Sofa_King @Αττικον

είσαι ο σκληρός κ@ριολης του ροκιν, δεν έχεις ιδέα τι χαρά μας δίνεις όταν μας λες τα καλά σου νέα… είσαι πιο δυνατός από αυτό που θα σου ευχόμουν!

12 Likes

Πηρα το αποτελεσμετα απο την αξονικη θωρακα, και σημερα ειχα ραντεβου με τον ογκολογο μου.
Η Αξονικη εδειξε 3 οζους στα πνευμονια
image

οι οποιοι ειναι μικροι και κατω απο 1 εκατοστο, αρα το PET CT δεν μπορει να τα “φωτισει” εαν ειναι κατι κακο.
η σκεψη του ογκολογου μου ηταν εαν θα με βαλει να κανω θεραπειες ή οχι, ομως δεν βλεπει το λογο να το κανει αφου τα αποτελεσματα των εξετασεων ειναι καλα, και προτιμει να με αφησει να δυναμωσω αφου φαινεται οτι δεν εχω ενεργο καρκινο. :slight_smile:
Στενη παρακολουθηση λοιπον και ξανα στο διμηνο, εξετασεις (μαγνητικη - αξονικη) να δουμε εαν οι οζοι μεγαλωνουν η οχι .

Το καλυτερο νεο που ειχα αυτον τον μηνα, ο αγωνας ειναι τεραστιος και συνεχιζεται.
Νομιζω οτι η πιο “κρισιμη” φαση, ηταν αυτην που αντεξα την παραλληλη θεραπεια, ΧΜΘ και ακτινοβολια. ηταν ή αυτο ή εγω την περιοδο που νοσηλευτηκα στον Ευαγγελισμο.
ολα καλα, συνεχιζουμε.

Εχω να παρω ισχυρες δοσεις ΗΜ τωρα εως την επομενη αξονικη, επειτα απο αυτην των Metallica, εχουμε Iron Maiden, Megadeth, Sepultura, και επονται Helloween, Saxon και Savatage.

I’m Heavy Metal, I have been for all my life!

48 Likes

υπεροχα νεα!!
ολα καλα θα πανε παλικαρι μου!
να χαλαρωσεις τωρα και καλα να περασεις στις συναυλιες!!

8 Likes

Καλη δυναμη,καλη συνεχεια στον αγωνα σου!!!
Η μουσικη μας θα σε δυναμωσει και αλλο θελω να πιστευω μεσα απο τις συναυλιες που θα παρακολουθησεις
Και να σου “ταξιδεψει λιγο το μυαλο”,απο αυτο που περνας καθημερινα.

8 Likes

Μπραβο ρε μεγαλε! Τετοια να ακουμε κ να διαβάζουμε!
Πάμε τωρα maiden να τα γαμησουμε όλα!

9 Likes

Από τα καλύτερα νέα που είχαμε κι εμείς αυτόν το μήνα. Ο αγώνας είναι εδώ. Συνεχίζεις και συνεχίζουμε κι εμείς μαζί σου, με τον όποιον τρόπο.

7 Likes

Εξαιρετικα νεα!!! Προχωρας και προχωραμε κι εμεις μαζι σου με ολο το cheering που μπορουμε. Ευχομαι να παραμεινουν πολυ καλα αυτα τα νεα, και να εξαφανιστουν οταν ειναι καιρος και αυτα τα οζιδια.

9 Likes