ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
[SIZE=“5”]ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ SAVATAGE ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!
ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
[SIZE=“5”]ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ SAVATAGE ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!
Έεεεετσι!!! Savatage και τα μυαλά μας πονάνε!
δε ξερω αλλα και ο χαρακτηρισμος θεοι ειναι μικρος μπροστα στο μεγαλειο τους…
Bump με κομματάρα.
μέσα στα 5 αγαπημένα μου σαβατατζ
χαλαρα το hall of the mountain king !
Στοιχιώνει!!! ααααααααααααααχ
Κομματος παιδες.
Οπουδηπωτε στην Ευρωπαϊκη ηπειρο και να παιξουν παω. Κανε το καλο ρε μαλακισμενε χοντρε!
E είναι και ο πούστης ο O’Neill. Όσο το χρήμα ρέει άφθονο για τους TSO δεν νομίζω να γίνει τπτ. Αφού ο χοντρός δεν θέλει. Φτάσαμε πολύ κοντά τον Μάρτιο σε ένα mini-reunion tour αλλά @@
Θυμάται κανείς το Thorazine Shuffle?? A ρε, έλιωνε κάποτε η δισκογραφία στην εφηβεία μου…
Όσο μας πόρωνε κάποτε ο χοντρός, τόσο μας πληγώνει τώρα.
Γιατί υπάρχει κάποιος που άκουγε 'Tage και δεν το θυμάται;;; 8)
Αλλες μπαντες πανω στο ριφφ του 3:07 θα χτιζαν δισκογραφιες
Αμα το χε σκεφτει κανας Σαφερ?Ω καλα,κομματι παρα κομματι.
Δυστυχώς ο Criss ποτέ δεν έτυχε της αναγνώρισης που του άξιζε και είναι πολύ κρίμα. Προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες που έχω δει.
Same here…
Συνέντευξη(δεν είναι ολόκληρη) με τους Criss Oliva & Johnny Lee Middleton…
Σορυ εάν έχει ποσταριστεί ξανά εδώ:)
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα άλλαζε το status της μπάντας αν ακόμα ζούσε ο Criss…
Πιθανον να υπηρχαν ακομα…
Αυτό ναι σχεδόν σίγουρο το έχω αλλά θα έφταναν ψηλά όπως τους άξιζε (για μένα) ή θα μέναν και πάλι μια τεράστια αλλά υποτιμημένη μπάντα;
To τεραστια πως το εννοεις? να γεμιζουν σταδια? χλωμο!! Co-headliners ή special guests στο wacken ομως θα το περιμενα.
Τεράστια σε αξία if you know what I mean. Βέβαια θα μου πεις πως το μετράς αυτό; Αρένες σίγουρα δε θα γέμιζαν ποτέ σε φάση metallica, maiden και τα ρέστα.
Αλλά για μένα σίγουρα τους άξιζε κάτι παραπάνω