παιδια ενα ειναι το site για αγορες στο ιντερνετ με δωρεαν μεταφορικα ειναι το play.com
respect
:thumbup: ειμαι πλεον ετοιμος για την πρωτη μου ιντερνετικη αγορα!
εμένα όλα σπίτι μου τα φέρνουν πάντως, και σιντίζ και μπλουζάκια. μια φορά μόνο που χα πάρει πολλά μαζί, τα μαζέψανε κ πήγα κ τα πήρα από ταχυδρομείο.
Θέλω να αγοράσω ενα t-shirt των DP απο ιντερνετ αλλα επειδη το ψιλοβιαζομαι(το θελω σε 20 μερες δηλαδη) δεν ξερω απο ποιο isite να αγορασω. εχω τσεκαρει σε ebay, amazon, στο επισημο των DP, και σε ενα site electric shirts. αλλα κανενα δεν διευκρινιζει το χρονο για delivery. μπορει κανεις να βοηθησει??
ε απο ebay αν ολα πανε καλα με τα καταραμενα ΕΛ.ΤΑ τοτε θα το χεις σε 20 μερες…
Στο play έκανα γενναία παραγγελία 48.95 ευρώ και στον λογαριασμό είχα 49.
Η κάρτα μου έχει δεσμεύσει το ποσό συναλλαγής, ωστόσο ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το σαητ ακόμη. Δηλαδή ένα mail thank you for your order.
Στο σαητ λέει σε όλα packed.:-k
Τα παρήγγειλα χθες το βράδυ στις 3.30
Κι εμένα μου συνέβη αυτό, εδώ και 10 μέρες μου έλεγε packing, έστειλα e-mail και την ίδια μέρα τα στείλανε.
Την παίζει το πλεη γερά έτσι;
Μου λέει στο στάτους delivered τώρα και ότι έχω πληρώσει στην κάρτα.
Τους έστειλα μεηλ με γράψανε, τώρα ξανάστειλα.:?
(προηγούμενη σελίδα για το πρόβλημα)
…πάνω-κάτω, αλλά είναι και κάποιες φορές που η μαλακία πάει σύνεφο:):!:
απο δω εχει παρει κανεις μπλουζακια? ποιοτικα ειναι καλα η τζαμπα τα 19 ευρα? σκεφτομεθα να παραγγειλουμε
κ γενικα αμα ξερει κανεις κανα καλο για παραγγελιες (μπλουζες) ας βοηθησει
στο καινούριο Metal hammer είδα διαφήμιση για αυτό
http://www.heavymetalmarket.com
*άσχετο με την απο πάνω ερώτηση
Το play όντως πρέπει να την παίζει αγρίως. Έχω παραγγείλει CD εδώ και πάνω από μήνα και ακόμα να φτάσει!!! Ούτε η κάρτα έχει χρεωθεί ακόμα, ούτε τίποτα. Μόνο πήρα ειδοποίηση ότι έχει ξεκινήσει η αποστολή…:-k
Εγώ απ’ όσα έχω πάρει ευχαριστημένος είχα μείνει, είναι και οfficial merchandise των συγκροτημάτων, όχι μούφες.
Τι σκατά συμβαίνει; Εμένα δεν μου στείλανε καν thanks for your order, με χρέωσαν στην κάρτα, στο στάτους η παραγγελία είναι “delivered home”,και μου στειλαν σήμερα μεηλ μετά από 2 μεηλ δικά μου ότι αν δεν έχει έρθει σε 21 μέρες θα το ερευνήσουνε.
Εντωμεταξύ τα 2 από αυτά που παρήγγειλα είναι out of stock και ακόμη λένε delivered στο στάτους.
Οτι να ναι.
ωραιος, θενξ ρε!
μη μου λετε τετοια ρε παιδια και εχω παραγγειλει απο το play και τα βιαζομαι κιολας!!!
εχω ψηθει ασχημα να παραγγειλω ενα δυο απο τα νεα μπλουζακια απο το official site τν system…
δωστε ινφο οσοι γνωριζετε τις διαδικασιες γιατι δν εχω ιδεα πραγματικα. ποσο μαλλον απο εξωτερικο.
μα δε γαμανε???
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
επειδη ειμαι εντελως ασχετος θα σας σκοτισω λιγο ακομα.
οταν στο στατους της παραγγελιας γραφει checking τι σημαινει?
[ol]
http://www.psychedoomelic.com/store2/index.html
[/ol]
Πιο πολύ για doom.
κι αυτό για doom.
Η Shadow Kingdom ξέρει κανείς αν φέρνει Ελλάδα?
Επίσης 2 ερωτήσεις. Είδα πριν που έγραψε ένας για το Play :
Δηλάδη μετά τη φάση Posted στο Status, ακολουθεί το “DELIVERED HOME”? Επειδή εγώ παρήγγειλα κάτι πράματα στις 5-5 και δεν έχουν έρθει ακόμα και γράφει ακόμα Posted. Να μην ανησυχώ ε?
Τέλος ξέρει κανείς αν πληρώνεις τελωνείο με την αγορά ενός μόνο CD από Amazon π.χ.? Και μετά από ποιο ποσό σε πηδάνε στο ΤΕΛΩΝΕΙΟ? ΘΕΝΞ.