Savatage

Καλά ας βγούν όλοι αυτοί και θα σε πω εγώ αν κάτσω στην καρεκλίτσα μου!!!

αυτό που κάνει ο Ολιβα. είναι κοροιδία και ασέβεια. ειδικά ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε είναι προσβλητικός. τουλάχιστον έτσι τον αντιλαμβάνομαι εγώ ως οπαδός

Έτσι ακριβώς δυστυχώς. Δεν το περίμενα από τον Jon σε καμία περίπτωση!

Savatage χωρίς O’Neill δε θα ήταν ποτέ οι ίδιοι, και το ξέρουμε αυτό, ήδη απο τις μέρες του Hall of the Mountain King. (όσο και αν η ραχοκοκαλιά του συγκροτήματος ήταν πάντα τα δυο αδέρφια φυσικά)

Κατα τ’ άλλα περιμένω κάποια πιθανή μελλοντική συνέντευξη του Jon (σε κάποιο ροκ/μεταλ έντυπο), στην οποία θα τον ρωτήσει κανένας μάγκας για την δήλωση του αυτή και εκείνος θα προσπαθήσει ενδεχομένως να τα μπαλώσει, λέγοντας πως “παρεξηγήθηκε” και πως “οι Savatage πάντα θα έχουν μια θέση μέσα του” και τα λοιπά.

Καλοι ολο και καποιοι που ειναι σε φαση απλα να ξεκαβλωσουν και ‘‘δεμενοιαζειτιποταμιαφορανατουσδωκιαςπεθανω’’ θα κρυφοχαρηκαν με αυτη την ειδηση αλλα πραγματικα δεν εχω λογια γι’αυτο το πραμα με το τροπο που ειπωθηκε.

Μετα δε θελει να ακουσει τιποτα λεει.

ellanor ξερουμε πολυ καλα οτι δεν θα ηταν ιδιοι χωρις τον paul o’neill …βοηθησε παρα πολυ στιχουργικα,μουσικα κτλπ κτλπ…το γραψα πιο πολυ προς απαντηση του προηγουμενου που ελεγε οτι ο Jon αναπνεει για Savatage και φταιει ο Paul…ο Paul προφανως και θα θελει τα λεφτα,παραγωγος ειναι…αλλα τον κυριο λογο τον εχει ο Jon γιατι η γιγαντια μπαντα που ονομαζεται Savatage του ανηκει…

Papardela γάμα τα όλα και κλείνε εισιτήρια για Βερολίνο μαν! 200 ευρώ θες στο max για όλα!!!

ειδα με 20 ευρω τζον ολιβα ακουσα περισσοτερα απο “like 7 or 8 songs” …ξες τοτε,το 2008…που δεν πιστευα οτι θα λεγε τετοιες μαλακιες αυτος ο ανθρωπος…δεν ειναι εκει το θεμα ρε…ο καθενας μας θελει να δει savatage live…αλλα η σταση του χοντρου αυτη τη στιγμη φερνει νομιζω σε ολους μας λυπη και πανω απολα απογοητευση…τεσπα ας μη το κουραζουμε…εμεις θα ακουμε Savatage μεχρι να τελειωσει η θαλασσα,απο κει και περα περιμενουμε μελλοντικες δηλωσεις.

Η όλη ουσία είναι εδω.

Θα σκότωνα προκειμένου να δω το συγκεκριμένο line up αλλά όχι έτσι ρε γμτ. Είστε κάτι παραπάνω από μια μπάντα, μη διασύρετε το όνομα Savatage έτσι. Δε του αξίζει.

Πραγματι μεγαλη χαρη θα κανει. Να παρει το βραβειο “Γκαντι”

Αυτο ακριβως. Σιχαμερη αντιμετωπιση.

Τι θα ηταν…μακαριτης.

Καλο χαρτζιλικι ειναι και η ΤΖΟΠ ρε. Γιατι να μην καπηλευεται το ονομα των 'ΤΑΖ?? Εδω σε ενα παλιοτερο αλπουμ των ΤΖΟΠ (2007?) ειχε απ’εξω αυτοκολλητο: “περιεχει ακυκλοφορητες ιδεες του Κρις Ολιβα”. Συρε και μαμησου δηλαδη.

