Savatage

Κι εγώ Βερολίνο βλέπω ότι συμφέρει.Α ρε Τζον τι μας κάνεις!

Αν μου επιτρέπεις freedom, άλλαξα ακόμα περισσότερο τον τίτλο μια που μπαίνοντας στο φόρουμ βλέπω με κεφαλαία πρώτο τίτλο αυτό το REUNION SAVATAGE! και ενθουσιάστηκα, και μετά είδα το “στο περίπου” και ξενέρωσα.

Για να μη πάθουν κι άλλοι το ίδιο λοιπόν… :stuck_out_tongue:

ποιο “προσωρινό”, αυτό είναι το τέλος της Μπάντας.

δεν αντέχω άλλο, διαβάζω και ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση και θέλω να κλάψω για να ξεσπάσω, “μ’ένα σμπάρο 2 τρυγώνια” λέει, “θα βοηθήσει την πώληση των εισιτηρίων” λέει, “θα ηρεμήσει όλους μια για πάντα” λέει,[B] “Μετά δε θέλω να ακούσω τίποτα”[/B] λέει, γαμώ το κεφάλι σου ρε χοντρέ, πονάνε τα μυαλά μας, η ψυχή και η καρδιά μας :cry:

εχω ξενερωσει τερμα με την παρτη του Τζον…οσο τον σεβομουν με εχει ισοπεδωσει με τη μαλακια που διαβασα…μονο που αποκαλεις “ζητημα” τους Σαβαταζ,εσυ ο ιδιος ο δημιουργος τους,ε τραβα φυγε…απτη στιγμη που απο αυτη τη μπαντα αναδειχτηκες,και τη χρησιμοποιεις ακομα για να μαζευεις κοσμο ως Jon olivas pain και επειτα σνομπαρεις ενα ριγιουνιον που οι περισσοτεροι σαβαταζ φανσ πουλουσαν τη γιαγια τους για να ζησουν,πρωτα κοροιδευεις τον εαυτο σου και μετα ολους εμας…που πιστευουμε σε σενα…οσον αφορα τα 8 κομματια σαβαταζ.κλασε μας…περισσοτερα σαβαταζ επαιξε ως jon olivas pain…απογοητευμενος…σαν να μου κατεδαφισαν το μεγαλυτερο ονειρο της ζωης μου…τι να πω…

Κι εμένα οι δηλώσεις του Jon με χαλάσανε.
Δεν καταλαβαίνω, αν δε θες δεν το κάνεις, ο κόσμος να έρθει τούμπα. Δε σου έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό (ή μήπως το έβαλε;) Αν το βλέπεις σαν υποχρέωση του στυλ, πάμε να παίξουμε 1 ώρα να τελειώνει κι αυτό, ας μη γίνει ποτέ. Αν πάλι υπολογίζεις με αυτό τον τρόπο τον κόσμο που στήριξε και ανέδειξε αυτό το γκρουπ (και εσένα, βεβαίως), πάλι άστο καλύτερα. Ας έχουμε την ανάμνηση των συναυλιών που έχουμε δει. Ποτέ όμως να μην ξαναστηρίξεις τη συναυλία σου σε κομμάτια των Savatage, έτσι; Δεν υπάρχει λόγος πια… Μια χαρά τα πας και με τους TSO.
Δηλαδή, στην τελευταία συναυλία των JOLPain στα Πατήσια ό,τι ζήσαμε, ήταν ψεύτικο;
Ή βγήκε καμιά υποχρέωση; Ρε, κόντεψε να πέσει το σύμπαν…

Τα ειπε ολα ο συμφορουμιτης πιο πανω…
“Τι σκατα θα σουν ρε Τζον χωρις τους Savatage?”

Ειμαι απ τους τυχερους που τους ειδαν(δις),αλλα για οσους δεν,ειναι πραγματικα πολυ κριμα.Ποσο καψαλης εισαι ρε χοντρε για να ξεστομιζεις τετοιες πιπες οντας πανω απ ολα επαγγελματιας μουσικος???Τεσπα δε γαμιεται,ας μεινει απλη αναμνηση της παλαι ποτε εφηβειας μου.Πλεον τα ευρω μου τα δινω εκει που με σεβονται.

live trans-Siberian Orc-Hestra και 8 κομμάτια Savatage, να το αφήσω?

Γεια σου ρε μπακάλη Oliva :!:

Εεεε ΤSO γαμάνε!!

o Gildenlow σε κάποιο τεύχος του machinah fanzine είχε γράψει κάτι πολύ απλό, το πόσο μεγάλη δύναμη έχουμε στα χέρια μας ως καταναλωτές, το πόσο απλό είναι να πεις σε κάποιον “fuck off” αλλάζοντας κανάλι, μη περνώντας την πόρτα του καταστήματός του κλπ.

σκέφτομαι πόσο ωραίο θα ήταν αυτά τα shows των T.S.O. στην Ευρώπη να μην πουλούσαν ούτε ένα εισιτήριο, ΟΥΤΕ ένα. να συνεννοούνταν όλοι οι οπαδοί των savatage με αναρτήσεις στο νετ, facebook και myspace και να έκαναν μποϋκοτάζ σε αυτήν την κωμωδία. ή να πήγαιναν στο λάιβ και την ώρα που θα έβγαινε το “reunion savatage” στη σκηνή να έφευγαν όλοι, να άδειαζε ο χώρος και να έμεναν μόνοι τους οι φραγκοφονιάδες. ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να γίνει, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο για να καταλάβει ο άλλος ότι τα λεφτά δεν είναι το παν σε αυτή τη μουσική.

Εγω παντως το σκεφτομαι για Λονδινο…

Ισως ειναι η μια και μοναδικη ευκαιρια να δω ολους τους Savatage μαζι, πλην του Criss, εστω και για 8 κομματια…Μπορει να μην υπαρξει αλλη και αυτο γιατι ο χοντρος ωρες ωρες μαλακιζεται οικτρα…

Εννοείται [U]γαμάνε[/U] οι TSO (για τα δικά μου γούστα φυσικά), και σε όσους άρεσαν οι ύστεροι Savatage δεν υπάρχει περίπτωση να μη γουστάρουν και το δημοφιλές στις ΗΠΑ ορχηστικό μεγασχήμα των O’Neill/Oliva και σία. Ας μη λέμε τα αυτονόητα.

Ωστόσο οι δηλώσεις του Jon απαράδεκτες, αν είναι αγαπητέ χοντρέ να το κάνεις και καταναγκαστικά ξέρω γω άσ’το, δε πειράζει.

Σε δύο θρεντ εν τω μεταξύ μιλάμε για το ίδιο πράγμα.

«Πάντα το θέμα με την επανένωση των Savatage ήταν πως για να γίνει σωστά θα έπαιρνε πολύ χρόνο από τους Trans-Siberian Orchestra και ο Paul O’Neill σε καμία περίπτωση δε θα άφηνε μία μέτρια παραγωγή να λάβει χώρα. Τώρα όμως ήταν η τέλεια ευκαιρία: Με ένα σμπάρο, δύο τριγώνια. Θα βοηθήσει στις πωλήσεις των εισιτηρίων, μιας και οι Trans-Siberian Orchestra δεν είναι τόσο γνωστοί στην Ευρώπη όσο στην Αμερική και θα ηρεμήσει όλους μία για πάντα. Αν θέλετε να το δείτε, έχετε 12 ή 14 βράδια και μετά τέλος. Μετά δε θέλω να ακούσω τίποτα. Αυτό ήταν. Οι οπαδοί θα έχουν το reunion, εγώ θα ξεμπερδέψω με αυτό το ζήτημα και όλα θα είναι όμορφα».

[B]Εγώ πάλι τα λόγια του Τζον τα μεταφράζω αλλιώς: Ο Παραγωγός Paul O’Neill δε θέλει reunion και “μπελάδες”!!! Απλά όλοι στο χοντρό λένε για reunion. Αυτός είναι ο αποδέκτης των requestes από τους οπαδούς. Πόσα χρόνια λέει ότι θέλει αλλά είναι μόνος του. Ο Παύλος φταίει για όλα!!![/B]

Ο χοντρός ζει και αναπνέει για τους Savatage - ακόμα.
Θα προσπαθήσω να πάω.

αμα ζει και αναπνεει για τους Savatage και φταιει ο Paul O Neill να γαμησει τον Paul o neil και τους trans siberian orchestrα και να κανει κανονικο ριγιουνιον και περιοδεια παντου με τους Σαβαταζ…αυτο ειναι απλα κοροιδια…ο χοντρος δεν ηταν ποτε αγιος.

Αλλαξοκωλιές? Στους Σάβατατζ μου?

και η κοροιδία έχει ένα όριο

:expressionless:
Δηλαδή;

Πάντως τα καλά τκτς έχουν ήδη εξαντληθεί.
Επίσης, όλοι θα κάθονται, χαχαχαχα
Στα Σαβα κομμάτια κάθεσαι αλα Village Cinemas και κουνάς ρυθμικά το πέλμα #-o

δεν περίμενα να το πω ποτέ, αλλά ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ.

O ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη είχε θέσει το εξής ερώτημα: τι είναι καλύτερο; να παιζεις μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στην Αμερική σαν TSO ή μπροστά σε 800 άτομα σε ένα club στην Αθήνα σαν Savatage;; Την απάντηση την ξέρουμε όλοι. Από τότε για μένα ο Jon έχει χάσει την αίγλη του.

Αυτό ακριβώς. Όπως είμαι και ο papardelas είναι σαν να γκρεμίζεται ένα όνειρο. Θα πάω, θα τους δω, σίγουρα θα συγκινηθώ και θα το καταευχαριστηθώ αλλά κάπου μέσα μου θα με τρώει ένα γιατί. Γιατί ξηγιέσαι έτσι ρε χοντρέ; Σε μας που τόσα χρόνια δεν κάναμε τίποτε άλλο από το να σε στηρίζουμε;