Ανέβηκε σήμερα!
Ανέβηκε σήμερα!
︎ Sisters Of Darkness | Marthe (bandcamp.com)
One woman band με σαφείς Bathory επιρροές και προϋπηρεσία σε πανκ, ποστ πανκ και χορορ πανκ ιταλικές μπάντες
Tην υπεραγαπώ, θεωρώ ότι σε ό,τι κάνει είναι 10/10
Edit: το Celliphane στη συγκεκριμένη εκτέλεση είναι 11/10 και δεν ακούω κουβέντα
πρωτο σινγκλακι μετα απο 5 χρονια για τα πουλεν μου, Looming
φατα ματια
και εδω παλιοτερο για οσου ενδιαφερθουν να ψαχτουν λιγο
Πω πω, 2/2 οι σινγκλάρες.
Δεν σας μυρίζει λίγο τυρινίνι;
Αν και το “Sand” ως τελευταίο δισκογραφικό εγχείρημα προ του επικείμενου δίσκου είναι τεράστια κορυφή για μένα και παρότι το πρώτο single δε με κράτησε, αυτό εδώ επαναφέρει την τάξη (για μένα). Δεν πιάνει το “Sand”, αλλά το πάει αλλού.
Αν το Release τους φέρει του χρόνου και τους βάλει σε ώρα που θα έχει πέσει ο ήλιος ή έστω ακριβώς πάνω στην ώρα που δύει, κυριολεκτικά, ο ήλιος, θα κάνει μεγάλη μαγκιά. Αν και προσωπικά, θα ήθελα πάρα πολύ να τους δω σε κλειστό χώρο (Θεσσαλονίκη).
Πόσο να έχουν, να τους φέρουμε ρε παιδιά…; Να κάνουμε εμείς τη μαγκιά. Να είμαστε ντόμπροι.
Εγώ ξέρω ότι με αυτά τα δύο singles, η απόδοση που δίνει οι Brutus να βγάλουν το άλμπουμ της χρονιάς έχει πάει στο 1,20.
μονο πανκροκ.
Τα λέγαμε πρόσφατα για το τελευταίο εξαιρετικό της άλμπουμ, ήρθε και το γλυκούλι NPR, στο οποίο ξεκινάει με ένα tiny song, αφιερωμένο…
συνεχιζω το σπαμμαρισμα
πανεμορφο - ποτε βγαινει αυτο το ρημαδι;
Εγώ σας το είχα πει, να μαζευτούμε να τους φέρουμε. Κανείς δεν αποκρίθηκε.
21 Οκτώβρη, Sargent House, χαμός θα γίνει.