Όσοι είχαμε την τύχη να είμαστε αριστερά της σκηνής πετύχαμε τον Fernando των Moonspell να παρακολουθεί τους Maiden. Εpic στιγμές.
Σε μενα αναφερεσαι ή στο μερος που εκανα quote;; :-s
Στην κριτικη του ο τυπος ξεκαθαρα αναφερει οτι δεν εχει επαφη κι οτι αυτο που ακουσε δεν του αρεσε. Δεν ξερω τι ειναι κακο απο αυτα που γραφει. Το γιατι ειναι στο σαιτ κριτικη γραμμενη απο αυτον και οχι απο καποιον αλλο που εχει επαφη με το υλικο της μπαντας, ειναι θεμα κι ευθυνη του σαιτ. Και δεν ειναι παντως εξωπραγματικο να μην γνωριζει αυτος που κριτικαρει τη μπαντα ενος φεστιβαλ το υλικο μιας αβαντγκαρ/μπακμεταλ-δεν εχω δεα τι παιζουν μπαντας.
Καθενας εχει τη γνωμη του και ειναι ελευθερος και να τη λεει, και οι υπολοιποι ειναι ελευθεροι να τη σχολιαζουν. Ποζεριλικι κι ελιτσμος, εφαμιλλο κι ισαξιο γραφικου αντεργραου τρουμεταλλου, σε ‘‘intelligent’’ μουσικη εκδοση
-Moonspell : Αρκετά αξιόλογο συγκρότημα, παρά την άσχημη ώρα που βγήκαν μου άρεσαν
-Gojira :Η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, κέρδισαν πολλούς οπαδούς
-Μastodon : Περίμενα πολλά περισσότερα… βαβούρα
-Slipknot : Ενέργεια, διαφορετικότητα και πάθος… Έδωσαν κάτι διαφορετικό. Λίγη παραπάνω μουσική να ακούγαμε…
-Iron Maiden : Τους είδα για πρώτη φορά… ΟΝΕΙΡΟ ! Επιβαιβέωσαν την φήμη της καλύτερης live μπάντας … Φωνάρα ο Βρασίδας, αρχηγός ο Χάρις, Σολάρες ο Σμίθ, Οργασμούς ο Μάρευ, Σούπερ κόλπα ο Gers, κρυφή δύναμη ο Νίκος … Τρομερή εμφάνιση από 55άρηδες σχεδόν, φουλ επαγγελματίας και από το Τροπάριο και μετά τους έιδα από 10 σειρές μακριά τους… Απίστευτα συναισθήματα !
πάντως δε νομίζω ότι η χθεσινή εμφάνιση πρέπει να χαίρει τόσο διθυραμβικής υποδοχής.
μόνο εγώ ήμουν που βαρέθηκα σε αρκετά σημεία? :-k
Δεν ήταν η καλύτερη τους αλλά όχι και η χειρότερη τους. Χειρότερη όλων μακράν εκείνη στο γήπεδο του Περιστερίου στο reunion με τον Dickinson. Καλύτερη όλων το 88 στη Φιλαδέλφεια, αλλά εντάξει άλλες εποχές εκείνες. Στη μετά reunion εποχή, ξεχωρίζω τις δύο συναυλίες Back In Time.
Ποση παραπανω μουσικη μπορεις να ακουσεις σε μια ωρα και ενα τεταρτο;;;;14 κομματια παιξανε!
Ελρικ εάν τους έχεις ξαναδεί τότε ίσως να μη σου πολυκάνει αίσθηση η χθεσινή συναυλία και αυτό πιο πολύ λόγω set-list . Εγώ όμως πχ που τους έβλεπα για πρώτη φορά μου άρεσε πολύ η χθεσινή συναυλία. Περίμενα να ακούσω τα κλασσικά των maiden και τα άκουσα.
Μόνο σε μια δόση στο When the Wild Wind Blows βαρέθηκα.
Και μια χαρά σας χώνουν οι mastodon. Αν τα υπερθεικά τους riffs σας φαίνονται βαβούρα πρόβλημα σας.Eίναι άνετα στα 3-4 κορυφαία συγκροτήματα της δεκαετίας που μας πέρασε είτε σας αρέσει είτε όχι.
Κομπλε
πρώτη φορά τους είδα κι εγώ, δε τους είχα ξαναδεί. αλλά δε μου έκανε κανένα ιδιαίτερο κλικ το live. σίγουρα λόγω σετλιστ αλλά ήταν και λίγο ψόφιος ο κόσμος, έπαιξε κι ααυτό το ρόλο του πιστευω. ειδικά μέσα στο pitch των πλουσίων ήταν υπερχαλαρά, μέχρι και παρατήρηση κάνανε για τα πιτ :lol::lol:
Ρε τράβα άκου το crack the sky ή το leviathan και μετά μίλα.
ΕΕ μαλακίες . Maiden χωρίς πιτ δεν λένε. [-X
κακο δεν ειναι, αχρηστο ειναι και δεν ειναι ποστ στο φορουμ για να μιλαμε για ελευθερια λογου, κατι το οποιο δεν εχει καμια σημασια. σημασια εχει αυτα που γραφονται στην κεντρικη να χουν καποιο λογο να διαβαστουν. απο κει και περα προβλημα του σαιτ οπως λες. αν γινοταν το ιδιο με μειντεν θα χαν γραφτει ηδη 40 σελιδες με παραπονα.
