SLASH - World On Fire

Tracklist

World On Fire
Shadow Life
Automatic Overdrive
Wicked Stone
30 Years To Life
Bent To Fly
Stone Blind
Too Far Gone
Beneath The Savage Sun
Withered Delilah
Battleground
Dirty Girl
Iris Of The Storm
Avalon
The Dissident
Safari Inn
The Unholy

Wicked Stone,Bent to Fly,Too Far Gone,The Dissident,Shadow Life,30 Years To Life,Stone Blind,Automatic Overdrive.

Αυτα ξεχωρισα απο το δισκο,υπαρχουν fillers και generic songs που θα ξεχαστουν γρηγορα,υπερβολικος ο αριθμος 17 για ενα και μονο αλμπουμ.

Ο kennedy ειναι καλυτερος εδω σε σχεση με το προηγουμενο,αλλα και παλι υπαρχουν στιγμες που οταν πιανει τις ψιλες του χαμηλωνω λιγο τον ηχο:p,επισης διαβασα γκρινιες για καποια lyrics και διχασμο μεταξυ slash fans στα forum για τη φωνη του,προφανως ειναι love or hate.

Με αυτόν τον υπερφλώρο πίσω από το μικρόφωνο, σοβαρό hard rock δεν πρόκειται να παίξει ο Slash. Μακάρι να έβγαζε έναν ακόμα δίσκο με τον υπέροχο Rod Jackson που τραγουδούσε στον δεύτερο δίσκο των Slash’s Snakepit. Αυτός ήταν τρομερός τραγουδιστής.

Ναι ρε φίλε Rod Jackson ήταν φοβερός, τι δισκάρα ήταν αυτή τότε. Τρομερή μπάντα οι Slash’s Snakepit, συνθετικά πολύ ανώτεροι σε σχέση με τις τωρινές δουλειές του Slash. Προσωπικά μου αρέσει και ο Scott Weiland (και οι Velvet Revolver επίσης πολύ καλή μπάντα).

Εμένα μου άρεσε και ο Eric Dover που είχε στον πρώτο δίσκο των Snakepit. Αλλά ο Rod Jackson ήταν ο καλύτερος και το Ain’t Life Grand ήταν τρομερή δισκάρα. Έναν τέτοιον ήθελε ρε γαμώτο, ο Kennedy είναι για άλλα πράγματα, πιο soft. Θέλι γρέζι εδώ!

EDIT: Καλός ο Weiland και οι Pilots στο studio. Ιδιαίτερη φωνή.

αλήθεια είναι λίγο φλώρος ο Myles!

ελα μωρε
σε καποιο τραγουδι ειπε fuck!!
τι αλλο θελετε?
χαχαχα

περα απο την πλακα
οντως παρα ειναι “καλο παιδi” ο myles για το στυλ του slash
κατι σαν να πηγαινε ο dio τραγουδιστης σε αλητικη μπαντα τυπου motorhead…

το παραδοξο ομως ειναι οτι ακομα και ετσι μπορουν και γραφουν τραγουδαρες

για οσους γουσταρουν ροκ με “καλους” τραγουδιστες πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει
εγω παντως ανετα πληρωνα για να τον δω λαιβ με σετλιστ μοναχα απο τα 3 τελευταια του αλμπουμ…

Φάνηκε από το “Back From Cali” πως δεν κολλάνε… τι να λέμε…

Στα σοβαρά τώρα, κατ’εμέ στο “World On Fire” υπάρχουν μερικές από τις καλύτερες φωνητικές μελωδίες σε αμιγώς straight rock δίσκο εδώ και πολλά χρόνια.

Συνολικά, έχουμε μεγάλη δισκάρα και live σκοτώνει αυτό το σχήμα.

δισκαρα ειναι…τιγκα στα riffs και τα σολο…στα καλυτερα της χρονιας μεχρι στιγμης

Τα πρώτα 8 τραγούδια θα μπορούσα να τα ακούω ακόμα και στον ύπνο μου… παρτι απίστευτο…φοβερό το παίξιμο του Σλας και αρκετά χέβι ε …

Ο Μάιλς απλά για άλλη μια φορά λάμπει…δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες …κάποια απίστευτα τεχνικά γυρίσματα που κάνει… οι αλλαγές τονικότητας, πως χρωματίζει τα τραγούδια όπου χρειάζεται, πόσο πιασάρικες φωνητικές γραμμές έχει γράψει… είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του και …

… ΔΕΝ είναι φλώρος… είναι αρκετά λόου προφάιλ ναι, αλλά φλώρος όχι… οι στίχοι που γράφει κυρίως στους AB δείχνουν άτομο εσωστρεφή που κουβαλάει αρκετά μπαγκάζια από το παρελθόν και νομίζω πως είχε κάποια θεματάκια παλιότερα με ουσίες (κι οινοπνεύματα)

στα καλύτερα της χρονιάς με άνεση…

Στη φωνή εννοώ φλώρος μωρέ :)!

Σόρρυ, αλλά δεν νομίζω πως είναι κάποιου είδους επιχείρημα αυτό.

σου απάντησα και σε αυτό το “επιχείρημα” :stuck_out_tongue: αν και καταλαβαίνω που το πας …όντως δεν έχει αλήτικη φωνή (πχ Αξλ) αλλά και πάλι μια χαρά γαμεί η φωνάρα του

Ο Axl Pose (copyright James Hetfield) αρκετα ταλαιπωρησε τα αυτακια μας και εννοειται δεν μπαινω καν σε συγκρισεις γιατι αυτο θα ηταν ιεροσυλια σε εναν πολυ μεγαλο τραγουδιστη που απλα γεννηθηκε σε λαθος εποχη, ηταν ΑΠΙΑΣΤΟΣ στα 30 του και ακομα και στα 45 γαμει κατι περιεργους…

Άμα λείπαν 3-4 τραγούδια σίγουρα θα μιλάγαμε για τον δίσκο της χρονιάς.
Το Beneath the Savage Sun σπέρνει…

Κι όμως, το “δε μου αρέσει” είναι το πιο ακλόνητο επιχείρημα στη μουσική, η οποία είναι θέμα γούστου :).

Είναι για άλλα πράγματα στα αυτιά μου και όχι για τα τραγούδια του Slash.

Καλως η κακως η φωνη του myles δεν αρεσει σε ολους τους οπαδους του slash η γενικα των gnr,καποιοι θεωρουν οτι ειναι εκνευριστικος,κυριως οταν πιανεται με κομματια της εποχης gnr.

Εμενα,το εχω πει και αλλες φορες,μου τη σπανε οι τσιριδες του kennedy.Aπο εκει και περα η μπαντα ειναι πολυ καλη για live,δεμενη,ο Slash εχει φτιαξει ενα καλο setlist με μιξη απο τα τρια δικα του album και κλασσικα gnr.

Σεβαστό είναι, αλλά επιχείρημα δεν είναι. Επιχείρημα είναι αυτό που υποστηρίζει την άποψή σου, όχι η άποψη αυτή καθαυτή.

Όσον αφορά στον Myles, μακάρι να σας δοθεί η ευκαιρία να τον δείτε (και να τον δούμε) ζωντανά με τον Slash. Μια φορά είχα την τύχη να τους δω και μου έπεσε το σαγόνι, κυρίως με τις ερμηνείες του στο υλικό από το “Appetite”.

Ωραίος δίσκος που αν έλειπαν 3 η 4 τραγούδια θα μιλούσαμε για δισκάρα. Δε βαριέσαι.

Αυτο ειναι συζητησιμο,γιατι οπως ειπα σε καποιους αρεσει η ερμηνεια του στο υλικο του appetite η και στα υπολοιπα,ενω αλλοι παλι δεν τον αντεχουν,οποτε στις ταξεις των fans gnr-slash οι αποψεις ειναι μοιρασμενες.

My guess is πως η τεράστια πλειονότητα αυτών που δεν αρέσει, είναι fans του Axl και της φωνής του σήμερα, ενώ θεωρούν το Chinese Democracy αριστούργημα.

Εγώ σου λέω τι άκουσα όταν ήμουν εκεί. Τι συζητήσιμο;