αυτος ο τσακωμος με τον διαχωρισμο εχει πολυ πλακα. Πρεπει να ειμαστε η μονη χωρα που το κανουμε ζητημα και η μονη χωρα που εχουμε πηδηχταραδες ( σε καθε επιπεδο ) που πηδανε πανω απο τα διαχωριστικα. Δεν θα πω τιποτα αλλο απλα θα γελαω με ολους τους επαναστατες τετοιου ειδους!
Γουστα ειναι αυτα φιλος.Αν ειναι να σε εθιξα το παιρνω ΤΩΡΑ πισω και θα κανω τατου το ονομα τους \m/
Πολύ καλά κάνετε και πηδάτε κάγκελα όσοι το κάνετε. Στην ακραία περίπτωση όμως που γίνει καμιά μαλακία από το πολύ στριμωξίδι και την ασφυξία που μπορεί να πάθετε, όλοι μετά θα βρίζετε και θα λέτε “Γαμώ την πουτάνα την Didi” που παστώνει τον κόσμο (αυτή την ιδιότητα έχει ούτως ή άλλως αυτή η εταιρεία, για να μην παρεξηγηθούμε έτσι?).
Το μικρό αυτάκι μας δεν μπορεί να κατανοήσει ένα τόσο << μεγάλο >> συγκρότημα γιατί μερικοί από εδώ μέσα έχουν μεγάλα αυτάκια και << μεγάλα >> αρχ…α , αφου ρε παιδιά το λεει ο χάκος και το metalhammer οτι οι mastodon ειναι για μεγαλα αυτάκια τι ξέρετε παραπάνω απο αυτους? αλλα εμείς είμαστε Ελληνάρες δεν ξέρουμε απο μουσική και είναι πολύ κακό να είσαι Έλληνας Μεταλλας γιατι το λεει ο χακος και το hammer είπαμε.
Βαρέθηκα να βγαίνει ο καθένας και να το παίζει ψαγμένος επειδή έχει κόλλημα στο μυαλό.
πραγματικά το hammer έκανε άπειρο κακό στους mastodon [-X
καλά ρε παιδιά πλάκα κάνετε??? έχετε μια διοργάνωση που εμφανέστατα δε σέβεται τον πελάτη της με αυτά που κάνει. και μου λέτε να κάτσουμε στα αβγά μας κι ότι όποιος δε θέλει να μην αντιδράσει κτλ κτλ κτλ??λολ δηλαδή!
τι κίνδυνο δηλαδή διατρέξαμε στα άλλα rockwave/sonisphere που δεν είχε pitch?
με τη λογική ότι να μη μιλάμε επειδή κάποιοι μπορούν και επιλέγουν να τα σκάσουν για να δουν απο πολύ κοντά τα αγαπημένα τους γκρουπ σε λίγο θα κάνουν και golden class στο χωράφι.
τέσπα, ο καθένας έχει την άποψη του περί του θέματος. εγώ πιστεύω ότι είναι μέγιστη μαλακία τα pitch και ότι πρέπει με όλα τα μέσα να το δείξεις οτι είναι μαλακία και να τα βγάλουν. άλλοι λένε ότι καλώς υπάρχουν επειδή κάποιοι θέλουν να βλέπουν την μπάντα από κοντά και χωρίς κίνδυνο. άκου χωρίς κίνδυνο…έλεος #-o
Υπάρχουν κ σ’άλλες χώρες τα pitch; Νομίζω δεν έχω ακούσει πουθενά… Εν τω μεταξύ αυτά είναι κ ο σημαντικότερος λόγος που δεν πήγα. Δευτερευόντως το setlist.
Απορώ που έχει σχολιαστεί ελάχιστα το (υπερβολικά) παθητικό και ξενέρωτο κοινό.Υποτίθεται η Ελλάδα έχει αντίθετη φήμη…
Και άντε να δεχτώ ότι στους Slipknot ήταν ήρεμα γιατί οι περισσότεροι ήταν φαν των Μέιντεν,και γι αυτούς πήγαν.Αλλά στους Μέιντεν???Ήμουν 3η-4η σειρά ελαφρώς δεξιά και έβλεπα σκηνικά τύπου ‘‘καθόμαστε κάτω,ανάβουμε και τσιγαράκι άμα λάχει,ούτε καν τραγουδάμε γιατί ούτε στίχους δεν ξέρουμε ΑΛΛΑ μόλις μπει το τρουπερ σηκωνόμαστε και γίνεται χαμός , ΟΥΑΟΥ’’.
Ειλικρινά,δε το καταλαβαίνω.Πας και δίνεις 80 τόσα ευρώ (ή 60) για να σε βλέπουν και οι άλλοι και βαριούνται?Μόνο και μόνο για να βγάλεις βίντεο στο φιαρ και να το λες αύριο στην παρέα σου(καλά το αίσχος με τα κινητά δε το σχολιάζω καν)?
Kατα τ άλλα, Maiden άψογη και επαγγελματική εμφάνιση(όχι η καλύτερη φορά τους αλλά πολύ καλοί) , οι καλοί γνωστοί Moonspell , Gojira έσπειραν , Rotting παίζουν σε διεθνές επίπεδο εδώ και χρόνια , Mastodon καλοί χρυσοί αλλά απορώ γιατί κάνουν live,μάλλον χαλάνε το όνομά τους παρά κερδίζουν κόσμο.Τους έχω δει και (νομίζω) 4 φορές (μετράω μόνο Ελλάδα) τα τελευταία 5 χρόνια,κάθε φορά τα ίδια.
το βασικό θέμα για τους mastodon όσο αφορά τον ήχο τους είναι ότι χρειάζονται [B]κλειστό χώρο[/B] με εξαιρετική ηχώ, εξοπλισμό που να ευνοεί και να υποστηρίζει τις παραμορφώσεις του ήχου αλλα και την επιστροφή του.Τώρα για τα φωνητικά, είναι όπως τους κάτσει.Αν και λίγο τα έχουν βελτιώσει.
Γενικότερα το sonicsphere της Ελλάδας είναι [B]θάνατος[/B] για τον ήχο των συγκροτημάτων.Απορώ γιατί το τιμούν πολλοί
Υπάρχουν (όχι παντού, αλλά υπάρχουν), δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο.
Αλλά όπως αποδείχτητκε περίτρανα και προχθες, είτε με pitch, είτε χωρίς pitch, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Επίσης σε πολλές χώρες έχουν ενδιάμεσα κάγκελα και για να πας μπροστά πρέπει να πας από πολύ πλάι ώστε να αποφεύγεται μια μεγαλύτερη μάζα κόσμου …
χωρίς ακριβά εισιτήρια και μια μια σχετική περισσότερη ασφάλεια (αν και εκεί μιλάμε για πάνω από 50Κ κόσμο …)
Όπως περίπου ήταν εδώ στους AC/DC …
Τώρα γιατί κάποιοι εδώ μέσα συνεχίζουν να επιμένουν ότι αυτό γίνεται για την ασφάλειά μας με βάζει σε υποψίες … :-k
Μετά από μερες που μάζεψα τον ύπνο που έχασα, γράφω κ γω…
[B]IRON MAIDEN[/B] - Το 08 είχα περισσότερη προσμονή, πιο έντονα συναισθήματα ίσως λόγω ότι τους έβλεπα κ πρώτη φορά. Την Παρασκευή δε με χάλασαν καθόλου πάντως, γούσταρα πολύ. Όσο κ να λέμε/λέτε, ότι ‘‘τα ίδια κλασσικά κ αμετακίνητα στο σέτλιστ’’ κ τέτοια, όταν έρθει η στιγμή που τα ακούς ζωντανά ειναι διαφορετικά ρε πούστη μ! Στο fear of the dark κατάθεση ψυχής, στο hallowed το ίδιο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει οτι άκουσα δυο απίστευτα επη, το dance of death κ το blood brothers…ανατριχίλα! Όσο για τα καινούργια, το final frontier (το τραγούδι) εμένα μ αρέσει, αν κ όντως η μεγάλη εισαγωγή κουράζει για αρχή κ δε δίνει ένα γερό μπάσιμο στη συναυλία. Αλλά πάντα στις συναυλίες προώθησης άλμπουμ πάντα με το πρώτο άνοιγαν. Το El Dοrado δε ξέρω, δε το άκουσα όπως θα ήθελα. Talisman, Coming Home λίγο με άγγιξαν. Το Wild Wind Blows ειναι ωραίο αλλά στο συγκεκριμένο ο κόσμος κοιμόταν κ δε συμμετέιχε καθολου.
MAIDEN PE ΑΠΙΣΤΟΙ!
[B]SLIPKNOT[/B] - Δεν είχα ασχοληθεί μαζί τους μετα το 09. Παίξανε ομολογουμένως πολΎ δυναμικά όμως κ με καλό σετλιστ. Η αντιμετώπιση απέναντι στο P.Gray με αηδίασε μπορώ να πω…Νομίζω είναι λίγο μπερδεμένοι σε αυτό το θέμα.
[B]MASTODON[/B]- Δύο φορές τους έχω δει κ το σκορ είναι 0/2. Δε με κέρδισαν κ πάλι. Για τους οπαδούς τους ισως παίξαν καλα. Από ένα σημείο κ μετά φύγαμε από τη σκηνή κ αράξαμε στον ίσκιο.
[B]MOONSPELL[/B] - Ηταν η ευχάριστη έκπληξη για μένα. Μ αρέσαν κ θα τους ψάξω περισσότερο.
[B]NIGHTFALL [/B] - Καλούτσικοι ήταν, αλλά μέλλον δε βλέπω για αυτούς…
[B]VIRUS[/B] - Τους είδα από απόσταση. Δε μπορώ να πω οτι μ άρεσαν, ίσως σε κλειστο χωρο να δείχναν περισσότερα. Νομίζω δεν κόλλαγαν κ πολύ με τα υπόλοιπα ονόματα τους φεστιβάλ.
Total Riot, Gojira κ Rotting Christ δεν είδα. Τους τελευταίους ελπίζω να τους δω σύντομα σε κάποια επαρχιακή πόλη
[B]ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ[/B]
- Αν είχα πάρει 80e εισητήριο θα έκλαιγα τα λεφτά μ και θα ήμουν εξοργισμένος με την αντιμετώπιση από την εταιρία…To pitchA (κ καλά) ανεξήγητα μεγάλο, επαιζες κ μπάλα αμα ήθελες, κ τριγύρο να μπαίνουν τα 59αρια από παντού (και εγω το έκανα).
Το να παίζουν τέτοιες μπάντες και μπροστά τους να ειναι απλές, ενώ τριγύρο να γίνεται χαμός δεν είναι ωραία εικόνα. - Tα 30e του official merch να τα βάλουν στο κώλο τους.
- Η τοποθέτηση των σκηνών άκυρη κ λάθος για μένα. Γιατι δεν το καναν όπως πέρσυ?
[SPOILER]cheers S.O.A.D. [/SPOILER]
Συμφωνώ απόλυτα my friend. Για Maiden δε μπορώ να πω γιατί δεν ήμουν μπροστά, αλλά Slipknot πολύ ξενέρα. Μόνο οι pitch A έκαναν θόρυβο όταν μιλούσε ο Corey για τον Paul και το Iowa . Ντροπή απλά.
Προσωπική μου άποψη, το να βρίσκομαι στις πρώτες σειρές και να υπάρχουν πολλά άτομα που να μην ξέρουν ούτε καν τα ρεφραίν στα νέα τραγούδια των Θεών είναι απαράδεκτο σε ένα άλμπουμ που κυκλοφόρισε εδώ και ένα χρόνο και έφτασε στο νο1 σε 23 χώρες νομίζω…
Υ.Γ. Ελπίζω να σας άρεσε η φάση που ξεκίνησα με τις “φουσκωτές προφυλάξεις” :lol:
^Ανωριμοτητες!
παλι καλα δε στραβωσε ο Bruce:lol:
Δε ξέρω. Μια φορα τους είδα και καταλαβαινα ότι υπήρχαν προβλήματα με παραμορφώσεις που έχουν. Σε ενα τραγούδι το Megalodon στο bridge του κομματιου ο Hinds αλλαξε 2 φορες τον ήχο μπας και βγει σωστα η παραμορφωση ή μηπως δε το πατησε καλα;Κατι έφταιξε τελος παντων. Η φωνη όπως είπα σκεπάστηκε γιαυτό μιλάνε για βαβούρα ή δε ξερω αλλα μου αρεσε το κομματι που λεει ταδε αλλα δε θυμαμαι τίτλο (χαχα έλεος)…Το Sleeping Giant δε μπορει να το λες βαβούρα αφού το παίξανε πολύ καλύτερα καθαρότερα από ήχο του CD!!! Σε ανοιχτο χώρο ακουγεται πολύ ωραια το τραγούδι αυτο.
Χρειαζονται κλειστο χωρο γιατι απ’ότι βλέπω κατι δε παει καλα.
Μαλλον δεν επιασα το (μαλλον) ιδιοτυπο χιουμορ. Αλλα μπα, χρυσαυγιτης δεν ειμαι και αποκλειεται να γινω ποτε. Ας επικεντρωθουμε στα του sonisphere λοιπον.
Θα πω την γνωμη μου για το Pitch A κανοντας quote το δικο σου post που ξερεις οτι σε εχω σε εκτιμηση. Λοιπον για εμενα μαλακια αυτο που εκανες και θα σου πω το γιατι. Αυτο με τον διαχωρισμο εχει ξεκινησει απο το εξωτερικο εδω και αρκετα χρονια και ισως αρχικα να γινοταν και για την ασφαλεια των θεατων (αλλα και για το κερδος). Απο εκει και περα εννοειται οτι μου φαινονται μαλακιες αυτα που λεει η Didi και οτι ο κυριος λογος ειναι τα λεφτα. Οποτε συμφωνουμε σε αυτο, το κανουν για να βγαλουν πιο πολλα φραγκα.
Απο εκει και περα ομως εμενα δεν με χαλαει. Αν παιζει μια μπαντα με την οποια ειμαι τοσο αρρωστος για να σκασω περισσοτερα λεφτα και να ειμαι μπροστα θα το κανω, οπως το εκανα και τωρα. Αν ειναι μια μπαντα που καραγουσταρω, αλλα δεν ειναι μεσα στην 5αδα αγαπημενων μου ξερω 'γω θα παρω το φτηνο εισιτηριο, οπως εκανα στον Ozzy. Αν πας νωρις και πιασεις θεση και εισαι ακριβως πισω απο το καγκελο του Pitch A βλεπεις αψογα και την Παρασκευη μπορουσες να βρεις θεση και να βλεπεις τελεια χωρις να εισαι στο Pitch A. Οποτε με το να πηδας μεσα δεν βγαζεις τιποτα. Γιατι η Didi χεστηκε και παλι θα βαλει Pitch A αν θελει, δεν θα της αλλαξεις την στρατηγικη με αυτο τον τροπο. Επισης αν πηδηξουν πολλοι μεσα, μετα οντως θα υπαρχει προβλημα και θα ειμαστε σαν σαρδελες. Και τελος ναι, δεν σεβεσαι τον αλλο που τα εσκασε ειτε επειδη ειναι αρρωστος με την μπαντα, ειτε επειδη δεν μπορουσε να φυγει νωριτερα απο την δουλεια του, ειτε επειδη ηταν στους Rotting Christ πριν και ηθελε να δει απο κοντα Maiden. Ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει λεφτα και δεν του περισσευουν, κανει καποιες περικοπες και στερησεις για να παρει το ακριβοτερο εισιτηριο. Δεν μου φαινεται διαχωρισμος πλουσιων και φτωχων, μου φαινεται διαχωρισμος της φασης “πινω λιγοτερες μπυρες, βγαινω λιγοτερες βολτες και κανω οικονομια για την αρρωστια μου” ή δεν το κανω και παιρνω των 59 ευρω που ειναι μια χαρα τιμη για τοσα ονοματα…
@angus δηλαδή θα στερήσουμε όλα τα καλά από την ζωή μας επειδή οι ντιντίδες θέλουν να κλέψουνε; εγώ είμαι άρρωστος με μέιντεν και μάστοντον αλλά όχι, νιώθω ότι με κοροϊδεύουν μες στη μάπα μου και δεν γουστάρω να τους τα δώσω. σκεφτόμουν να πηδήξω τα κάγκελα αλλά δεν το ρίσκαρα. ντάξει μπορεί όντως να πάθουν αφυξία αυτοί που είναι στο pitch A αλλά εκείνη την στιγμή θα σκεφτείς να ρίξει τα κάγκελα η διοργανώτρια εταιρεία που τά κανε σκατά σαν την μούρη της και όχι τα κωλόπαιδα μπήκαν μέσα δεν είναι η θέση τους εδώ κλπ. θα πρέπει να ρίχνουμε και κανένα παράπανω στην ντίντι έ, γιατί μια ζωή θα πληρώνετε παραπάνω και αφού βλέπουν ότι σκάτε παραπάνω χρήματα θα το συνεχίζουν μέχρι θανάτου.
Αγοράστε όλοι τα φθηνά εισιτήρια, να μείνουν τελείως κενές οι πρώτες θέσεις.
Μετά να δείτε πόσο γρήγορα θα μειώσουν τις τιμές.
Σιγά μην δώσω 80 ευρώ για να κυλιέμαι στις λάσπες του χωραφιού και με τα καπνογόνα του κάθε κάγκουρα δίπλα στο κεφάλι μου.
Ας κοιτάξει η ντιντι να παρέχει σωστό διαχωρισμό της πρώτης σειράς, να βελτιώσει την ασφάλεια της πίστας με απομάκρυνση των καπνογόνων και να βάλει και κάνα χορταράκι στο χωράφι και μετά να έρθει να ζητάει και VIP τιμές.