…'οχι γαμώτο…και πάλι θά’θελε να τους δω, αλλά δεν είναι το ίδιο:):!:
Γιατί δεν το είχα πάρει αυτό χαμπάρι ποτέ;;;
Ωραιο κομματι και προγονος του Follow Me.
το πραγματικα απιστευτο θαμενο τραγουδι savatage ειναι το lady in disguise που βγηκε σε καποια φαση ως μπονους με sirens.Που ναι μονο ακουστικη.δε λεω αυτο του fight for the rock…πραγματικα δακρυα .
α το χα ανεβασει κιολα http://www.youtube.com/watch?v=zZQHAbMI04E&noredirect=1
Ναι αλλά έχει Ολίβα μέσα. Instant win.
ΕΠΟΣ ΡΕ…!!!
SAVATAGE—>instant win
To κομματι ειναι απο αλλο πλανητη…και αυτο το τραγουδι δεν το ξερουν ουτε οι οπαδοι των savatage που λεει κ ο λογος…σκεφτειτε για τι μπαντα μιλαμε…!!!
κατι παραπανω απο μια μπαντα…!!!
Αν και πεφτει Κυριακη, μαλλον θα τιμησω Ελρικ…
ωπ καλή φάση!
Double post αλλά ξέρουμε γιατί αυτό το cover είναι έτσι;
Νομίζω διαφέρει από αυτά που κυκλοφορούν εκεί έξω :-k
Από που είναι; Κανένα rerelease?
το κάτω είναι της τελευταίας επανέκδοσης. δεν καταλαβαίνω, σε τι διαφέρουν ουσιωδώς?
Απλά άμα δείτε στο λόγκο στο πρώτο εξώφυλλο, λείπει η κάτω γραμμή του “g” και επειδή μου ήρθε στο μυαλό το τόπικ περί bootlegs και μιας και που το 'χα αγοράσει από μοναστηράκι, σκέφτηκα μήπως παίζει τίποτα τέτοιο με αυτό.
α ναι, ούτε που το πρόσεξα. νταξ, τι Savatage, τι Savataqe :lol:
έψαξα επειδή παραξενεύτηκα και βλέπω ότι η δική μου έκδοση του handful έχει έτσι το λογότυπο. όπως και τα power of the night, hall of the mountain king και gutter ballet. οπότε μάλλον δεν τρέχει τπτ :P.
επίσης, βλέπω ότι στο http://www.emp-online.com/ έχει όλες τις τελευταίες επανεκδόσεις τους στα 6 ευρώ, ενώ τα μεταφορικά είναι 10 ευρώ ό,τι κι αν παραγγείλεις… εγώ το σκέφτομαι. αν ψήνεται κανείς άλλος, ας μιλήσει.
Το τσέκαρα και εγώ. 3-4 που έχω έτσι είναι! Πραγματικά δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ μέχρι τώρα!
και θέλουμε να λεγόμαστε και οπαδοί πανάθεμά μας!
ΣΑΒΑΤΑΚ ΡΕ Μ**ΝΙΑ! :lol:
Το Handful of Rain ήταν ο πρώτος δίσκος Savatage που αγόρασα, τότε που δε τους άκουγα καν, απλά τους ήξερα σαν όνομα. Δεν είχα ιδέα από δίσκους τους κλπ. Και το βλέπω αυτό στο Μοναστηράκι, και αναρωτιόμουν άμα αυτό είναι δίσκος τους, γιατί αντί για Savatage, διάβαζα Savataqe :lol: Τέσπα το αγοράζω, και έψαχνα μετά να βρω άμα όντως έχουν δίσκο με όνομα Handful of Rain. Η ανακούφιση ήταν μεγάλη!
:lol:
εν τω μεταξύ, το Fighting for Your Love πάλι δεν το χουν βάλει bonus track πουθενά γμτ, έλεος!