Sofa_King @Αττικον

Οι εξετάσεος μου κλείστηκαν, για 6 και 13/7. καπου στο τέλος Ιουλίου πλεον θα ξέρω την συνέχεια.-εκτός απροόπτου. :stuck_out_tongue:

18 Likes

Μακάρι, φίλε Sofa, μόνο καλές ειδήσεις να έχετε από εδώ και πέρα!
Υγεία πάνω απ’ όλα!

6 Likes

λεμε τα ιδια (περιπου) καθε φορα,αλλα τα νιωθουμε παντα με την ιδια “ενταση” και πιστη.
καθε φορα!

να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα και τα πιο ομορφα χρονια μπροστα σου.

10 Likes

Ακριβώς έτσι… κάθε φορά με την ίδια ένταση και πίστη. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τη στήριξη. Να είσαι καλά, με υγεία πάνω απ’ όλα.

8 Likes

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, φίλε μου. Μακάρι να πάνε όλα μόνο προς το καλύτερο από εδώ και πέρα. Υγεία και δύναμη σε όλους μας.

11 Likes

Χρονια πολλα φιλε μου!!
Να συνεχισεις να παλευεις,με δυναμη και πιστη!!
Συγχαρητηρια και για το παιδι σου!!
Γερό και τυχερο να ειναι στη συνεχεια της ζωης του!!
Καλη συνεχεια και δυναμη στη ζωη σου!

7 Likes

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τη θετική σου ενέργεια! :pray: Να είσαι καλά, το εκτιμώ πραγματικά.

3 Likes

Χρόνια πολλά αρχηγέ. Ολα να σου πηγαίνουν πρίμα, όπως τα θέλεις και τα ονειρεύεσαι.

3 Likes

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :pray: Σου εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα, με υγεία και χαρές!

3 Likes

Σήμερα είναι άλλη μία μέρα εξετάσεων. Επαναληπτικές αξονικές θώρακος. Μία ακόμη στάση σε αυτή τη διαδρομή που έμαθα να διανύω με υπομονή, ελπίδα , αλλά και πίστη.
Από το πρωί στριφογυρίζει στο μυαλό μου το «Σώσε ημιν Ιέρεια» από το The Apostate των Rotting Christ. Όχι σαν μια κυριολεκτική επίκληση, αλλά σαν μια κραυγή που εκφράζει όσα πολλές φορές δεν μπορούν να γίνουν λόγια. Εκείνη την ανάγκη να κρατηθείς όρθιος όταν περιμένεις απαντήσεις.
Σήμερα δεν ζητάω θαύματα. Ζητάω δύναμη. Καθαρό μυαλό. Και, πάνω απ’ όλα, καλά αποτελέσματα.
Σε όλους όσοι δίνουν τις δικές τους μάχες, είτε φαίνονται είτε όχι: να μην πάψετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Κάθε εξέταση, κάθε αναμονή, κάθε δύσκολη μέρα είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά.

Σήμερα συνεχίζω. Όπως κάθε φορά.

41 Likes

καλα αποτελεσματα φιλε μου! :pray:

6 Likes

Καλά αποτελέσματα!

6 Likes

Καλά αποτελέσματα.
Πάντα δυνατός!

4 Likes

Καλα αποτελεσματα φιλε

4 Likes

να σαται καλα παιδια. οτι και ενα ειναι, θα το παλεψω. :slight_smile:

12 Likes

Γυρνώντας χθες από το σούπερ μάρκετ με τα ψώνια της εβδομάδας, χρειάστηκε να πάρω ένα ταξί μέσω μιας γνωστής εφαρμογής. Ήρθε να με παραλάβει ένας άνθρωπος που, όλως τυχαίως, ήταν και συνονόματος και συνομήλικός μου.

