Scorpions

Μα για εμάς είναι λογικό να είναι η μεγαλύτερη μπάντα όλων των εποχών! Αν δεν ήταν τότε θα είμασταν σε άλλο fan club! Συμφωνώ ότι για όλα υπάρχει η μέση λύση. Αλλά εμείς είμαστε οπαδοί.

αυτο τα λεει ολα! παρτε τα κασκολ της σημαιες κ παντε στο γηπεδο!
αντε κ champions league!

Ρε μεγάλε μου έχεις βάλει φόρα παρτόδα την φάτσα του Page, ο άλλος έχει βάλει τον Plant! Είναι ανούσιο να κάτσω να σας πείσω για τους Scorpions. Και εσείς είναι ανούσιο να με πείσετε για τους Zep. Αντε στο topic σας και αφήστε εμας να λέμε αρλούμπες.

Ωραίο επιχείρημα! Μπράβο! Όταν δεν έχουμε τι να πούμε το ρίχνουμε στις προσβολές!

[QUOTE=bluezlick;245796]αυτο τα λεει ολα! παρτε τα κασκολ της σημαιες κ παντε στο γηπεδο!
αντε κ champions league![/QUOTE
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ SCORPS ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ 70S KAI 80S …AΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ DEEP PURPLE ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΛΕΣ !!!
ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝ:lol:
ΣΤΟ TAKEN BY FORCE ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 GROUP O ROTH KAI OI SCORPIONS!!! ENTAΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤWN PURPLE …ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ GROUP.ΣΤΟ PURPLEDICULAR EINAI 3 GROUP OI DEEP PURPLE KAI O MORSE TO ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο BLACKMORE ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.
:?

Εμείς τουλάχιστον έχουμε μια μπάντα τόσο αγαπημένη που την ακολουθούμε παντου. Εσύ τι έχεις?

:lol: :lol: :lol:

Δηλαδη οι οπαδοι των Epica,Diablo swing orchestra,Tristania και λοιπων συγκροτηματων που ειναι σε φαν κλαμπ νομιζεις οτι πιστευουν οτι αυτες οι μπαντες ειναι οι μεγαλυετερες ολων των εποχων?Αυτη τη λογικη δεν την εχουν ουτε οι οπαδοι των Χιμ και των Εβανεσενς που κατα μεσο ορο ειναι 14-17 χρονων.Το επιχειρημα σου δεν στεκει.
Επισης αν θες να κανεις μουλιτκουοτ μπορει να πατας το κουμπι με το “+” διπλα απο το Quote ετσι ωστε να κουοταρεις σε ενα ποστ και οχι σε 15 απανωτα :slight_smile: :slight_smile:

Εμείς έχουμε ένα fan club που αριθμεί πολλά άτομα και έχει συμπληρώσει τα 1ο χρόνια ζωής. Όλοι αυτοί που ακολουθούν είναι από 15 μέχρι 55 χρονών. Τα parties μας μαζεύουν πάρα πολύ κόσμο και αρκετοί από εμάς πάνε και εξωτερικό. Γεμίζουμε το Καραισκάκη κάθε χρόνο και κάναμε το νέο δίσκο Νο1 στην Ελλάδα. Αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ! Γεγονότα είναι και οι 4000 που είχε ο Plant το καλοκαίρι στο Rockwave. Γεγονός είναι ότι ο Gillan δεν μπορεί να τραγουδήσει πια και κάθε φορά που τον βλέπω είναι και χειρότερος. Αφού ο Plant είναι καλύτερος και πιο επιδραστηκός (και ίσως και να είναι, δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό. είπαμε όλα υποκειμενικά είναι) γιατί δεν βρέθηκαν 10000 άτομα να πάνε να τον δούνε το καλοκαίρι? Δεν τα λέω αυτά για να πικάρω τους φίλους zepελινικούς αλλά πως να το κάνουμε … είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ! Πιστεύει κανείς ότι υπάρχει πιο ενεργο fan club στην Ελλάδα από αυτό των Scorpions? Εδώ έχουμε κάνει 2 live parties tribute στους Scorpions. Αυτό πιστεύω ότι λέει κάτι. Η μπάντα αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Όπως τεράστιες είναι και άλλες μπάντες. Εμείς εδώ όμως υποστηρίζουμε τους Scorpions. Σε όποιον δεν αρέσει ας αλλάξει topic. Τόσο απλά!