Δεν συμπληρωνω τιποτα.

Αψογα τα λες. Περιοδευον θιασος που λεει καλαντα.

Εχω την ευκαιρια να τους δω στο Λονδινο, ουτε αεροπορικα ουτε τιποτα. Μονο (που λεει ο λογος μονο) τα 45 ευρω τους εισητηριου. Στην αρχη οταν ειδα την αναγγελια της συναυλιας ειπα οτι δεν προκειται να δωσω τα λεφτα μου στον θιασο.
Μετα ειδα και την δηλωση περι 8 τραγουδιων, αντε μας τα’χετε κανει μπαλονια η Σαβατατζηδες και ετσι. Και το αποφασισα.

Θα παω.

Αλλα με ενα καφασι σαπια ζαρζαβατικα.

Αϊ στο διαλο βλασφημε που να πνιγεις στην κοκα.

Εμμμ Αστάλδε με το συμπάθειο μαν αλλά κάπως περίεργο τρόπο έχεις για να εκφράζεις τη “λύπη” σου για τη στάση του Oliva!

Είναι απλό. Πραγματικά λυπάμαι και θύμωσα πολύ με αυτό που ξεστόμησε ο χοντρός γιατί πολύ απλά όλα αυτά τα χρόνια είχα μία Χ εικόνα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και μέσα σε μία πρόταση κατέρρευσε αυτή η εικόνα.

Αλλά όπως ανέφερα και κάποια στιγμή πιο πάνω η επιθυμία να δω Savatage live υπερισχύει της μαλακίας που είπε ο Jon!

Καλά άστα τα περί “χοντρού” γιατί τον “χοντρό” καθόλου δεν τον χαλάει που θα τα σκάσεις ωραία και καλά -όπως κι άλλοι βέβαια, όχι μόνο εσύ- για την αρπαχτούλα του.

Όπως είπαν οι περισσότεροι ήδη, αν κάποιος πραγματικά προσβλήθηκε από τις δηλώσεις Oliva, απλά του ρίχνει ένα ωραιότατο “Χ” και συνεχίζει τη ζωή του.

Τεσπα, ξέχνα το, στην τελική ποιός είμαι γω να κάνω κουμάντο στα λεφτά σου και τη συνείδησή σου. Όλα κουλ μαν, peace out.

Παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε εισιτήρια;

Μα φυσικά και δεν τον χαλάνε. Αν δεν ήταν θέμα χρημάτων θα είχε γίνει reunion Savatage εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά όταν η φάση TSO βγάζει καμιά 40 εκατομμύρια το χρόνο και είναι από τα πιο επιτυχημένα act ε ποιος ο λόγος να ασχοληθεί με τους 'Tage??

Ε και φυσικά θα συνεχίσω την ζωή. Αγαπάω Oliva και ότι μου έχει προσφέρει τόσα χρόνια. Το συγκεκριμένο παράπτωμα με λυπεί πραγματικα ασχετα αν εσύ το έβαλες σε εισαγωγικά αλλά και πάλι δεν αλλάζει το τι νιώθω για την συγκεκριμένη μπάντα.

Α και φυσικά όλα cool man. Απλή συζήτηση κάνουμε! :smiley: :smiley:

Απλά ρε συ το παν και τ’ άλλα τα παιδιά, ποιοί Savatage ξέρω γω, μετά απ’ αυτό είναι πλέον φανερό ότι ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Τεσπα, εύχομαι στο μέλλον να νικάς τον εαυτό σου σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στη σκέψη και μόνο…

Αλλά ότι λέει ο Γράκχος γμτ, νιώθω λες και διέλυσαν οριστικά και αμετάκλητα.

Βασικά προς αποφυγή κάποιων παρεξηγήσεων. Τα εισιτήρια τα έχω κλείσει εδώ και καιρό για να δω TSO. Το θέμα reunion έσκασε χτες :stuck_out_tongue:

:slight_smile: :slight_smile:

Σ’ευχαριστώ.Για μόναχο έχει και επιλογή να τυπώσεις εσύ το εισιτήριο.Εντάξει δεν είναι αυτό;Γιατί για να στο στείλουν έχει τρελά μεταφορικά.Άντε ρε παιδιά ψηθείτε να πάμε παρέα.