Η διαδρομή δεν ήταν μεγάλη. Μέσα σε λίγα λεπτά, όμως, η κουβέντα μας πήρε μια πολύ προσωπική τροπή. Του άνοιξα την καρδιά μου και του μίλησα για όλα όσα έχω περάσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Με κοίταξε και μου είπε:

«Αν ήμουν εγώ στη θέση σου, θα τα είχα παρατήσει. Έχεις απίστευτη δύναμη για να συνεχίζεις έτσι.»

Του απάντησα κάτι που πιστεύω βαθιά.

Κανείς μας δεν γνωρίζει πόση δύναμη κρύβει μέσα του μέχρι η ζωή να τον φέρει αντιμέτωπο με μια μεγάλη δοκιμασία. Τότε ανακαλύπτουμε πλευρές του εαυτού μας που ούτε εμείς γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Του είπα επίσης ότι είμαι βέβαιος πως, αν βρισκόταν στη θέση μου και είχε έστω έναν λόγο να συνεχίσει, έναν άνθρωπο, ένα όνειρο ή έναν απώτερο σκοπό, ούτε εκείνος θα τα παρατούσε.

Η ζωή μοιάζει πολλές φορές με πόλεμο. Θα πέσεις. Θα κουραστείς. Θα λυγίσεις. Ίσως ακόμη και να χάσεις κάποιες μάχες.

Όμως ο πόλεμος δεν τελειώνει επειδή έχασες μία μάχη.

Τελειώνει μόνο όταν αποφασίσεις εσύ να σταματήσεις να πολεμάς.

Γι’ αυτό, όσες φορές κι αν πέσουμε, επιβάλλεται να σηκωθούμε. Να σκουπίσουμε τη σκόνη και να συνεχίσουμε. Γιατί η ελπίδα υπάρχει όσο συνεχίζουμε να παλεύουμε.

Μην τα παρατάτε. Ποτέ δεν ξέρετε πόσο δυνατοί είστε, μέχρι η δύναμη να γίνει η μόνη σας επιλογή.

41 Likes

Αυτο πιστεύω κ εγω. Να έχεις έστω έναν λόγο να προσπαθήσεις. Κ τη δύναμη θα τη βρεις.

7 Likes

Έχω πάρει τα αποτελέσματα της αξονικής θώρακος και Δευτέρα μπαίνω για την μαγνητική τραχήλου. Δεν σας έχω πει τίποτα ακόμα γιατί θα ήθελα πρώτα να τα συζητήσω με τον ογκολόγο μου.
Για την ώρα αναζητώ λίγες ώρες ηρεμιαςζ με την γυναίκα μου που παρόλο που είμαι μαζί της εδώ και 31 χρόνια δεν έχω βαρεθεί (ακόμα) και έχω κλείσει να φάμε σε ταβερνάκι δίπλα στην θάλασσα το μεσημέρι.
Μυστικό νο1 ελέωβτου περου…εεεε… Gamma ray και Kai Hansen γνωριστήκαμε. Όσο και κουφό και αν ακούγεται (σε καποιους…) αυτό.

Και για να μην βγαίνω οφ τοπικ…

Ακόμα και εάν ολόκληρο το σύμπαν μοιάζει εναντίον σου, εσύ συνέχιζε να αγωνίζεσαι και να πιστεύεις.

@shadowking69

28 Likes

Αυτό είναι άλλωστε ένα από τα όμορφα στοιχεία της μουσικής: ακόμη κι αν ο δημιουργός είχε κάτι διαφορετικό στο μυαλό του, ένα τραγούδι μπορεί να αποκτήσει ένα πολύ προσωπικό νόημα για τον ακροατή. Αγάπη και υγεία σε όλους, ιδιαίτερα με τα παιδιά του forum που τα είπαμε από κοντά χθες.

Ε τώρα αυτόν που τον βρήκαμε που το “εκανε” με Gamma Ray, ώρα να βρούμε αυτόν που το έκανε με Stratovarius, τι λέτε; :wink:

24 Likes

Είναι θεός ο Kai τι να λέμε τώρα!

Κρίμα που δεν κατάφερα να σε γνωρίσω χθες , γνώρισες όμως αξιόλογα μέλη της παρέας

6 Likes