Sonisphere Greece 2011

υποθέτω ότι απλά τονίζει ότι η πλειοψηφεία των pitch a κατόχων ήταν πολυ υποτονικοί.

ή δεν έχουν το hail to England τατουάζ στο δεξί μπράτσο

σε αυτην την περιπτωση κατανοητο…

Τα επόμενα ποστ για τη διοργάνωση ας γίνουν στο αντίστοιχο τοπικ για διοργανωτές κλπ.

= Ευχαριστώ =

ewdsggdgs

Ημουν και εγω εκει ομως και πολλα μπορεις να με πεις, υποτονικο ομως οχι. 8)

Στο θεμα μας, πρεπει να καταλαβετε οτι αυτο με τα Pitch γινεται και στο εξωτερικο… Εκει δεν το κανουν για το κερδος? Θα ηθελα να ξερα ποσοι απο οσους το παιζετε επαναστατες και μιλατε για εκμεταλλευτες το κανετε αυτο και στο εργασιακο σας περιβαλλον και γενικοτερα στην ζωη σας… Γιατι με το να πηδας ενα καγκελο σε μια συναυλια δεν γινεσαι επαναστατης, ουτε αλλαζεις τιποτα…

Και ναι, οι Maiden γαμησαν τοσο που ακομα το σκεφτομαι συνεχεια… Ολη μερα, καθε ωρα, καθε στιγμη…

Οι maiden γαμησαν.Αν και το κοινο ηταν ψοφιο σχετικα(πλην ελαχιστον εξαιρεσεων) τα δωσανε ολα και το ευχαριστήθηκα.
ο dickinson κοντευει τα 55 και φωνητικα ειναι κορυφη.Ο harris ειναι θεος απλα.Απιστευτη σκηνικη παρουσια οπως παντα.
Τα μετα-millennium τραγουδια ειναι απιστευτα.Ειδικα το dance of death ειναι το fear of the dark των 00’s!!Το μονο που θα ηθελα στην εμφανιση των maiden ηταν να ειναι πιο δυνατα η ενταση του ηχου.
P.S Ξερει κανεις ποσο κοσμο ειχε τελικα?.Στο festival μεσα ακουσα εναν υπευθυνο να λεει οτι ειναι γυρο στις 30.000

γυρο απολα 20.000

Ουτε καν!Το πολυ 20.000 πιστευω!

Το κανουμε και το εχουμε πληρωμενο φιλε μου ουκ ολιγες φορες. Μακαρι να το εκαναν ολοι και να ηταν ολα λιγο καλυτερα.

Οι επιρροες εκ του εξωτερικου σταματανε στα καγκελα αναρωτιεμαι? Αν ειναι να αντιγραψουμε να τα αντιγραψουμε ολα οχι μονο οσα μας βολευουν.
Μου θυμιζει το σκηνικο την εισαγωγη ξενογλωσσων τιτλων και ‘‘εταιρικης κουλτουρας’’ σε μεγαλες εταιρειες, αλλα με την βολικη παραλειψη των αναλογων αποδοχων και παροχων προς τους εργαζομενους :wink:

Εδω θα πρεπει να συμφωνησω αν και αυτη η κουβεντα πρεπει να σταματησει σ’αυτο το θρεντ!

ok που να την κανουμε?

Δεν ειμαι Μοντερειτορ για να ξερω την καθε γωνια του φορουμ,αλλα το να αναλυουμε ξανα και ξανα αυτα τα πραγματα εδω δεν εχει νοημα.Αλλωστε οπως ειπε και ο Φριντομ υπαρχει θρεντ για τις διοργανωσεις!

οκ ας μας κατευθυνει σωστα για την συνεχεια της κουβεντας μας στο καταλληλο θρεντ που ουτε εγω εχω ιδεα που ειναι.
Απλα για να κλεισω καποια πραγματα πρεπει καποια στιγμη να συζητουνται περα απο το βασικο επιπεδο γκρινιας ως την επομενη φορα και μαλλον εχουν περισσοτερη ουσια απο το ‘‘ουγκ ειδα τους χ γαμησανε, ασπρισανε, ηταν μπετονιερες, οδοστρωτηρες, οχι σαν τους φλωρους τους ψ τα false πουληταρια και σκεφτομαι να κανω τατου το λογκο τους στο κουτελο, ουγκ.’’

Take The Stage, γίνεται κουβέντα εκεί =)

ναι όντως :thumbup:

Φρίντομ μου εξηγείς γιατί στο θρεντ της ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΝΙΣΦΗΡ είναι οφ-τόπικ η κουβέντα για τη διοργάνωση της ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΝΙΣΦΗΡ?

ok σιγουρα δεν εννοω gay…απλα ρε παιδια αυτο που λενε και πιο πισω…κανεις 80αρια να ειμαστε ολοι στα 65…και οχι για τα 15 γ@μημενα ευρω…αλλα γτ μας εκμεταλλευονται πολυ…και ξερεις κτ…ποσοι πηραν 80αρια φέτος οκ δεν ηταν πολλοι…δεν λεω θες να πας καγκελο…αλλα σκεψου συλλογικα ρε ελληνα…αυτη ειναι η αποψη μου.
και μισω τους μανογορ…απο τοτε που τους ειδα λαιβ το 07…-.-'
δεν θελω να προσβαλλω κανεναν που τα εχωσε να παει να δει μπροστα…αλλα πρεπει να νιωθετε κουτοι που τα δωσατε…γτ ηταν και πολυ μικρή η διαφορα.Ενω με τους μεταλλικα το 07 νομιζω ηταν πολυ μεγάλο το πιτσ Α…

Οφφ τοπικ δεν είναι, αλλά σελίδες επί σελίδων αναλώνεται η ίδια κουβέντα, (άλλο να τα πεις μια δυο φορές μετά το λαιβ) νομίζω είναι προτιμότερο να 'ναι κάπου μαζεμένη, μιας και που υπάρχει ήδη τοπικ σχετικό.

Προτιμάτε να τα πείτε εδώ ανάμεσα σε ποστ “οι μέιντεν γάμησαν” και που θα χαθούν με το καιρό, it’s fine by me. Το πρόβλημα της διοργάνωσης είναι γενικό, γι’ αυτό και θεωρώ ότι μπορούν να ειπωθούν αυτά σε πιο εξειδικευμένο τόπικ. Ούτε λουκέτο, ούτε ντιλιτς έπεσαν, + ότι χρήστες μόνοι τους μετέφεραν τη κουβέντα εκεί.

Εγώ πάντως τα προτιμάω εδώ, μαζί με τα σέτλιστς και τα “οι μέηντεν γάμησαν”, γιατί όλα μαζί δίνουν την εικόνα του λάηβ.