και να σας πω οτι λιώνω όταν ακούω:
Α ρε Mitch παιχτούρα!
ρε παιδια εγω επειδη προσφατα λατρεψα τους savatage (και παλιοτερα την ελεγα χοντρα σε ενα φιλο που τους λατρευε) μπορειτε να με παραπεμψετε στα λογια του Jon για την μπαντα?
οι savatage δεν εχουν τη θεση που τους αξιζει.τωρα επρεπε να επαιζαν headliners.
Βασικά ο Jon Oliva έλεγε κάτι σε φάση θα παίξω και 5-6 κομμάτια Savatage για να τελειώνω με αυτό το ζήτημα (αυτή ήταν η ακριβής έκφραση), δηλαδή “σταδιάλα με πρήξατε οι οπαδοί των Savatage θα παίξω και για σας κομμάτια”. Ακόμα και μένα με ξενέρωσε η φράση που δεν έχω τον ιδιο έρωτα με τους τρελούς Sava-fans του φορουμ.
[SPOILER]Σε άλλα νέα το Hall Of The Mountain King είναι δισκάρα (σωωωωωωωπα) και το Strange Wings καβλωτική Hard Rockια του κερατά[/SPOILER]
εγω απλα ηθελα να θυμισω οτι το streets ειναι απο τα μεγαλυτερα δημιουργηματα αυτου του πλανητη…
κλαμα
Toμπούστη, πιο χοντρός κι από το πάχος είναι…
ψόφιοι οι ολλανδοί…
πάρτε και child in time/believe
Ναι ρε γαμώτο!!! Την έβλεπα χτες… 'Ντάξει παπάδες απλά!
Μεγάλο αλάνι αυτός που την ανέβασε!
Θεος ο τυπος ρε καυλωσαμε ολοκληροι…!!!
Μια ζωή Savatage. Ρίγος και μόνο ρίγος.
http://www.ndr.de/unterhaltung/musik_konzerte/wacken/woa_2012/wacken2211.html
Πολυ καλη εμφανιση…μπραβο…βλεπουμε ciic να παιζουν Savatage και ανατριχιαζουμε ρε πουστη τι τεραστια μπαντα ειναι αυτη!!!
Φανταστικό κομμάτι! Δεν είχα δει ποτέ το επίσημο βίντεο…
[B][I]I will believe in you
If you still want me to
Or tell me I’m on my own
There on the other side
Tell me the Pilate’s died
And we’re no longer alone[/I][/B]
δάκρυα!
επισης μετα απο χρονια SLEEP
Άλλος κόμματος από κει! Σύνδρομο στέρησης το είπαμε αυτό??
και μετά έχεις τον χοντρό να σου λέει ότι reunion δε παίζει…
Λιώνω δισκογραφία και για άλλη μια φορά προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κιθαρίστας ήταν ο criss…
Δεν υπάρχει άλλος στο χώρο που να χρωματίζει όλη την ώρα τα κομμάτια με leads, τουλάχιστον δεν μου έρχεται στο νου αυτή τη στιγμή. Απίστευτα καθαΡο παίξιμο, ριφαρες… Τι να πω!!!
Τιτανας…
R.I.P.
Ποσο υποτιμημενο το Sleep. Λυγιζω καθε φορα.