Έτσι όπως τα λες είναι Cozy αλλά εεεε όπως και να το κάνεις όταν νιώθεις έτσι για μία μπάντα ξενερώνεις όταν στα αλλάζουν. Οκ το reunion δεν θέλει να το κάνει για τους δικούς του λόγους και είανι δεκτό αλλά μη μας γαμάς λέγοντας άντε να γίνει να μη με πρήζετε…
πραγματικα δεν μπορω να περιγραψω το τι νωθω για αυτη τι μπαντα…
ειναι κατι μοναδικο που μονο με τους savatage συμβαινει…
οσοι ξερουν τι ειναι να αγαπας τους savatage με καταλαβαινουν…
Προσωπικά ταυτίζομαι και καταλαβαίνω απόλυτα…
Προσωπικά κάτι κατάλαβα από τα nicknames σας :D.
Ναι ρε, μαζί σου! Το συνήγορο του διαβόλου κάνω περισσότερο, δε λέω ότι συμφωνώ μαζί του, απλά τον καταλαβαίνω.
ωραιος ρε βασιλη!!!μπραβο που το εζησες και το μοιραστηκες :thumbup:
Ανατριχιασα.
Ειχα και γω την ευκαιρια να ερθω σε επαφη με τα ειδωλα μου στο Βερολινο και μπορω να καταλαβω…
Οι Savatage ειναι τα παντα για μας και οχι μονο μουσικα…
Πραγματικά ακόμα νομίζω πως ήταν όνειρο…
Βασικά να πω και κτ άλλο… Όσον αφορά π τς βριζεται και λέτε πς είναι μόνο γ τ λεφτά κτλ…
Αν ήταν Έτσι τοτε γιατί να έχει τους Jon Olivas Pain?
Μν μ πείτε πς βγάζει λεφτά απο 100-200 άτομα μ 12? εισιτήριο…
Εγω πρώτος πρώτος θ πεθαινα γ sava-reunion αλλα ας σκεφτούμε λίγο οτι μπορει να τον πονάει το κεφάλαιο Savatage! Εμφανεστατα λόγω του Chris(RIP) αλλα και πως η ίδια η μουσική τν sava δν παιζόταν καν στ ραδιοφονα κ απλά με άλλο όνομα έφτασε ν γίνει κάτι μοναδικό 1 rock ορχήστρα κ να έχει ΤΗΝ αναγνώριση & λεφτά βέβαια, απλά με άλλο όνομα! Δν είναι ν θυμωσεις;;; Εγω Όσο και να τρελενομουν γ τ reunion τν καταλαβαίνω κ ας μν σταυρονουμε τν Jon απο 1 δήλωση ρ παιδια…
Μ εχουν κανει ν νιώσω όπως ποτέ δν νόμιζα πς μπορω κ αν κ μονο η μουσικη τσ αρκουσε μ φερθικαν σαν ν ήμουν παιδί τους…
Και κανείς ν μν πει τπτ γ τν λόγω της ακύρωσης!!! Ρε παιδια καποιο μέλος τς οικογενιας τ είναι βαριά αρωστο! Σεβαστιται λίγο αυτο και σκευτητε λίγο κ αυτόν τον άνθρωπο που πέρα απο αυτο πριν λίγους μόνες έχασε τν 19χρονο ανηψιο του, για κάποιους απο μας μόνο ο χαμός 1ς αδερφού θ ήταν αρκετός
Δικοί τ είναι οι Savatage k έχει τ δικαιομα ν κανει οτι θελει νομίζω… Κ καμία δήλωση δν γκρεμίζει την ιδέα όπως είπατε Savatage γτ οι ιδέες είναι τ μόνο π είναι αθάνατο…
Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου Βασίλη.
Αν τον Jon τον πονούσε το θέμα Savatage δεν θα κοπανούσε το όνομα του Criss σε ότι κυκλοφορεί από JoP (μιας που τους ανέφερες), ούτε το μισό τους setlist θα ήταν κομμάτια των Savatage.
Και αυτή η δήλωση που έκανε όχι δεν μπορεί να ξεχαστεί ότι και να γίνει πλέον. Ήταν πολύ βαρύ και άδικο για όλους εμάς που τόσα χρόνια στηρίζουμε και αγαπάμε ότι έχει σχέση με Savatage, κοντινή ή μακρινή.
Τώρα αν έχει κάποιον με προβλήματα υγείας δεν μπορώ να το ξέρω (αν ισχύει μακάρι να γίνει καλά όποιος είναι) αλλά πλέον κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Γιατί το όλο θέμα περί reunion δεν ήταν ούτε για να χαρούμε εμείς ούτε γιατί γούσταρε. Ήταν ένα ωραιότατο τρικ για να μαζέψουν οι TSO κόσμο στην Ευρώπη γιατί πολύ απλά εδώ δεν έχουν το κοινό που έχουν στην Αμερική.
Και να μην αναφερθούμε στις τόσες κωλοτούμπες που 'χει κάνει με δηλώσεις του τα τελευταία χρόνια.
Γεροντική άνια, τόσοι την έχουν πατήσει.
Δε ξέρω γιατί γίνεται όλο αυτό και πλέον δεν με ενδιαφέρει. Ο Jon στα μάτια μου πλέον δεν μπορεί να είναι όπως πριν από κάποια χρόνια.
Το feeling όμως για Savatage και η αγάπη δεν αλλάζει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο!
Ντξ βασικά δν νομίζω ν χρισιμοποιει άδικα τ όνομα τ Chris αφού υλοποιεί ιδέες τ μεγάλου κιθαρίστα, κ πάλι κανείς δν έμεινε στο γτ ν υπάρχουν οι JOP λεφτά δν βγάζει άρα νομίζω δείχνει τν αγάπη τ γ τν μουσική…
Μακάρι Μα γινόταν κανονικό reunion με full setlist& lineup να τρελενομασταν όλοι, αλλα ας μν γκρεμίσουμε τν legend Jon Oliva ετσι απλά… Είναι κρίμα ρ παιδιά
Τσπ εγω τ κόβω εδώ δν Θέλω ν είμαι απ τς fanboyδες π πιάνονται απο κάθε λεπτομερια κ λένε κ λένε…
Αν είναι έτσι ας βγάλει ένα δίσκο ως Savatage tribute to [B]Criss[/B] Oliva (η κάπως έτσι δε θα διαλέξω εγώ το όνομα) και να βάλει όλες τις ξεχασμένες ιδές από κασέτες του Criss, που βρήκε στα πατάρια, εκεί και όχι να τις κοπανάει στο προσωπικό του σχήμα. Τι δουλειά είχε και τι σχέση είχε ποτέ ο Criss με τους JoP. Στους Savatage έπαιζε. Αν θέλει όντως να τον τιμήσει ας το κάνει αλλιώς όχι έτσι.
Ναι σίγουρα μακάρι να γινόταν ένα κανονικό reunion αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
Πίστεψε με και γω fanboy είμαι αλλά των Savatage και όχι του Oliva. Όχι πλέον!
Βασιλη πολυ ωραια η εμπειρια σου και μπραβο σου που την μοιραστηκες μαζι μας. Να βλεπεις την ζωη με θετικη προδιαθεση και ολα θα πανε καλα…
[I][B]When the wind fills the sky
The clouds will move aside
And there will be the road to all our dreams
And for any day that stings
Two better days it brings
Nothing is as bad as it seems
Close your eyes, look into the dream
Winds of change will winds of fortune bring [/B][/I]
Στιχοι απο το Master Of The Wind των Manowar…
Απο εκει και περα οι δηλωσεις του Jon δυστυχως ηταν αθλιες και τον εριξαν στα ματια μου… Ας μην ελεγε τιποτα, καλυτερα να μασας παρα να μιλας που λενε…
manowar στο θρεντ των savatage μου;
εδώ γέλασα λίγο, τον σκέφτηκα να φωνάζει TURN THEM ON AGAIIIIIN
Αυτο μου ηρθε στο μυαλο…
Που πας μωρη Ντανιελα…Α) ΔΕΝ αγγιζουμε κατι τετοια και Β) Αν τα αγγιξουμε πρεπει να το εχουμε καπως…
Ωραια η Ντανιελα, δεστο ως φορο τιμης, μια χαρα το λεει, σε διαφορετικο υφος εντελως.
Που ειναι το Wake Of Magellan στο poll???
Δε λέω την τιμά το ότι κάνει διασκευή μια τραγουδάρα των θεών και μια χαρά το λέει, αλλά συγχωρέστε με γιατί δεν μπορώ να ακούω τραγούδια αυτής της μπάντας από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο.