Sofa_King @Αττικον

Εναν γνωρισε, τους αλλους τους ηξερε :stuck_out_tongue:

4 Likes

ποιοι είναι στην φωτό?

1 Like

Τρία πέμπτα ξαδέρφια του Metallica family.

3 Likes

@drenie , @pantelis79 @Sofa_King @kbil

Με σειρά εμφάνισης :stuck_out_tongue_closed_eyes:

9 Likes

Καλημερα, καλη εβδομαδα.
Αϋπνια και μανιας γωνια…εεε εσυνεχεια… ετοιμος για μαγνητικη…

31 Likes

καλα αποτελεσματα να εχουμε! :pray:

7 Likes

μλκ, για ασφαλίτη θα σ περάσουνε… :stuck_out_tongue: :laughing: :kissing_heart:

9 Likes

χαχαχα, μου το εχει πει καθηγητης του φροντιστηριου του γιου μου, νομιζα οτι ηρθες να με συλλαβεις.

15 Likes

It is You that set the spirit free!

3 Likes

Σήμερα η καρδιά μου ξεχειλίζει από περηφάνια.

Μετά από έναν δύσκολο αγώνα, γεμάτο άγχος, αγωνία, αμέτρητες ώρες διαβάσματος και πολλές θυσίες, ο γιος μου πέτυχε τον στόχο του και είναι πλέον φοιτητής στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Αθηνών.

Τον είδα να παλεύει, να αμφιβάλλει κάποιες στιγμές, αλλά ποτέ να μην τα παρατάει. Η επιμονή, η δύναμη και η υπομονή του ανταμείφθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος. Όχι μόνο για την επιτυχία του, αλλά κυρίως για τον άνθρωπο που έχει γίνει.

Γιε μου, σου εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή ενός όμορφου ταξιδιού. Να κυνηγάς πάντα τα όνειρά σου με το ίδιο πάθος και την ίδια αποφασιστικότητα.

Συγχαρητήρια!

43 Likes

Μπράβο ρε Χρήστο!
Να του πεις πολλά συγχαρητήρια από κάτι αλήτες, που ενώ δε μας ξέρει, εμείς ξέρουμε για εκείνον και τον πατέρα του και χαιρόμαστε αδιαλείπτως.

11 Likes

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Καλές σπουδές να έχει. Τα επόμενα 4-5 χρόνια (ανάλογα τη σχολή) θα είναι τα καλύτερα της ζωής του. Θα του μείνουν αξέχαστα. Και πάλι μπράβο

Summary

Για πληκτράς ή lead κιθαρίστας σε symphonic power metal καλός φαίνεται

9 Likes

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!! Τα καλύτερα είναι μπροστά!!!

7 Likes

Μπράβο! Να χαρεί την κατάκτηση και τώρα απλά να αράξει πέτσα μέχρι το πρώτο μάθημα

6 Likes

Άντε τέλεια, συγχαρητήρια και ό,τι καλύτερο για τον συνάδελφο! Γαμάτη σχολή διάλεξε!

7 Likes

Αν γινει σαν τον @kbil, ζητω που καηκαμε. Τις καλυτερες ευχες για ακομη περισσοτερες επιτυχιες και να τον δεις να γινεται οπως εκεινος θελει. Συγχαρητηρια.

6 Likes

Θα σε δέσω και θα σε αλείφω φοινικέλαιο

6 Likes

7 Likes

Συγχαρητήρια στο παιδί όπως και στην υπόλοιπη οικογένεια! Εύχομαι υγεία πρωτίστως και πάντα επιτυχίες!
Και, που ξέρεις, κάποια στιγμή ίσως τον καταφέρεις να αλλάξει αυτό το παντελόνι που, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις, μοιάζει να μην θέλει να αποχωριστεί!

6 Likes

ειμαι σε αναμονη αποτελσματων pet ct που εκανα προχθες. τι το χειροτερο μπορει να συμβει;
η αξονικη λοιπον εχει δειξει τους οζους στα πνευμονια που δεν ξερουμε τι ειναι. καποια απο αυτα ειναι πλεον απο καποια χιλιοστα και πανω και στο pet ct θα “φωτισουν” εαν ειναι σαρκωμα. πλεον ολο αυτο που περναω και κανω, μαγνητικες, αξονικες pet ct ειναι μερος ρουτινας και κατα την διαρκεια της εξετασεις κοιμαμαι αν και οπως ειπα κατι με εχει πειραξει στην ψυχιατρικη-αντικαταθλπτικη μου αγωγη, γιατι το βραδυ κοιμαμαι 2 - 3 ωρες και ξυπναω και ειμαι ετοιμος να σηκωσω ενα ολοκληρο σπιτι απο τις δουλειες που κανω. να δω που θα μου βγει :stuck_out_tongue:

32 Likes