Πραγματικά δεν με ενδιαφέροιν οι λόγοι που κάποιος γράφεται σε ένα fan club. Αν πιστεύει πως μια άλλη μπάντα είναι καλύτερη ας πάει στο άλλο fan club. Εγώ έχω μεγαλώσει με Scorpions τους θεωρώ την κορυφαία μπάντα όλων των εποχών και τους ακολουθώ. Αν κάποιος άλλος θεωρείς τους Him και τους Epica μπράβο του! Τι να κάνω εγώ δηλαδή! Να τους πείσω να αλλαξοπιστήσουνε? Δεν γίνεται? 'Αρα γιατί δεν ισχύει σαν επιχείρημα? Όλες οι απόψεις για την μουσική είναι καθαρά υποκειμενικές εκτός αν μιλάμε για τεχνικά θέματα. Μπορέις να καταφέρεις να με πείσεις ότι οι Scorpions δεν είναι το καλύτερο συγκρότημα? :slight_smile:

Τα quotes τα γνωρίζω! Απλά είναι τόσες οι απαντήσεις στα Posts μου που χάνω τα αυγά και τα πασχάλια!

Κλαιω λεμε :lol:

Γιατι εγω που ειμαι στο φαν κλαμπ των Stratovarius και δε μπορω να ακουσω ουτε νοτα απο Sabbath και Zeppelin δεν μπορω να πω οτι ειμαι στο φαν κλαμπ της καλυτερης μπαντας ολων των εποχων.Αν θα το ελεγα θα ισχυε?Φυσικα και οχι!!!

Οχι γιατι δε βγαζεις τις παροπιδες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εδω λοιπον συμφωνουμε.Αρα οι Σκορπιονς ειναι η καλυτερη μπαντα ολων των εποχων για εσενα και οχι αντικειμενικα :wink:

  1. Γιατί όχι? Είπαμε όλα υποκειμενικά είναι!
  2. Γιατί να τις βγάλω … μια χαρά περνάω και έτσι!!! :lol:
  3. Μα στην μουσική είναι όλα υποκειμενικά! ¶ρα οι Scorpions είναι η καλύτερη μπάντα!:lol:

λοιπον οι scorps ειναι ενα απο τα μεγαλα ροκ συγκροτηματα εχουν δωσει αρκετα πραγματα αλλα με αυτα που γραφεις λογικο να στην λενε. Το ποσο κοσμο εχει ενας μουσικος δειχνει τι ακριβως? μπορεις να μου το εξηγησεις? και jan garbarek (ασχετο) ειχε 1000 ατομα με το ζορι αλλα θεωρειται απο τους κορυφαιους ευροπαιους jazzmen. επισης σε προηγουμενο ποστ εγραψες πως μονο στην ελλαδα γεμιζουν σταδια. Και στην τελικη ειμαι κατα ολων των συγκρισεων και τις βρισκω ανουσιες, ο καθε καλλιτεχνης εχει την δικη του ταυτοτητα και προσωπικοτητα και δεν μπορεις να το συγκρινεις με κανεναν αλλο επειδη απλα ειναι και οι δυο μουσικοι αλλα τι ειναι αυτο που σε εχει πιασει με τους ζεπ?? Δεν εχω τιποτα με τους scorpions αλλα απο τη μια λες για τα λαιβ τους σε σχεση με αυτα των ζεπ που ειναι δεδομενο οτι οι ζεπ εδιναν μερικα απο τα καλυτερα ροκ λαιβ εβερ και 2ον πας να κανεις συγκριση τι? πλαντ με μεινε? μονο τα σολο αλμπουμ του πλαντ ακου.

Nαι, γι’ αυτό οι 3 στους 4 ρωτάγανε ποιος είναι παππούς. Είπαμε να είμαστε φανατικοί, αλλά και τυφλοί ρε γαμώτο?
Τα στάδια στην Ελλάδα ξέρουμε καλά ποιος τα γεμίζει και σίγουρα όχι το φαν κλαμπ με τα 1000 μέλη του ξέρω γω.

Το επιχείρημα με τις πωλήσεις στην Ιαπωνία ελπίζω να μην το πες υπέρ των Σκορπιών γιατί απλά τους μειώνεις. Στην Ιαπωνία χρυσοί έχουν γίνει και οι Firewind και θεωρούν τον GushG (δεν ξέρω πως γράφεται) βιρτουόζο. Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Όσο για τους Zeppelin το φετινό re-union και η πρωτοφανής για τα χρονικά ζήτηση τα λέει όλα. Αν μου πεις ότι θα γινόταν το ίδιο και για τους Σκορπιούς θα τα χω δει όλα.

το γραφικόμετρο έχει χτυπήσει τιλτ κ πρέπει να το αλλάξω.

σβήστηκαν 2 ποστ συνήθων υπόπτων. αν δεν μπορείτε να μην βρίζετε, περιμένετε να βγάλετε το λύκειο, να πήξει το μυαλό κ επανέρχεστε.

συνεχίστε την κουβέντα σε ήπιο κλίμα. Καμπέη υπερβάλλεις κ το ξέρεις νομίζω, ε. διάβασε λίγο αυτά που σου γράφουν τα παιδιά, δεν κάνει κακό.

αν το τόπικ γίνει μπάχαλο κ καταλήξετε να βριζόσαστε, το κλειδώνουμε κ ηρεμούμε.

είπα κ ελάλλησα.

το επιχείρημα του ζεπ “εμένα οι άνθρωποι που ξέρω - και δεν είναι λίγοι”, ας το βάλει κάποιος στις καλύτερες ατάκες του φόρουμ. σας παρακαλώ

Εγώ δεν είπα ότι μόνο στην Ελλάδα έχουν κόσμο! Πέρσυ πήγα στο Wacken που ήταν headliners την πρώτη μέρα και είχε 60000! Ούτε αυτό λέει κάτι? Και οι 30000 που τους βλέπουνε κάθε χρόνο στην Αθήνα ούτε και αυτό λέει κάτι? Ε τότε τι πρέπει να κάνουν για να “πει κάτι”? Και οτον Plant τον ανέφερα γιατι είχε μόνο 4000 άτομα. Που πήγαν όλοι οι υπέρμαχοι των Zeps και δεν πατήσαν στον Plant? Η μήπως και γι’αυτό φταίνε οι Scorpions? Και δεν με έχει πιάσει τίποτα με τους Zeps. Οι προηγούμενοι φίλοι μου την είπαν οπώτε έπρεπε να απαντήσω! Τόσο απλά. Και το solo του Plant το έχω ακούσει … και? Τι θες να πεις? Ότι είναι καλό? Αφού είναι τόσο καλό (και δεν διαφωνώ με αυτό) γιατί μόνο 4000 άνηφορήσαν προς την Μαλακάσα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να βγάλεις άσχετους τόσους οπαδούς των Scorpions!

  1. Ο plant δεν εχει wind of change και still loving you

  2. Ναι κατι λεει αλλα σου ζηταω να μου το αναλυσεις αυτο το κατι. σου εδωσα ενα παραδειγμα και σε ρωταω, ο κοσμος που μαζευει ενας μουσικος σε ενα λαιβ δειχνει την αξια του και την προσφορα του?
    δεν παιζουν αλλοι παραγοντες?

αυτο δεν το λεω για να πω οτι οι σκορπς δεν ειναι καλοι απλα θα θεωρουσα πιο σωστη απαντηση σε καποιον που θα πει “χαχαχαχα οι ταδε ειναι για τον πεο” “πως τους ακους κτλ” ενα στα @@ μου εγω τους γουσταρω, παρα ολο αυτο με τον κοσμο που μαζευουν και τα ατομα που εχετε στο φαν κλαμπ.Δεν καταλαβαινω τι θες να αποδειξεις.

Το ότι λέω την γνώμη μου σημαίνει ότι υπερβάλω? Και ούτε έβρισα κανένα ούτε ήμουν προκλητικός. Αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις μου πραγματικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ! Και κανέις εδω μέσα δεν έβρισε εκτός από μια ατάκα που είπε ένας φίλος για την “πηχτή”. Και στην τελική ποιό είναι το πρόβλημα όλων εδω μέσα με τους Scorpions? Το σπίτι σας κλέψανε ή την γκόμενα και κάνετε έτσι? Εμείς τους γουστάρουμε. Εσείς όχι! Μπράβο σας! Αν δεν τους γουστάρετε αλλάξτε topic. Δημοκρατία έχουμε!

Παλιά μου τέχνη κόσκινο…

προσωπικά δεν με πειράζει που είσαι φανατικός - καλά κάνεις. απλά είσαι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΑΝΜΠΟΙΖ, που μπαίνει στο σκορπιοτόπικ κ λέει τα ίδια : “αφήστε τους ήσυχους, κτλ”.

Αν θες να βρεις ένα φόρουμ που όλοι αποθεώνουν το σχήμα, ρώτα τον χρήστη rudolf και θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα. εδώ κάνουμε συζήτηση - υπέρ κ κατά του σχήματος. και όσο αυτή γίνεται με επιχειρήματα, θα συνεχίζεται.

αν κ εσύ είσαι τόσο ευαίσθητος στο να διαβάζεις την αντίθετη γνώμη, άλλαξε κ εσύ τόπικ:wink: