Savatage

Εχει πλάκα. Όταν οι γονείς λένε “Παιδί μου, τι πραγματα είναι αυτα που ακούς; …του Σατανά!!!”
“Εεεεεεε, μαμά…τα ίδια ακούμε, στην έσκασε ο Oliva, άλλαξε όνομα και κυκλοφόρησε το ίδιο τραγούδι, χαχα” :smiley:

Βασικά για να λέμε και του στραβού το δίκιο όταν είχε βγει το DWD το Hammer του είχε βάλει 9 αν δεν κάνω λάθος και μάλιστα τότε οι Savatage είχαν την τιμητική τους με εξώφυλλα, αφιερώματα κτλ. Άλλωστε το Γενάρη του 96 που ήρθαν στην περιοδεία του DWD, το Ρόδον ήταν φίσκα και έγινε της τρελής εκει μέσα!

Ναι, έχω δει κι εγώ κάμποσα αλλά άλλη η χάρη της επίσημης κυκλοφορίας όταν όλα είναι άψογα.Εδώ είχα πάρει τη βιντεοκασέτα του Japan Live όταν είχε βγει που όπως και να το κάνουμε, σαν συναυλία δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, αλλα΄και πάλι είχα χαζέψει που έβλεπα video Savatage όπως πρέπει!

Πάντως στα άλμπουμ των Trans Siberian Orchestra (στα περισσότερα, όχι όλα), είναι πολύ έντονο το πνεύμα (και το στυλ ακόμα) του Dead Winter Dead, και των ορχηστρικών Savatage γενικώς… Έχει πλάκα που οι TSO σημείωσαν τόση επιτυχία έξω, ενώ τους Savatage τους ξέρει πολύ λιγότερος συγκριτικά κόσμος…

Το 'χω δηλώσει πάλι, για μένα το DWD είναι καθαρά ένας TSO δίσκος, αφού η μουσική κατεύθυνση που ακολουθούσαν άρχισε να παίρνει το δρόμο προς τα Μέγαρα και τις Λυρικές σκηνές :stuck_out_tongue:

demo που τωρα ανακαλυψα… περιεργο…ομορφα περιεργο.

Πολύ μελαγχολία. Θυμίζει κάτι ταινίες που ο πρωταγωνιστής εντελώς μα εντελώς καμένος είναι σε κανα σκοτεινό σοκάκι και δε νιώθει μία!

βασικα ποσο μπροστα μπορει να ταν οι σαβαταζ για την εποχη τους…οταν ετσι περιπου ακουγονται μπαντες τυπου isis τωρα…

Φίλε την γνώμη μου για τους 'Tage την ξέρεις! Θες τενική, θες στίχο, θες feeling? Τα έχουν όλα και με το παραπάνω!

Είμαι απίστευτα συναισθηματικά δεμένος με την μπάντα οπότε ότι και να πω είναι λίγο1

Ο Jon πάντως έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για reunion…ο Zak σε συνεντευξή του εχεί πει πως είναι θετικός αν του γίνει πρόταση να αναλάβει φωνητικά…Να ελπίζουμε?? :stuck_out_tongue:

Sorry gia ta greekglish den exei to pc ellinika (omg)

Pote eipe o Jon gia reunion? Ego diavazo sunexeia oti to diapseudei!

Δεν θυμάμαι πότε το είπε, το είχα διαβάσει στο hammer το είχε πει ο ίδιος… Τώρα πόσο έγκυρο είναι αυτό δεν ξέρω… Προσωπικά εγώ το βρίσκω πόλυ δύσκολο να κάνει το reunion o Jon…

Kapoia stigmi tha ginei de mporei. kai tha eimaste ekei whatever the cost may be :wink:

τους ξεσκεπασες, αυτο ακριβως θελαν να κανουν οι αησις τωρα.

ελα μωρε ,αφου καταλαβες πως το εννοουσα…

τι σκατά γίνεται με τις επανεκδόσεις γμτ. μόνο Edge Of Thorns, The Wake Of Magellan, Sirens & Dungeons Are Calling έχουν σκάσει μύτη :confused: έχετε δει τπτ άλλο πουθενά? ναυάγησε το σχέδιο? τι διάολο έγινε…

εβαλα προχθες
wake of magelan
τι δισκαρα!?!?!?!?!?!!!

The Storm. Τελειότις.

Το σολο ειναι του Pitrelli αν δεν κανω λαθος…Πραγματικα απο τα καλυτερα σολο που εχω ακουσει…τοση μελωδια και συναισθημα…σου μιλαει

τσεκαρετε αυτο και τα related…εχω λερωθει