Savatage

ενταξει ειναι πολλα τα λεφτα μπαρμα τζονι?α?

δν εχω τιποτα να προσθεσω.μονο [B]ΝΤΡΟΠΗ[/B]:frowning:

Summers rain Live 1992 με CRISS OLIVA

τελειωσα

1. πωωωω δε πήρα χαμπαρι ότι ανεβάσαν καινούρια

2. FUCK ME SIDEWAYS… ΤΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;;;

3. γιατί ρε jon… :frowning: :frowning:

Savatage - Somewhere In Time & Believe (Jon’s Farewell Show 1992)

ΚΛΑΜΑ

Είμαι και γω από παλία οπαδός του συγκροτήματος και τους ακούω από την εφηβεία. Γενικά, συμφωνώ με τους περισσότερους προλαλήσαντες. Όλοι είμαστε τρελαμένοι, αλλά αν πρέπει να γίνει reunion, τουλάχιστον ας γίνει σωστά και όχι μόνο για 8 κομμάτια.

Ω ρε γαμώτο είδα τα βιντεάκια και συγκινήθηκα με τον Criss.Πώς γίνεται να πέθανε ρε γαμώτο;

Για να ξεκαθαρίζουν λίγο τα πράγματα, και επειδή γνωρίζω ότι ο Stevens είναι ο μόνος λογικός και προσγειωμένος άνθρωπος εκεί μέσα, του 'στειλα ένα mail που το εξέφραζα τις σκέψεις μας. Πήρα την εξής απάντηση:

Hi Vassilis,
I couldn’t agree with you more. I really wanted to do a Savatage reunion, but as it turns out Jon and Paul O’Neill do not want to do that for whatever reason. I don’t have anything to do with that decision unfortunately. Hopefully you can see CIIC perform in Greece soon, as I’m sure we will be back in not too long of a time from now. What Jon and Paul are saying is that Savatage simply changed it’s name to TSO so therefore there is no band named "Savatage’ any longer. It is a true shame how they have handled this, but that is their decision and there is nothing we can do to change that. I have never performed live with TSO because of this situation. I hope this helps you undestand the situation a little better. Thanks so much, Zak

:respect: γιατι οντως ειναι ο πιο λογικος στην ολη υποθεση…

Συμφωνώ απολύτως με όσα λέει ο Jak. Πολύ καλά έκανε και κράτησε απόσταση από τις εξελίξεις.

κράτησε αποστάσεις γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι…
κατά τα άλλα μια χαρά τα λέει

Ε οπότε τι “Dead Winter Dead” reunion λέει; Νόμιζα πως θα ήταν και ο Ζακ! :?

Μπραβο στον ζακ που κραταει ενα επιπεδο

Και χωρις ζακ δε νοειται να παιζουν Dead winter dead/wake of magellan

[SPOILER]το περσινο των CIIC το ακουσε κανεις??λεει τιποτα??[/SPOILER]

[SPOILER]Μέτριο μου ακούγεται, έχει μερικά κομμάτια δυναμίτες βέβαια. Σα το Burden και το Delusions δεν είναι πάντως ;ρ[/SPOILER]

Πω πω, CIIC έχω μείνει στο πρώτο :stuck_out_tongue:

Ρε Μπιλ, άξιζε κανένα από τα επόμενα; (αντικειμενικά ε :p)

Delusions of Grandeur

Μακριά από Savatage φόρμες και ήχους (αναφορές σαφώς και υπάρχουν), ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει ο Ζακ κατ’ εμέ.

http://www.youtube.com/watch?v=bJLVyEtvzGQ

Personal favourite!

http://www.rocking.gr/reviews/album/Circle_II_Circle_-_Consequence_Of_Power/3190/

συμφωνώ με τον Βαγγέλη.

γενικά, το “Watching In Silence” είναι το καλύτερο post-savatage-related album για μένα.

Τα επόμενα έχουν μερικές εξαιρετικές μεμονωμένες στιγμές, αλλά σαν σύνολο είναι άνισα και σίγουρα όχι εξαιρετικά.

Οταν με πηρε τηλεφωνο συμφορουμιτης απο εδω μεσα και μου ανακοινωσε τα νεα για reunion Savatage, τρελαθηκα απο χαρα και αρχισα να κανω σχεδια για να τους δω εξω. Αλλα μετα βλεποντας και σκεπτομενος τις δηλωσεις δεν δινω ουτε ευρω… Πρωτα απο ολα 8 κομματια ειναι λιγα και οντως αυτο σε συνδυασμο με τις δηλωσεις ειναι λογικη τυρεμπορα… Να 'πα να γαμηθει στεγνα, τερμα… Αν δεν σεβεται ο ιδιος αυτο που τοσο αγαπαμε, να παει να γαμηθει. Α ρε πουστη μονο τα λεφτα ειναι που μετρανε πλεον, σκατα…

Πολυ σωστες οι δηλωσεις του Zak, μπραβο του.

Πάντα συμπαθούσα Zak. Τον θεωρούσα πολύ τίμιο για κάποιο λόγο χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο. Σήμερα βλέπω ότι δεν έκρινα λάθος.

Μεγάλο respect!!!

Είμαι νέο μέλος στο forum και μετά από καιρό που διαβάζω αρκετά threads θεώρησα καλό να ξεκινήσω από την αγαπημένη μου μπάντα.
Καταρχάς έχω δει 3 φορές (1996, 2001, 2002) τους Savatage στην Ελλάδα και θεωρώ ότι κάθε live τους ήταν βίωμα/εμπειρία και όχι απλώς άλλη μια συναυλία. Επίσης έχω δει τους JOP άλλες 3 φορές στην Αθήνα με αποκορύφωμα εκείνο το ξεχωριστό ακουστικό σετ στο An Club το Δεκέμβρη του 2004 (ίσως ή πιο συναισθηματικά φορτισμένη συναυλία που έχω παρακολουθήσει).
Αnyway, νομίζω ότι πλέον ο Jon “έχει χάσει λίγο την μπάλα” και προσυπογράφω τα λεγόμενα του Zak (που ανέκαθεν εκτιμούσα). Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται περισσότερο για την κατάντια του να μην υπάρχουν οι Savatage ουσιαστικά από το 2001 - ο Jon Oliva ή ο Paul o’Neil? Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω και πολλά αλλά έχω καταλάβει ότι ευθύνονται εξίσου και οι 2 όλα αυτά τα τελευταία χρόνια που κυριολεκτικά εμπαίζουν τους οπαδούς περί οριστικής ή μη διάλυσης/ farewell tour κλπ.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: Ο Jon από τη μία έχει δηλώσει ότι “αν θέλετε να ακούσετε Savatage ακούστε JOP γιατί στην ουσία αυτοί είναι οι νέοι Savatage απλώς δεν έχω τα δικαιώματα του ονόματος αλλά μαζί με τον O’Neil.” Kαι για αυτό στηρίζει κάθε σχεδόν κυκλοφορία των στην δίψα των Savatage oπαδών με ανεκδιήγητα αυτοκόλλητα του στυλ (περιέχει ακυκλοφόρητες ιδέες του criss oliva) 15 χρόνια μετά. Και τώρα μιλάει με αυτόν τον τρόπο όταν ακόμα και στα live των JOP στηρίζει πάνω από το 50% (=>8 κομμάτια) στους Savatage? Eλεος δηλαδή έχουμε και λίγο μυαλό δεν κατεβήκαμε από τα δέντρα!!!Αμα εχει σιχαθεί τόσο πολύ να τον πρήζουν ας ανακοινώσει πριν βγει στην επομενη περιοδεία των JOP ότι δεν θα παίξει πάνω από 3 κομμάτια Savatage να δούμε πόσοι θα μαζευτούν να τον δουν!!!
Από την άλλη ο Paul O’Neil φυσικά δεν θέλει να χάσει τους παίκτες που απαρτίζουν τους Savatage στις περιοδείες των TSO και ούτε κουβέντα περί reunion, αλλά ξέρετε πότε πραγματικά τον σιχάθηκα τον τύπο?Όταν πήρα στα χερια μου το τελευταίο double digipack Νightcastle των TSO και άκουσα την επανεκτέλεση του Prelude to Madness από το Ηall of the Mountain King (αν την ακούσετε θα καταλάβετε πόσο καλογυαλισμένη και ψεύτικη είναι μπροστά στην ατμόσφαιρα και την ανατριχίλα του αυθεντικού LP/CD) και μετά έψαξα όλο το booklet (το έφαγα κυριολεκτικά!!) και δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ CRISS ως συνθέτη. Δηλαδή εκείνο το solo που ξυπνά και νεκρούς το έγραψε ο κ Ο’Νeil???
Nτροπή για την κατάντια των ανθρώπων εκείνων που έχουν βάλει τα χρήματα πάνω από όλα και δεν έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να τιμούν τόσο τους οπαδούς που τους ανέδειξαν αλλά πολύ περισσότερο αυτούς χάρη στους οποίους είναι ό,τι είναι σήμερα.Τα έγραψα και ξαλάφρωσα!!!

κριμα ρε jon γιατι καποιοι αγαπανε αυτη τη μπαντα σα τη ζωη τους κ συ παιζεις με τα ονειρα των οπαδων…