Kαι στο εξωτερικό σε μεγαλύτερους χώρους παίζουν οι Slayer. Πχ στο UK tour έπαιζαν σε Birmingham Arena, Manchester Arena. Οι Megadeth δεν νομίζω μόνοι τους να παίζουν σε τέτοιους χώρους.
Ήταν “τα πρώτα” και ήταν “περιορισμένα”.
Πέρσι ήταν κύριοι. Φέτος είναι οι γνωστοί.
Μια χαρά αντέχουν,μέχρι πέρσι το γήπεδο λειτουργούσε κακονικά
Θα είναι σα να έχουν 95 αλλά δε θα έχουν. Θα έχουν 105 . Πάτε παιδιά μου όσοι δεν τους έχετε δει που είστε και πιο νέοι. Εγώ τους έχω δει 3 φορές, καλά είμαστε.
Οι Slayer μπορουσαν παντα να προσθετουν νεα στοιχεια στον ηχο τους χωρις να χασουν την ταυτοτητα τους σε αντιθεση με πολλες αλλες μπαντες που αργοτερα ακουστηκαν κοπιες των φαν μπαντς τους,το Diabolus ειναι πολυ καλο album,Με ολα τους εχω περασει πολυ ομορφα ακουσματα εκτος απτο Christ μαλλον γιατι οταν ηταν να βγει ειχα πολυ μεγαλλες προσδοκιες λογω του οτι ηταν πάλι μαζι το original line up (ποτε δν το λατρεψα αυτο το αλμπουμ)αλλα γενικα πιστευω οτι το God ειναι 2 σκαλια πανω απο οτιδηποτε βγαλανε μετα το Seasons,ακομα και απτο Divine(που το αυτοκτονησε η παραγωγη του αλλιως θα μιλαμε κ εκει για επος με τετοιες συνθεσεις μεσα)Τα 2 τελευταια ειναι αξιοπρεπεστατα με το Repentless ενα σκαλι παραπανω απτο WPB(πιστευω βγηκε το αποθημενο του King να δειξει οτι δεν θα παιξει μετριο αποτελεσμα χωρις το Jeff και οτι το χει και μονος του τελείως,πραγμα που ισχυει εν τελη αλλο αν ο αλλος οταν ηταν στο πικ του συνθετικα εγραφε και χεζοντουσαν οι ουρανοι)
30/10/1998, Slayer στην “Αποθήκη” του Μύλου: το αρχετυπικό thrash live, το καλύτερο live στο οποίο έχω παραβρεθεί, το μέτρο για όλες τις συναυλίες πριν ή έκτοτε.
Ή σωστότερα, η απτή απόδειξη ότι σε θέμα ζωντανών εμφανίσεων οι Slayer ήταν μια κατηγορία μόνοι τους (τετριμμένο αλλά ακριβές)
Μεταλ ερα παντως ειχε 50 εισιτηρια…Αλλα 50 να χε το νο ριμορς???Βαλτε κ το τικετ χαουζ κ σαλονικα…Καμια 300αρα???
Τους αμιγως μεταλαδες τους πιανει με slayer αλλα επειδη ειναι φεστιβαλ καλο θα ηταν να βαλουν κατι σε πιο κλασικο μεταλ για 2ο ονομα, για ποικιλια και σιγουρα θα φερουν λιγο παραπανω κοσμο. Αν βαλουν lamb of god ή amon amarth πχ δεν νομιζω να παει καποιος που δεν θα πηγαινε για slayer.
Τι μου θύμησες τώρα …ξεκίνησαν με bitter peace και αν θυμάμαι καλά άναψε μέχρι και καπνογόνο !
Συμφωνώ, μέτρο σύγκρισης αυτό το live για όλα όσα ακολούθησαν.
Το να βλέπεις Slayer σε (τόσο) μικρό χώρο είναι σα να πέφτει Ναπάλμ σε δωμάτιο. Έσταζε και το ταβάνι του Μύλου εκείνο το βράδυ.
Πέραν κάποιου που σχεδόν αναφέρθηκε πιο πάνω, ακούγεται κι ένα δεύτερο (και αρκετά μεγαλύτερο) όνομα που προσωπικά θα προτιμούσα να δω μόνο του. Δεν θα έλεγα ότι είναι από τις μπάντες που θα εκτιμήσουν οι old school θρασάδες, αλλά φαντάζομαι πως δεν θα φάνε μπουκάλια, όπως εκείνο το opening act που είχαν φέρει μαζί τους παλιά οι Slayer (δεν θυμάμαι πως τους λένε )
Μιλας με γριφους γεροντα
Tool?
έλα ξεκολλήστε πείτε ποιοι θα ναι τα support.
Θα γούσταρα τρομακτικά να παίξουν bitter peace αν και παίζει να είμαι ο μόνος. Για λεωφόρο δεν το συζητάω. Πρώτη συναυλία με τα πόδια. Να μαθαίνουμε και οι νεότεροι. Αυτό το rocking athens που είχε γίνει εκεί τι φάση ήταν και ποιός το διοργάνωνε?
Δεν συμφωνώ , αν βάλουν κάτι σε extreme metal που αρέσει θα κάνει το πακέτο ελκυστικότερο. Είναι η ίδια λογική που έφερε Priest, Accept και Saxon την ίδια ημέρα με πολύ καλά αποτελέσματα. Αν και με τα υπονοούμενα που βλέπω μάλλον θα βάλουν τίποτα κουλά συγκροτήματα που δεν θα έχουν σχέση με την μουσική των slayer, μου φαίνεται θα παρακαλάω τουλάχιστον να βάλουν τους Rotting Christ , που έχω να τους δω κάτι αιώνες. Όνειρο οι Voivod αλλά …θα μείνει όνειρο απατηλό.
αν ειναι σωστες οι οληροφοριες μου παιζουν Gojira:grin:
Να η ώθηση που χρειάζομαι
Μακάρι, έστω τέτοιου βεληνεκούς αν δε γίνεται να έρθουν οι Gojira
ωχ ωχ ωχ… Να δούμε πόσοι θα επιβιώσουν για τους Σφαγείς