Savatage

Money talks

…bullshit rocks.

Τι είχε πεί…??:-k:-k

Εσυ τι λες? Συμφωνω απολυτα με τον φιλο Criss Oliva FAN. Καλα τα λες ολα και καλωσηρθες στο forum.

Αγαπάγαμε Jon. Πραγματικά. Τώρα; Τόσο ξενέρωμα; Μην την κάνεις τη δήλωση τη ρημάδα ρε γμτ…

Δεν σχολιασα τοσο καιρο τις δηλωσεις του jon μπας και την “δω” διαφορετικα…

μπα…ακομα παπαριες μου φαινονται [-X

Ε παιδια τωρα δυσκολα σωζεται το πραγμα. Δεν ξερω τι τον ωθησε να εκφραστει ετσι, αλλα μιλαμε για πληρης απομυθοποιηση. Κριμα :confused:

Ντρεπομαι για το Τζον. Αυτο μονο.

Εγώ έφτασα σε σημείο να ντρέπομαι που λέω ότι λατρεύω Savatage… :confused: :confused:

Μπα για κανενα λογο.

Οι Σαβατατζ δεν ειναι ουτε ο Τζον ουτε ο ΟΝιλλ ουτε κανενας πιπας. Οι Σαβατατζ ειναι ιδεα.

Οι Σαβατατζ ειναι το συναισθημα που ειχαμε οταν πρωτοακουσαμε τις πρωτες νοτες του Ντεβαστεησον.

Με συγκίνησες γαμώ! :roll::roll:

Γεννηθηκα γλυκουλης

Παπαριες καμαρωτες κιολας και απομυθοποιηση του Jon… Εννοειται οτι δεν το σκεφτομαι καν να τους δω πλεον… Απλα κριμα γιατι θα μεινει για παντα ενα ανεκπληρωτο ονειρο.

Μπήκα και διάβασα τα σχόλια σας και επί της ευκαιρίας, αναζήτησα το άρθρο που αναφέρει τη δήλωση του Τζον σχετικά με το ρεγιούνιον των Savatage για να την ξαναδιαβάσω και να την εμπεδώσω καλά…
…λέει ‘‘με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια’’ και ‘‘να ξεμπερδέψω μια και καλή…’’ κλπ.

Είναι πραγματικά λυπηρό να κάνει τέτοιες δηλώσεις για ένα συγκρότημα, που, αν μη τι άλλο, τον έφτασε εδώ που τον έφτασε…
Τους οπαδούς του και του οπαδούς των Savatage δηλαδή δεν τους σέβεται? Μπορεί να μην υπάρχουν πλέον οι Savatage, αλλά χάριν σ’αυτούς είναι αυτός που είναι…
Είναι κρίμα να αντιμετωπίζει έτσι αυτό το όνομα, αλλά και τόσους ανθρώπους που μετά από τόσο καιρό παραμένουν πιστοί και αμετανόητοι οπαδοί του…
Λες και είναι κανένας ‘‘μπακαλάκος’’ ξεπουλάει τους Savatage προς χάριν του χρήματος, χωρίς να δείχνει ίχνος ευαισθησίας…
Μα τι λέω? Αυτή είναι η δουλειά του εξάλλου…Αλλά όχι και να μας το λέει κατάμουτρα ότι ο μόνος λόγος που το κάνει είναι για να μας τα ‘‘μασήσει’’ και μόνο…και ότι μας κάνει και χάρη από πάνω…και ότι θα ναι αγγαρεία γι’αυτόν αλλά ας όψεται που δεν είναι γνωστοί οι Trans-Siberian Orchestra στο ευρύ κοινό…

Το σέβομαι ως ένα σημείο, γιατί, τουλάχιστον, αυτός το λέει κατάμουτρα ‘‘θέλω τα λεφτά σας ρεε!’’, αλλά συγγνώμη Τζον δε θα πάρουμε
Εγώ, τουλάχιστον, ακόμη και να έρχονταν στην Ελλάδα, όσο και να ήθελα να τους δω (τους Σαβατατζ εννοείται…) , ε, θα αισθανόμουν και λίγο μαλ@κας να πάω να τους δω μετά από αυτές τις δηλώσεις!

Άσχετα με αυτό ο Τζον είναι φωνάρα! Αλλά ρε Τζον, ρε Τζοοον μας τα χάλασες ρε! Τι την ήθελες τη ρημάδα τη δήλωση? Η ειλικρίνεια σε ‘‘έφαγε’’ λες και οι υπόλοιποι το κάνουν για άλλον λόγο το ρεγιούνιον και όχι για τα λεφτά…

δε το χα σκεφτει ετσι :confused: +1

Ενσταση: δηλαδη αν δε το δηλωνε αλλα ηξερες οτι το κανει για τα λεφτα [I]οπως ολοι[/I] θα πηγαινες?

Ειλικρινά δεν το χω σκεφτεί, πιστεύω πως όχι…δε θα πήγαινα, εκτός και αν ήθελα διακαώς να τους δω και ήξερα ότι άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει…
Θεωρώ πως όχι δε θα πήγαινα (άσχετα με δηλώσεις που έχω κάνει στο παρελθόν για άλλα συγκροτήματα :stuck_out_tongue: το ξέρω φάσκω και αντιφάσκω)…
Όχι ότι τους Σαβατατζ δε θέλω να τους δω, ίσα-ίσα…
αυτό, όμως, που με ‘‘χάλασε’’ είναι η δήλωση, το θράσος…
ε, τουλάχιστον, αυτός ήταν ειλικρινής και το σέβομαι, αλλά… (μην ξαναλέω τα ίδια…)
Και κάτι ακόμα…δε μίλησε για ρεγιούνιον των Σαβατατζ, αλλά για συναυλία των ΤSΟ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μαζεύονται (κάπου προς το τέλος…) τα μέλη των Σαβατατζ και θα λένε μερικά τραγούδια, ουτως ώστε με αυτό τον τρόπο να προσελκύσουν τον κόσμο και να προωθήσουν τους TSO…

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Silent Winter σε όλα, ακόμα κ στο ότι μπαίνει στη διαδικασία να φάσκει κ να αντιφάσκει. Διότι μου’χει τύχει κ μένα. :?

Η γνώμη μου είναι πως άν το δούμε αντικειμενικά, γνωρίζουμε μεν πως όλοι κάνουν τα πάντα για τα λεφτά (ειδικά τα reunions), απλά είναι εν τέλει ηλίθιο εκ μέρους τους να το δηλώνουν ευθαρσώς. Γιατί οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι οπαδοί την μπάντας το βλέπουν κάπως πιό ρομαντικά το πράμα. Ορίστε, πάρτε παράδειγμα το φόρουμ. Δεν ξεσηκώθηκαν οι οπαδοί με τη δήλωση; Η αναγωγή βέβαια από ένα ρημαδοφόρουμ σε παγκόσμιο επίπεδο χειροτερεύει τα πράγματα σε βαθμό κακουργήματος. :stuck_out_tongue:

Ειλικρίνεια; Ευχαριστώ δε θα πάρω. Σκέψου Jon να έβγαιναν κάθε τόσο όλοι οι καλλιτέχνες κ να δήλωναν μαζικά το ίδιο πράγμα. Εγώ π.χ. σε καμία περίπτωση δε θα έπεφτα απ’τα σύννεφα, αλλά είναι πολύ πιθανόν να παράταγα την “popular” μουσική (βάζω pop κ rock κ παρακλάδια τους μέσα). Μάλλον θα το γύρναγα σε full-time ακούσματα jazz που είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη. :wink:

Οκ εχω καλυφθει, αλλα ειναι λιγο παραδοξο αυτο που γινεται. Δηλαδη ξερεις οτι το κανουν για τα λεφτα και αυτους που εκτιμας την ειληκρινεια τους δεν στηριζεις, αλλα σε αυτους που δεν ειναι ειληκρινεις (το οποιο δεν εκτιμας) πηγαινεις. :?

Το να κρατήσει ο άλλος αποστάσεις από το θέμα κ να το βουλώσει κ λίγο δεν είναι option; :wink: