Savatage

:|:|:|

Ρε παιδια μηπως εχει κανενας αποψη για αυτο εδω???

http://www.myspace.com/rock_city_berlin/blog/539556939

δηλαδη να μου γυρισουν τα μυαλα???

Καλά αυτό γνωστό ήταν ;ρ

Αλλά προφανώς και δεν είναι Savatage reunion.

Καλα και γω το περιμενα οτι θα γινει κατι τετοιο αλλα δεν ειναι και λιγο ετσι?

Και ναι θα ήμαστε εκεί στο Βερολίνο γαμώ!!! Συγκινούμαι και μόνο στην ιδέα!!!

And they get their Savatage reunion and I get it out of my life and it’s a beautiful thing all around.?

μάλιστα.

bastard ασε τα μαλιστα και μαζευε τα μπογαλακια σου, φευγουμε για ευρωπη

What an arsehole.

Α ρε Oliva.

να πάρεις και τον Roy και να πάτε, να πείτε και πολλά ευχαριστώ στον χοντρό που μας έκανε τη χάρη για το reunion και δεν θα τον πρήζουν πλέον οι φανς, όλοι ευχαριστημένοι.

“like eight Savatage songs” λέει, χέσε μας ρε μπάρμπα Jon.

Να σε βλεπα αν θα τα λεγες αυτα αν δεν τους ειχες δει λαιβ ποτε

εντάξει, ίσως αν δεν τους είχα δει λάιβ να ανεχόμουν την κοροϊδία. τώρα δύσκολα.

δε τους έχω δει λαιβ και είναι κοροϊδία. και δεν έχω δει ούτε JOP/CIIC ακόμη. Οπότε η προσμονή είναι πολύ πολύ μεγάλη. Αλλά εάν ο ίδιος ο Oliva το βλέπει σαν αγγαρεία και “άντε να παίξουμε 8 κομμάτια να μη με πρήζουν άλλο”, ε άιντε και παράτα μας Jon.

Πολύ σωστό αυτό. Επειδή δεν τους έχω δει απλά το δέχομαι. Δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Όπως λέει και ο λαός απ’΄το ολότελα καλή κι’η Παναγιώταινα!

Συμφωνω με freedomofrock. Ουτε εγω εχω δει κανεναν ποτε και απ’οτι φαινεται δεν προκειται [-X:(

Εγώ πάντως ελπίζω μην στραβώσει το θέμα και δεν βγουν έστω και για αυτά τα 8 κομμάτια. Θα ξενερώσω.

Αργεί ο Μάρτιος γαμώτο…

Η κοροϊδία ΔΕΝ είναι ότι θα παίξει μόνο 8 κομμάτια Savatage, η κοροϊδία είναι να σνομπάρει τόσο τους Savatage κ εσύ σαν το φανμπόη να μη μασάς κ να πας.

Ερώτηση 1 (προς φανμπόηδες): Μια μπάντα δεν την κάνουν τα άτομα απ’τα οποία απαρτίζεται; Είναι ανεξάρτητη οντότητα; Για να ξέρω…

Ερώτηση 2 (προς Jon Oliva): Τί θα ήσουν εσύ Jon Oliva χωρίς τους Savatage που όλο σνομπάρεις; Από πού αναδείχτηκες;

Δεν έχεις άδικο αλλά επειδή ακριβώς είμαι φανμπόης θα πάω. Ναι είναι κοροϊδία αλλά δε ξέρω… Βασικά Βερολίνο θα πήγαινα έτσι κι’αλλιώς για TSO. Χτες έμαθα ότι θα παίξουν και Sava από το link.

Ερώτηση 1 (προς φανμπόηδες): Oι Savatage για μένα στην αρχή ήταν ο Jon και o Criss. Μετά τον θάνατο του Criss όμως η μπάντα ήταν όλοι όσοι έπαιζαν. Ήταν το σύνολο, μια έννοια, κάτι παραπάνω από 5-6 άτομα που παίζουν ένα όργανο.

Ερώτηση 2 (προς Jon Oliva): Τί θα ήσουν εσύ Jon Oliva χωρίς τους Savatage που όλο σνομπάρεις; Από πού αναδείχτηκες;

Δεν ξέρω καν τι να απαντήσω :confused:

Το θέμα είναι ότι θα είναι τα μέλη των Savatage εκεί :stuck_out_tongue: Plate, Caffery, Pitrelli/Scholnick, Middleton. Για Stevens δε ξέρω βέβαια.

Το θέμα είναι ότι από άποψη μελών είναι οκ, αλλα ρε πούστη εάν το βλέπει σαν αγγαρεία γάμα το. Οι Savatage είναι ιδέα και μουσική με ψυχή, δεν είναι ένα απλό πεντάγραμμο με νότες.

Kλαίω γαμώ!!!

Αυτό ακριβώς αν είναι να το κάνει έτσι απλά για να σκάσουμε εμείς εεεε μέρχι και γω που τους λατρεύω απίστευτα ξενερώνω!!