Slayer

ε, ναι. βαρβαρα! αυτο θελω και εγω απο τους σλειερ! ξαναλεω, δεν γουσταρω την εκπλεπτυσμενη πλευρα τους.

[SPOILER]νταξει νομιζω πως ολοι η σχεδον ολοι κατα καιρους δεν εχουμε αγαπησει-εκτιμησει αλμπουμ τεραστιας αποδοχης κλπ αλλα αφενος πολλες φορες αυτο αλλαζει με τον καιρο αφετερου ετσι ειμαστε και οκ να πιεστουμε καμποσο μηπως μας αρεσουν αλλα δεν θα πεθανουμε για ενα αλμπουμ![/SPOILER]

Ουφ, πάμε πάλι, εννοώ ότι ΤΟ SOUTH OF HEAVEN, ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ”, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ SLAYER ΠΟΥ Σ’ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Please πες μου ότι τώρα κατάλαβες τί θέλω να πω.

σορρυ εχω πηξει με τα μαθηματα αυτες τις μερες (δεν ειχα διαβασει καν καλα τι εγραφες #-o)

οντως καποια τραγουδια ειναι πιο βαρβαρα (οχι ολα) και με καλυτερη παραγωγη φυσικα και θα εδειχναν πολυ καλυτερα στα δικα μ ματια. τωρα απο κει και περα σ λεω, ισως απλως να μην καταφερα να “μπω” σε αυτα τα 2 αλμπουμ… ελπιζω με τον καιρο να αλλαξω γνωμη αλλα αυτη τη στιγμη ετσι νιωθω γι αυτα…

μας γάμησες…

*οκ…γούστα ειναι αυτά

ε ειμαι και ρατσιστης και φαστιστομουτρο εχουμε πει…

log-αρα για να quote-άρω το παραπάνω αλλά με προλάβατε…

@ Deadmeat :

πως σε ειπαμε εσενα: brain=dead??? [SPOILER]:p:p:p[/SPOILER]

μα δεν το καταλαβαινεις οτι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? δεν στεκει ρε παιδι μου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, πως το λενε ! :stuck_out_tongue:

1. Show No Mercy
  2. Hell Awaits
  3. South of Heaven
  4. Seasons in The Abyss
  5. Reign In Blood
    6+… τα λοιπα cdακια με το λογοτυπο Slayer επανω…

Και το Haunting the Chapel πού είναι ρε;

Deadmeat, γλώττα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει, έλεγαν οι αρχαίοι ημών μπλαμπλαμπλά.

Κοίτα να δεις πάντως που εν έτει 2011 θα μάθουμε ότι το “Diabolus In Musica” είναι παραγνωρισμένη δισκάρα και το “Divine Intervention” το τρώει η μαρμάγκα.

το Divine είναι το πιο κοντά στα κλασικά από όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω η κουβέντα είναι για Diabolus και μετά

χαχαχαχα ρε μλκ διαβασα το ποστ σου, μετα σκαλωσα κανα λεπτο στην φωτο του rowan atkinson και μετα αρχισα να γελαω μονος μου. xωρις λογο! κοιτα φατσα χαχαχαχ priceless moment :lol::lol::lol:

Έτσι είναι ο Captain Edmund Blackadder, προσθέτει χρώμα και πύον στη ζωή μας.

αυτο π κολλαει? στο οτι εγω ειπα οτι ειναι ωραιο το diabolus αλλα θεωρειται απο τα χειροτερα τους η καπου αλλου?

@nir1: τι να κανωμεν ρε, γινεται και παραγινεται, αυτα εχει η ζωη. εγω τους misery index παντως δεν τους αλλαζω για σλειερ! :lol:

Όχι, τον Παναγιώτη ήθελα να πικάρω για “Diabolus”.

ΜΙΖΕΡΥ ΙΝΤΕΞ υπερμπαντάρα, το κατέχει καλά το copy-paste στα pro-tools.

στα καλαμπαλικια μ! :stuck_out_tongue:

κανεις δεν αμφισβητει το οτι ειναι υπερμπανταρα περα απο τους ατυχους…

Όχι, ντάξει, δε λέω, για μοντέρνα, trendy deathcore μπάντα καλά το πάνε…

εσυ τραβα ακου τις ψαγμενιες σου και μην ασχολεισαι με το τι ακουνε οι αλλοι…

Ντάξει ρε πακιστανέ, πάω στη γωνιά μου ν’ ακούσω βαρετούς κι επαναλαμβανόμενους ΜΠΟΛΘΡΟΟΥΕΡ.