Savatage

Kάπως έτσι είναι. Τιμή στην τιμή της Ντανιέλας, αλλά είναι δικό ΜΑΣ το τραγούδι…

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η διασκευή, κωλογούσταρα. Θυμίζει εκείνες τις ακαταμάχητες μπαλάντες της Lita Ford στα 80’s :!:

Α, δεν ξέρω, ήμουν πολύ μικρός τότες…:p:p

Α δεν πειράζει, να βρεθούμε καμιά φορά να σου πω ιστορίες.

Έτσι πρέπει να είναι οι γέροντες, ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ :!:

:lol::lol::lol::lol:
Δίπλα στο τζάκι, με τσάϊ, βουτήματα και παντούφλες…

Και τα υπόθετα, μην ξεχάσεις ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ :!:

Aυτά σου παίζανε στην κούνια σου, ε; :stuck_out_tongue:

Eγώ το υποστηρίζω σε φίλους που έχουν αποκτήσει παιδιά πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από όλη αυτή τη βιομηχανία του “παιδικού τραγουδιού”. Γιατί δηλαδή ένα παιδάκι να πρέπει να ξεκινήσει με τα ζουζούνια και τα τσουτσούνια και όχι με “κανονιική” μουσική;
Tι θα πάθει; :-s

Πρέπει πρώτα να θυμηθώ τα χάπια για το Αλτ…τι;;;

παντως για τα περι ριγιουνιον να μην σωσουν και κανουν. ειναι απο τις λιγες μεγαλες μπαντες που δεν εγιναν ρεντικολα και κρατησαν μια σοβαροτητα. και δεν καταλαβαινω τι το ηθικο εχει να κανει ενας μουσικος κατι που δεν γουσταρει πλεον επειδη το θελουν οι οπαδοι. μια χαρα εκλεισαν την πορεια τους. οχι αλλο καρβουνο.

Πωωω διαφωνω καθετα.

Μεσω της μουσικης των Pain και των TSO καταλαβαινει οτι συνθετικα θα ειχε ΠΟΛΛΑ να δωσει ακομα αυτη η μπαντα. Απλα οκ, δεν το κανουν γιατι ειναι μεγαλο εξοδο και δε θα ειχαν αντικρυσμα τα κερδη (μαλλον μεσα θα εμπαιναν). Δεν με πειραζει το οτι δεν το κανουν και το κατανοω απολυτα. Ειναι και ο ΜΟΝΟΣ λογος για τον οποιον δε βγαζουν καινουρια μουσικη ε, οπως εχει δηλωσει επανειλημμενα ο Ολιβα.

το τελευταιο τους αλμπουμ ηταν μετριο. απο TSO εχω ακουσει μονο το beethoven’s και ενω ειναι καλο γι αυτο που ειναι δεν το θελα για δισκο σαβατατζ. και αντε για κανα λαιβ θα γουσταρα αλλα και παλι εχει κουρασει πολυ αυτο το πραγμα.

Άσχετο, αλλά η συναυλία των TSO που είδα πριν κανα μήνα ήταν από τις πιο βαρετές που έχω δει ποτέ. Σε σημείο να κλείνουν τα μάτια μου. Εντάξει, στο τέλος έπαιξαν “Chance” βέβαια και προσκύνησα, αλλά γενικά… Δεεεν.

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

Σοβαρά μιλάς;;; Εγώ έπαθα κοκομπλόκο!!!

χμ ναι οκ, να ξέρεις πάντως οτι δεν κέρδιζε όλες τις μάχες το Λιτάκι τότε :stuck_out_tongue:

σχετικότατο! έχει να κάνει νομίζω με τα παιδιά που δεν έχουν δει ποτέ SAVATAGE και με μας που έτυχε να τους προλάβουμε, για τα πρόσφατα live των TSO τα είχα γράψει και γω εδώ:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Συμφωνώ με το post, δεν το είχα διαβάσει. Κι εγώ καλομαθημένος είμαι, δεν τους είχα δει το '96 μεν, αλλά τόσο το '01 όσο και το '02 ήμουν εκεί.

Σίγουρα άρτια απόδοση, όμορφα σκηνικά κτλ, αλλά κάθε φορά που μιλούσε για 2 λεπτά ο μαυρούλης ήθελα να φάω τα ρούχα μου.

Σκεφτόμουν ότι τελικά το μόνο που μου κράτησε το ενδιαφέρον ήταν η παρουσία των παλιών μελών, καθώς και το ενδεχόμενο να ακούσω κάτι από Sava.

Όταν δε ανέβηκε η άλλη για να πει Beatles, το trash-όμετρο χτύπησε κόκκινο :?

Βρε ας είχα δει και γω 'Tage και ας μην έσωνα ποτέ να δω TSO. Αλλά όπως και να το κάνουμε πλέον είναι ότι πιο κοντινό μπορούμε να βρούμε στους Savatage γι’αυτό και δεν το σκέφτηκα καν αν θα πάω Βερολίνο να τους δω ή όχι!!! :smiley: :smiley:

ανταλάζουμε τον σκληρό με τις αναμνήσεις??? εσύ manowar 2007 ,εγώ savatage 2001 :stuck_out_tongue:

οκ αν και εκείνη η συναυλία ήταν ΥΠΕΡΕΠΙΚ και βγαλμένη μέσα από τα τάρταρα της Valhalla ναι άνετα ανταλλάζω :stuck_out_tongue:

Εγω που ημουνα κ στις 2 οι savatage μου ειχαν αρεσει περισσοτερο:p

γαμώ τον ε.σ. μου γαμώ :evil: