Οπτιον ειναι να μην κανει το ριγουνιον ο αλλος αμα δε γουσταρει και οχι για τα λεφτα. Και το δικο σου οπτιον ειναι να μη πας αμα ξερεις οτι το κανει για τα λεφτα. At least that’s my opinion.
Συμφωνώ πως το σωστότερο θα ήταν να μην το κάνει. Γνωρίζουμε βέβαια κ από παλιότερες δηλώσεις του πως ο “ρομαντισμός” ο δικός μας δεν είναι το φόρτε του. Απλά εσύ ξέροντας πως ΟΛΟΙ το κάνουν για τα λεφτά θα σταμάταγες να πηγαίνεις σε συναυλίες γενικότερα;
@Μetalo89: Nαι, σωστά…έχεις ένα επιχείρημα…
εν πάσει περιπτώση, (το λήγω εδώ γιατί φοβήθηκε το μάτι μου μετά το μπαν…) έχεις δίκαιο, αλλά όπως δήλωσε ο Τζον, δεν πρόκειται επί της ουσίας για ρεγιούνιον των Σαβατατζ, αλλά για συναυλία των ΤSΟ…
Έπειτα, δεν είπα (ή μάλλον είπα, αλλά το παίρνω πίσω…:?) ότι θα πήγαινα σε κάποιο ρεγιούνιον…
Και βέβαια, εκτιμώ μεν το γεγονός ότι είπε την αλήθεια, αλλά θα συμφωνήσω με τον Τζιμ, που είπε ότι ‘‘οι οπαδοί το βλέπουν κάπως πιο ρομαντικά’’ το θέμα…
Τους εκτιμώ πολύ τους Σαβατατζ και μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να τα ‘‘σκάσω’’, για να ενισχύσω τους ΤSΟ…
Και ναι, με ενοχλεί που το δηλώνει, γιατί σπιλώνει το όνομα των Σαβατατζ!
Και βέβαια, γνωρίζω ‘‘όπως όλοι’’, άλλωστε, ότι σκοπός του ρεγιούνιον είναι αυτός, το οικονομικό όφελος…
δεν προτίθεμαι, άλλωστε, να πληρώσω για κανέναν…σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις και κατόπιν ώριμης σκέψεως…
Αυτά από μένα…
Δύσκολο να μην πας σε reunions. Ειδικά αγαπημένων μπαντών. Ακόμα κ ξέροντας τον ιδιοτελή σκοπό τους… Τώρα το να μην πας με άποψη θα μου φανεί σεβαστό κ εκτιμητέο (όπως π.χ. κ εγώ που είπα ότι δεν ξαναπατάω Μαλακάσα κ το τηρώ ακόμα) αλλά οι “εξαιρέσεις” σημαίνει πως δεν θα το τηρείς απόλυτα. Δε σε κατηγορώ γι αυτό βέβαια…
Πιστεύω το θέμα μας δεν είναι το μποϋκοτάζ. Περισσότερο είναι να βλέπεις από τους καλλιτέχνες να μην κάνουν ηλίθιες δηλώσεις (ειλικρινείς ή όχι doesn’t matter) που προσβάλλουν και αυτούς και τους οπαδούς τους (χάρη στους οποίους έχουν το status που έχουν).
Άντε ρε παιδιά!!! Μόλις πάω να το ξεχάσω λίγο… τσοοοοουπ εδώ να με χαλάσετε πάλι!!!
Α ρε Jon… α ρε Jooooooon.
51 μέρες ακόμα για TSO όμως!!!
καλα ρε συ σοβαρα θα πας??? ΓουΤουΦου
Θα παει και θα καθεται διπλα μου…
Απο το να μην παω και καποια στιγμη να το μετανιωσω, προτιμω να παω υπο οποιεσδηποτε συνθηκες…
Tα εισιτήρια τα έκλεισα για TSO πριν γίνει το σκηνικό με το “reunion”
Aν δεν τις πιασω αυτες τις κωλοεκδοσεις δεν το πιστευω!
ναι εμεις οι 6 ελληναραδες φωναζουμε savatage στην αρχη κ αναγκαζουμε τον pitrelli να σταματησει!
εμπειρια ζωης…
Ίσως θα έπρεπε να κλείσουμε να τους δούμε και αλλού!!!
γεια, (sorry που σας πρήζω)
είμαι 18 και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας 1 εμπειρία μου.
Πήγα στο Λονδίνο για την συναυλία των TSO. Οι Savatage είναι τα πάντα για μένα και μου έχουν κυριολεκτικά σώσει την ζωή αρκετές φορες και όταν έμαθα για το Savatage-encore τότε τρελάθηκα, όταν ακυρώθηκε λυπήθηκα και παραλίγο να μην παο, αν το έκανα αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου
Μετά την συναυλία πήγα να τους γνωρίσω, είχα μαζί μου τα τελευταία 3 albums που έπαιζαν όλοι οι παρόντες okay όταν τους είδα δεν μπορούσα να μιλήσω… μου υπέγραψαν ο Jeff ο Johnny ο Al και ο Chris με χαρά και tα 3 βιλβιαρακια και μετά περίμενα στη ουρα για τον Paul.
Μίλησα στον Al τον αγκάλιασα και βγήκα photo μαζί του
Πέρασε από διπλα μου ο Caffery και του μίλησα, t είπα κάτι και μετά τον ρώτησα αν μπορώ να τον αγκαλιάσω μου είπε of course και τότε του ψιθύρισα τι είναι οι Savatage για μένα και τι έχουν κάνει για την ζωή μου. Με κράτησε εκεί, δεν έφυγε! Δεν το πίστευα…
Με πήρε απ το χέρι και με πήγε στον Paul, του είπα να περιμένω στην ουρα μου κάνει δεν θα περιμένεις τίποτα, πάμε στον Paul και του ψιθυρίζει κάτι, και με κοιτάει ο Paul και μου είπε κάποια πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτε, μετά πιάνει 1 tour jacket και μου λέει αυτό το έχουν μονο τα μελόι και μου το δίνει, του είπα πως δεν θέλω τίποτα αλλα επέμενε this is for you και τον ρώτησα αν μπορώ να τον αγκαλιάσω και τον αγκάλιασα, μετά m έδωσε 1 ασημένιο νόμισμα από t 1889 και μου είπε κάτι σχετικά με το πίσω μέρος του, μετά πιάνει 1 program okay ρωτάει το όνομα μου, του λέω Βασίλης αλλα ψέλλιζα και επέμενε μέχρι να το συλλαβίσω στον Caffery και αυτός του το έλεγε…
Μετά έβγαλα photos με τον Chris και βγάζει 1 πένα απ την τσέπη του και μου λέει Ι played with this tonight και m τη δίνει… είχα μείνει μαλάκας δεν είχα λόγια να τον ευχαριστήσω, τον ξανά αγκάλιασα και πήγα στον Jeff, έβγαλα photo μαζί του και του είπα κάποια προσωπικά πράγματα, με κοιτάει και μου λέει αυτά που μου είπες θα τα πω στον Jon Oliva… νόμιζα πως ονειρευόμουν δεν μπορούσα να το πιστέψω!
μετά περίμενα στο τέλος τις ουράς για τον Paul( ο οποιος είναι εντελώς το αντίθετο απ ότι τον παρουσιάζεται εδώ! να τον βλέπατε να κάθεται και να μιλα σε όλους, να του φωνάζουν οι άνθρωποι του apollo και να κλείνουν τα φώτα και να τους λέει να τα ξανανοίξουν, αυτός ναι απολογείται και να ζητα συγγνώμη στους τελευταίους που περίμεναν… ΑΝΘΡΩΠΟΣ) και μου υπέγραψε τα albums και μετά τον ρώτησα για το Believe του είπα κάτι σχετικό με εμενα και μου είπε την ιστορία του τραγουδιού!!!
το έγραψε το 1979(!!!) για 1 φίλο του κιθαρίστα που δεν συγκράτησα το όνομα του συγκροτήματος πάνω στην συνχηση μου ο οποιος είχε μπλέξει με ηρωίνη και είχε τάσεις αυτοκτονίας…
Συμφωνήσαμε πως πέρα απ τους στοίχους ήταν η εκτέλεση τον Savatage που το κάνει τόσο τέλειο
μου έδειξαν πως όσο καλοί μουσικοί είναι, είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι. Δεν περίμενα ποτε στην ζωή μου να μου φερθεί κάποιος τόσο καλά και όταν αυτή η μεταχείριση ερχόταν από τα είδωλα μου(που είναι rock stars στο κάτω κάτω) ήταν υπεραρκετή να με βγάλει απ την κατάθλιψη που εδώ και χρονια κρίνω βαθιά μέσα μου. Με έκαναν αληθινά χαρούμενο για δεύτερη φορα στην ζωή μου, κανένας συνδυασμός λέξεων που μπορώ να σκεφτώ δεν είναι αρκετός για να τους ευχαριστήσω
Βασίλης
Φίλε δε σε ξέρω αλλά πραγματικά χαίρομαι γι’αυτο που έζησες γιατί πολύ απλά ξέρω τι είναι να αγαπάς τους Savatage. Ανεπαναληπτη ιστορία και πραγματικά με συγκίνησες!
Μπράβο ρε Βασίλη, εύχομαι πάντα τέτοια.
ωραίος Βασίλη
Πω πω, τι λες ρε φίλε;! Τι να πω, μπράβο, όντως συγκινητική η ιστορία!
Εγώ δε μπορώ να κρύψω ότι ζήλεψα αλλά με την καλή έννοια!
Πάντως είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτή την μπάντα. Βασικά πείτε ότι θέλετε αλλά για μένα Savatage = ιδέα και ότι και να πει ο χοντρός δεν πρόκειται να αλλάξει η γνώμη μου!
Μα ότι έχουν γράψει οι Savatage έχει μείνει βαθιά χαραγμένο σε κάποιο μέρος του εαυτού μας. Όσοι μεγαλώσαμε με αυτό το συγκρότημα μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνουν κάποια πράγματα.
Βασίλη, ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες αυτά μαζί μας και εύχομαι ολόψυχα να αισθάνεσαι πλέον καλύτερα και να ξεπεράσεις ότι σε κρατάει πίσω. Ζήσε καλά και να απολαμβάνεις την καλή μουσική. Καλή συνέχεια σε ότι κ να κάνεις!
Κοίτα, ο χοντρός κοιτάζει την τσέπη του. Και υπό μία έννοια, καλά κάνει. Η δουλειά του είναι. Όσο καλά και αν περνούσες στην παλιά σου δουλειά, αν στην καινούργια βγάζεις τα δεκαπλάσια, γιατί να γυρίσεις πίσω; Μπορεί εμείς οι οπαδοί να τα βλέπουμε ηθικά και συναισθηματικά τα πράγματα, αλλά αν κάνεις έναν απλό παραλληλισμό με έναν κοινό εργαζόμενο, θα καταλάβεις πως τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά.
Πραγματικά φοβερή ιστορία φίλε Βασίλη. Όλους μας έχει συντροφεύσει η μουσική των Savatage και σε όμορφες και σε άσχημες στιγμές. Είναι ιδέα Astaldo έχεις δίκιο.