Savatage

34 ευρώ είναι τα γαμήδια αλλα οκ εγώ έκανα κονέ με Βερολινέζο!

Criss εγώ θα είμαι Berlin και λογικά θα είναι και ο Sava_fan αν το ψήνεις! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το ψήνω τρελά!Για διαμονή τι έχεις βρει;

Έχουμε στανταράκι hostel εκεί κάθε φορά που πάμε με το παρεάκι από σαλόνικα 10 ευρώ το βράδυ. Αν θες ινφο κλπ κλπ στείλε πμ! :slight_smile:

^ Εεεχμ, παίδες, για ποιά ημερομηνία μιλάμε τώρα???

Tue. Mar. 22, 2011 20:00 Berlin, Germany Tempodrom

Έχω κλείσει εδώ και καιρό για TSO στο Λονδίνο, οπότε προφανώς και δε με χαλάει.
Θα δω τρίτη και τελευταία (:wink: φορά Sava λοιπόν.
Τώρα όσο για τις δηλώσεις, δεν μπορώ να πω πως διαφωνώ με την πλειοψηφία, αλλά στο τέλος της μέρας… αυτή είναι η δουλειά του Ολίβα, από αυτή βγάζει λεφτά και έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει - άλλωστε οι φτασμένοι μουσικοί σπάνια έως ποτέ δε βλέπουν τη μουσική ρομαντικά.

Ίσως και η πιο λογική κουβέντα στο θέμα εδώ και 2 μέρες!

συγνώμη αλλά δεν τίθεται θέμα ρομαντισμού αλλά σεβασμού προς το πρόσωπο αυτών που κάνανε τη μουσική του Oliva “δουλειά του γιά να βγάζει λεφτά”. αν λοιπόν χαλιέται τόσο, να μην το κάνει καθόλου καθώς ο σοφός λαός έχει και μία παροιμία που μιλάει γιά παρακαλετό γυναικείο αναπαραγωγικό όργανο και ξινή συνουσία…

Σε τελική ανάλυση, και ο πιο φτασμένος καλλιτέχνης δεν ξεχνά τις ρίζες του, και τις σέβεται, γιατί ήταν η αρχή, ήταν ο σπόρος (και ο κορμός και τα κλαδιά) απ’ όπου φύτρωσε πολλά χρόνια μετά το δέντρο, απο το οποίο δέντρο πλέον βγάζει χρήματα, οι TSO δηλαδή.

Δικαίωμα του μεν, αλίμονο κιόλας. Βρίσκω απόλυτα λογικό να έχει αφοσιωθεί πλήρως ο άνθρωπος σε εκείνο που τον καταξίωσε ως μουσικό στην πλειοψηφία του κόσμου, που ως τότε τον αγνοούσε πλήρως (και προκλητικά).

Εξάλλου, τι να γίνει, έχει περάσει κι αυτός τόσα, δύσκολα χρόνια για τον ίδιο τότε με τους Savatage, ναρκωτικά, θάνατος του αδερφού του, αμφισβήτηση, ε, μπορεί να μην έχει όρεξη ρε αδερφέ να ασχοληθεί ξανά.

Ακόμα και έτσι όμως, η δήλωση του καθαυτή ήταν ηλίθια. Τα παραπάνω εξηγούν για μένα κάποια πράγματα, δεν δικαιολογούν τέτοιες δηλώσεις όμως. Ίσως κάποια στιγμή ο ίδιος να την αυτοαναιρέσει…

Και βγες ρε και πες ότι Savatage τέλος. Μια για πάντα. Τόσα χρόνια δηλώσεις, οι Savatage έτσι, οι Savatage αλλιώς, ίσως, στο μέλλον reunion tour για τα 25 χρόνια της μπάντας, το αύτωσες και ψόφησε.

Τελικά μόνο οι Zeppelin είχαν τα @@ να το διαλύσουν, χωρίς καραγκιοζιλίκια, δηλώσεις επί δηλώσεων κλπ.

Μόνη μου ελπίδα να μη συμμετάσχει ο Stevens σε αυτό, οι υπόλοιποι παίζουν και με τους TSO εξάλλου.

Εξ’ου και η έκφραση “μου τα’χεις κάνει Zeppelin” :stuck_out_tongue:

Βασικα ολοι εσεις (που ειστε και προφανως φανατικοι) και λετε ‘‘δεν πειραζει που λεει μαλακιες ο χοντρος, ολοι εμποροι ειναι, σημασια εχει που θα δουμε 8 τραγουδια Savatage’’, εχετε στο μυαλο σας οτι θα απολαυσετε Savatage με τη λογικη του τυρεμπορα Ολιβα (’‘παρτε 8 τραγουδια και μη μου τα πρηζετε, οι Σαβατατζ δε μου πληρωνουν την κοκα’’)?

Βασικα θελω να πω, χωρις να το εκφραζω πολυ καλα, οτι η απολαυση του να δεις Savatage δεν εγκειται ουτε στο stage show a la Ramstein, ουτε στην παρακολουθηση τεχνικης τυπου Dreamtheater, ουτε στο να ριξει ξυλο α λα Slayer, ουτε στο να πιεις 10 μπυρες και ν’αρχισεις τις γραφικοτητες και το headbanging ακουγοντας Accept για να πει κανεις ‘‘ε στα @@ μου αν ειναι εμποροι και δε με σεβονται, εγω θελω ν’ακουσω τη riffara μου να ευχαριστηθω’’ Υποθετω δλδ οτι το να δει κανεις Savatage (και ειδικα με setlist που δε θα εχει ας πουμε το By the Grace of the Witch αλλα το All that I Bleed) βιωνεται καταρχας σε συναισθηματικο επιπεδο.

Έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες αλλά εγώ που δεν έχω δει ούτε τις φάτσες τους λάιβ θα το χω το συναίσθημα άσχετα με το τι είπε ο χοντρός.:wink:

Ακριβως αυτο σκεφτομουν και εγω !!!

Πως ειναι δυνατον να απολαυσω μια τετοια συναυλια που στηριζεται στην συναισθηματικη φορτιση, την συγκινηση και το ιδιαιτερο feeling αυτης της μπαντας, oταν ξερω οτι το ατομο πανω στη σκηνη το κανει ψυχρα ως αγγαρεια ??
Ε δεν γινεται ρε παιδια.

Δηλαδη θα ειναι αδυνατο να σου μεταδωσει ο Oliva αυτη την μοναδικη αυρα των Savatage κομματιων, οταν ξερεις οτι εκεινη τη στιγμη πανω στο πιανο δεν θα παιζει με την καρδια του αλλα θα το κανει διεκπαιρεωτικα.
Ε, ετσι δεν συγκινεισαι, βαλε το cd καλυτερα.

Οπως αντιστοιχα δεν θα ευχαριστιομουν συναυλια των επισης αγαπημενων Gamma Ray αν ο Hansen επαιζε στη σκηνη κακοκεφος και με τα μουτρα κατεβασμενα και οπως αντιστοιχα δεν θα ευχαριστιομουν συναυλια των επισης αγαπημενων Doomsword αν ο Deathmaster ερμηνευε τους συγκεκριμενους στιχους που εχει η μπαντα με ενα πλατυ χαμογελο ως τ’αυτια ξερω γω.

Δε θα το κάνει ως αγγαρεία.Μην τρελαθούμε κιόλας.Μόνο τη συναισθηματική φόρτιση του κοινού άμα πάρεις πιστεύω θα επηρεαστεί.

Και δηλαδή Savatage reunion και τελευταία περιοδεία χωρίς να παίξουν στη Tampa; Εκεί που ξεκίνησαν όλα; Θα τρελαθούμε τελείως.

Μα εδω λεει μεσα στα μουτρα μας ‘‘θα παιξουμε και μερικα σαβατζ τραγουδια, για να τελειωνω και μ’αυτο, να μην με ζαλιζουν αλλο οι φανς’’.

Εσυ βλεπεις να επηρεαζεται καθολου απο την αγαπη και την ανυπομονησια που δειχνει τοσος κοσμος για reunion ??

8O#-o:(

Προσωπικά ελπίζω να μην είναι αυτή τελευταία περιοδεία.Μακάρι να αποφασίσουν να κάνουν κι ένα κανονικό τουρ ως Σάβατατζ.Μας αξίζει πιστεύω!

εμετος

Τα πραγματα ειναι απλά. Αφου δεν θέλει ας μην το κάνει καθόλου. Αμα βγάζει χοντρα απο την “'αλλη δουλεια” ας μείνει σε αυτήν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν είναι όμως να μας κάνει για τελευταία φορά τη χάρη, ας το κάνει σωστά, όχι σαν να πετάει κόκαλο στο σκύλο…