είδατε τι κάφροι είμαστε;
Στην Ελλάδα μας παίρνει καμιά δεκαετία (μερικές φορές παραπάνω) να καταλάβουμε ότι βγαίναν και στα 90’s καλοί δίσκοι.
Τότε όλοι οι ξερόλες το έθαβαν. Ευτυχώς δεν επηρρεάζονται όλοι οι οπαδοί από κριτικές τύπου Hammer…

Dead Winter Dead… Η πρώτη μου επαφή με την υπερμπάντα όταν είχε βγει το συγκεκριμένο album… τρελό σκάλωμα άκουγα την κασέτα (ααααααχ) 2-3 φορές την μέρα για μήνες!!!

Προσκυνώ ταπεινά για το Not What You See.

Κάνεις πλάκα προφανώς

Πραγματικά δεν ξέρω αν το Christmas Eve/Sarajevo 12/24 ήταν Savatage ή TSO κομμάτι, αλλά συνθεσάρα!!! Από τα καλύτερα του δίσκου.

E κοίτα από τη στιγμή που το album κυκλοφόρησε το 95 και οι TSO δημιουργήθηκαν το 96 λογικά είναι καθαρά 'Tage

Δεν υπάρχει μέτριος Savatage δίσκος…

Βασικά δεν υπάρχει κατά την άποψη μου κάτι με το οποίο να ασχολήθηκε ο Mountain King και να είναι κάτω του τέλειου!

Συμφωνώ με τις ημ/νίες, αλλά ΤΣΟ ήταν στα σκαριά από πριν, είναι και η ίδια παρέα…
Πάντως το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ίσως ΤΟ best seller από TSO, από ακροατές που δεν ξέρουν από Savatage και τέτοια.

Αστείο ήταν πού ένας φίλος μου τότε είχα αγοράσει το DWD και σχολιάζαμε τότε αυτήν την κομματάρα (και το album γενικότερα). Μετά από λίγους μήνες ακούγαν και οι γονείς του το ίδιο κομμάτι από “ένα CD που αγόρασαν από το Metropolis με χριστουγεννιάτικα τραγούδια” #-o

χαχαχααχχαχαχαχα

Ισχύει ότι είναι το μεγάλο τους hit πάντως στους “άσχετους”

Ετσι, οι Savatage μικραινουν το χασμα των γενεων…