Γαμώτο πρέπει να γαμήσανε οι Virus, κρίμα που δεν μπόρεσα να πάω.
Προσωπικα, εαν ηθελα να μπουκοταρω, θα αγοραζα των 59 και θα εμενα πισω απο τα καγκελα. Διοτι ειναι δικη μου θεση το να μπουκοταρω, οπως ειναι και θεση του αλλου που θα δωσει τα 80 για να παει μπροστα. Μπορει ο αλλος να συμφωνει με το διαχωρισμο, μπορει να θελει να δει 100% και χωρις κινδυνο τις αγαπημενες του μπαντες απο κοντα, κτλ κτλ.
Για οποιονδηποτε λογο και αν το κανει, ειναι δικαιωμα του και θεση του, οπως και δικη σου. Με το να πηδας τα καγκελα, που αν το κανανε ολοι αυτο θα πεθαιναμε απο ασφυξια, δεν κανεις μπουκοταζ, απλα με γελοιοδεστατο και νεοελληνικο γαμαωκαιδερνωειμαιμαγκας τροπο προτεινεις την αγανακτηση σου στο διαχωρισμο της αρενας. Αλλα δε σεβεσαι τον αλλο σε καμια περιπτωση.
Η σωστη σταση ειναι να διαμαρτυρηθεις με οσα μεσα διαθετεις στους αρμοδιους, ή να κατσεις στη θεση σου. Γιατι με την ιδια λογικη, για παραδειγμα και ο αλλος μπορει να θελει να ψηφισει Χρυση Αυγη, κατι που εσυ θεωρεις εξοργιστικο, αλλα δεν θα του καψεις την ψηφο, ουτε θα βαλεις σαλαμι μεσα στο φακελο για να καταστραφουν οι ψηφοι. Ειναι απλα θεση του, επιλογη του, ξερει τις συνεπεις και τα παντα ολα. Η αναλογια ειναι απολυτως εγκυρη.
Λολ, αναφορά στη Χρυσή Αυγή στο θρεντ του Σόνισφηρ.
Το ρόκιν που αγαπάμε.
Ο mousikofilos είναι χρυσαυγίτης.
Ηταν καλοι. Ειχα ακουσει τα χειροτερα για την εμφανιση τους στο Λονδινο ειναι η αληθεια κι οι προσδοκιες μου ειχαν φτασει το μηδεν, αλλα ηταν καλοι. Το feeling το βγαζαν με το παιξιμο τους και το λεω σε φαση, εχω δει μπαντες που μοιαζουν να τα σπανε στη σκηνη, αλλα οσον αφορα το τελικο με αφησαν παγερα αδιαφορο - βλεπε Hooded Menace, το πιο προσφατο παραδειγμα, που και τα κομματια εμοιαζαν να τα παιζουν σωστα, και καλο ηχο ειχανε και βιντεο προβολες απο πισω, αλλα οσον αφορα το συναισθημα… δε μου βγαλαν τιποτα, μου φανηκε ενα πραγμα ξερο κι αψυχο με τη κακη εννοια (κι αυτα τα λεω ενω ο πρωτος δισκος αυτωνων μ αρεσε πολυ την εποχη που βγηκε). Οι Virus απο την αλλη επαιζαν φανταστικα, πραγματικα θα μπορουσα να καθομαι να τους ακουω για ωρες, αλλα οσον αφορα τη σκηνικη παρουσια αγαλματακια ακουνητα σε εκνευριστικο βαθμο. Δε γινεται ο Czral που ειναι κι αναπηρος να ειναι ο πιο εκφραστικος, αντε χαμογελαγε και λιγο ο μπασιστας για να καταλαβεις. Ε κι οταν ακους να παιζουν τετοιες μουσικαρες και βλεπεις ενα πραγμα τοσο στατικο, καπου νοιωθεις περιεργα, σου αρεσει απο τη μια αλλα αφηνει μια γευση αναμεικτη αν μ εννοεις.
Κριμας που προλαβα το μισο σετ παντως, εφαγα πακετο με το αμαξι και δε μπορεσα να φτασω νωριτερα.
Θωμά Μάτσιε μόλις σύγκρινες μια death (edit: doom/death) μπάντα με τους Virus, σε αγαπάμε όμως.
Doom/death παρακαλω. Κι εγω σας αγαπαω ;p αλλα αυτο για μενα ισχυει ανεξαρτητως ειδους. Αν η μπαντα δε μου βγαλει το φιλιν… δεν. Με τους Virus ευτυχως δεν ισχυει, τωρα ελπιζω να πετυχω καπου εξω για να τους δω οπως ακριβως πρεπει.
Αγαπητο rocking team,
Mπορουν οι mods να κανουν καμια ρυθμιση και να αλλαζουν την λεξη “mastodon” με το " mastodon (=αυτους που δεν θα καταφερει ποτε το μικρο μου αυτακι να κατανοησει)" ;
πχ.
1ο βαρεθηκα στους mastodon —> βαρεθηκα στους [B]mastodon (=αυτους που δεν θα καταφερει ποτε το μικρο μου αυτακι να κατανοησει)[/B]
2ο πολυ βαβουρα στους mastodon —> πολυ βαβουρα στους [B]mastodon (=αυτους που δεν θα καταφερει ποτε το μικρο μου αυτακι να κατανοησει)[/B]
ευχαριστω