Slayer

κουνα κ τ αυτακι τωρα κομπλεξικη λουλου…

[SPOILER]ημαρτον ρε φιλε, τι τραγικος που εισαι. λες και ηρθα ποτε οταν ειπες οτι σ αρεσει μια μπαντα να σου πω οτι ειναι για τον πουτσο ετσι για να στη σπασω… εισαι και μεγαλυτερος τρομαρα σου…[/SPOILER]

Έτσι είμαστε εμείς οι μεγάλοι ρε, γεροπαράξενοι, μη δίνεις σημασία.

Deadmeat το nick σου το έβγαλες από αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου?

ΚΟΜΠΛΕΞ

Πάντως ρε μαν, όπως εσύ μπαίνεις πχ και γράφεις για ΜΠΟΛΘΡΟΟΥΕΡ ότι επαναμβάνονται και γίνονται βαρετοί σε σημεία γιατί ενοχλείσαι όταν κάνω ανάλογα σχόλια για τους ΜΙΖΕΡΥ ΙΝΤΕΞ?

καλα ρε μαλακα το συνεχιζεις? εγω μπηκα στο ΤΟΠΙΚ τους και μιλησα για αυτους λεγοντας και εξηγοντας τη γνωμη μου. εσυ μπηκες εδω που εγω απλως ανεφερα τους μιζερυ και επειδη τους ανεφερα ΕΓΩ ειπες τη μαλακια σου. ημαρτον…

Φυσικά και το συνεχίζω, ότι θέλω θα κάνω.

Εγώ μπήκα εδώ και έγραψα για το “Diabolus…” και μιας και είδα να αναφέρονται οι ΜΙ (στομπούτσο μου αν ήταν από σένα ή απ’ τον τσακ νόρις) ξαναέγραψα τη γνώμη μου γι αυτούς.

Το σύνδρομο καταδίωξης που έχεις να το κοιτάξεις.

φυσικα και κανεις οτι θες. γιατι εισαι στο καναπεδακι σ πισω απο τον υπολογιστακο σ σαν καλος ΕΙΡΩΝΑΣ φλωρακος. εγω τετοιους δεν τους γουσταρω οποτε μην περιμενεις ποτε ξανα απαντηση απο την παρτη μου.

Chrisp κόλλα πέντε ρε, Deadmeat μούτζα.

Όχι, μη, θα κλάψω :!:

:please::anyone:

Για ζλέηερ μιλάτε εδώ. Απλά το υπενθυμίζω μπας και ξεχάστηκε.

Ευχαριστούμε για την υπενθύμιση, είναι καλό να σε βάζει κάποιος στο σωστό δρόμο.

Μιας και σβήσατε τις απαντήσεις μας, δεν σβήνετε και το “κατανόηση πακιστανού” γιατί μου ανάβουν τα λαμπάκια που το βλέπω?
Λέω εγώ τώρα…

γιατι σ αναβουν τα λαμπακια? εκφραση ειναι. δεν ειπα καποιον πακιστανο. μας εχεις γαμησει στο οφτοπικ ολο σχολιαζεις τους αλλους…

Α, ώστε είναι έκφραση ε? Αν είναι έτσι εντάξει…

Πάρε πάλι —> [B]http://www.youtube.com/watch?v=5SEFmrAXe04&t=01m28s[/B]

Ναι, συγγνώμη σας έχω γαμήσει στο οφτόπικ, το συνηθίζω άλλωστε…

ε τώρα το σκότωσες .!

Έλα τελείωνε, ανίδεε που θα κάνεις και υποδείξεις για το τι είναι έκφραση. Μια χαρά ξέρει τι λέει.

δυστυχώς χάνουν συνέχεια το δρόμο:(:frowning: