Sonisphere Greece 2011

όλοι εσείς που γκρινιάζετε για το pitch A θα ήθελα να ήξερα τι θα κάνατε αν ζούσατε στο εξωτερικό? θα χάνατε όλα τα αγαπημένα σας συγκροτήματα, γιατί σχεδόν όλα έχουν golden circle ή θα τα δίνατε και θα τοβουλώνατε?

Τουλαχιστον σto εξωτερικο εχεις πολυ καλυτερο ηχο απο’τι εχεις στην ελλαδα,και πολυ καλυτερους συναυλιακους χωρους που σεβονται το κοινο,και ειναι λιγο ποιο προσεγμενοι.

http://www.youtube.com/watch?v=Sc4_ri926ZQ&feature=related

εγώ επειδή είμαι πολύ άντρας θα έπαιρνα τα 65αρια και θα πήδαγα πάλι τα κάγκελα 8)

Ρε παιδιά από τη στιγμή που βάζουν αυτούς τους διαχωρισμούς τους γελοίους μόνο και μόνο για το παραπάνω κέρδος εμείς θα πρέπει να τα σπάμε.Από τον κόσμο που είχε είναι ξεκάθαρο πως βγάζουν άπειρα λεφτά και αναρωτιέμαι,γιατί να πληρώσω παραπάνω για να δω ένα συγκρότημα που λατρεύω?Γιατί να μείνω απέξω και μακριά επειδή κάποιος μαλάκας θέλει να βγάλει παραπάνω λεφτά στην πλάτη μου και γιατί να το αναγνω΄ρισω αυτό και να το παίξω νομοταγής και ηθικολάγνος σεβόμενος αυτών που πλήρωσε παραπάνω λεφτά?Τον σέβομαι,και το πρόβλημα δεν του το δημιουργώ εγώ που μπαίνω αλλά η ντίντι που βάζει τους διαχωρισμούς αυτούς έχοντας ΜΟΝΟ σαν σκοπό να βγάλει τον κώλο της από λεφτά.Το σωστό θα ήταν όλοι που ήμασταν εκεί να το σπάγαμε ή να μην αγόραζε κανείς εισιτήριο βι άι πι.Αφού δεν γίνεται αυτό(ακόμα) δυστυχώς ο καθένας ακολούθησε την ατομική του λύση και πήδηξε μέσα (και μέσα ήταν το κανονικο σπρώξιμο που είναι σε κάθε συναυλία,δεν υπήρχε και πολύ παραπάνω)

Σημειωτέον,οι μέιντεν γάμησαν,από κοντά είναι τρομεροί.Μάστοντον λίγο άσχημος ο ήχος,τους άλλου ςδεν τους πολυπαρακολούθησα

[SPOILER]Και έτσι για να αυτοχαρακτηριστώ και σταρχιδιστής νεοέλληνας από του χρόνου θα πάω να μπαίνω τζάμπα 8) :p[/SPOILER]

Μια φίλη μου που πήγε στο rock am ring το 2003 με είπε πως είχε μπροστά αρένα αλλά ήταν στην ίδια τιμή με την πίσω απλώς το κάναν για ασφάλεια… και εδώ, εγώ πήγα απο τις 6:30 το πρωι για να πιάσω κάγγελο μπροστά αρένα για μαιντεν και σε μια φάση (όταν παίζαν οι slipknot) βλέπω ένα μαλακισμένο μπροστά μου, σχεδόν κάγγελο, να κάνει σαν μαλακας και να σπάει τα νευρα των αλλων με πρασινο βραχιόλι… φταίω εγώ που είπα τον σεκιουριτά μετα να τον πετάξει έξω;;; μαλακες είμασταν εμεις που δώσαμε 80?;; αντε, τουλάχιστον στους μαιντεν και να τουσ αφηναν μετα να μπαινουν μεσα ολους δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλα όχι και από την μέση του φεστιβαλ ρε παιδια…

όχι δεν φτες εσύ. καλά έκανες. οι συναυλίες είναι όπως και όλα τα υπόλοιπα στη ζωή. Το καλύτερο πληρώνετε. και το να είσαι μπροστά είναι καλύτερο. όσο για αυτόν που νομίζει ότι είναι άντρας και θα πήδαγε και εκεί, μάλλον το ανάποδο θα γινότανε. αν και μάλλον κάνεις πλάκα, οπότε πάσο, αν κρίνω από το χαμόγελο.

α ναι. και αγαπητέ nightwing, ο σεβασμός είναι μούμερο 1 στη λίστα μου με τις απαραίτητες αρετές ενός ανθρώπου. αν δεν σου αρέσει κανείς δεν σε αναγκάζει να πας. μάζεψε λεφτά και πήγαινε έξω. το έχω κάνει, δεν είναι και πολύ δύσκολο. God bless Easy Jet.

Ο συγκεκριμένος ακούει πολύ MANOWAR άρα μην τον πάς κόντρα!! κάτι πάραπάνω θα ξέρει!! :slight_smile: :stuck_out_tongue:

ΔΛΔ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ!!!
ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ - ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ - ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ???
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…
ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ…
ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ…
ΓΙΑΤΙ ΟΙ DIDIDES ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ…
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΛΙΓΗ ΣΥΝΕΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ…

Σωστοτατος. Να δω ποιος θα αντικρουσει το επιχειρημα με το γηπεδο. Και πως. Εγω δεν μπορω να το αντικρουσω. Μπραβο φιλε.

ναι και ναι :wink:

αν δεν είχε δώσει κανείς 80 Ε τότε κι εσύ θα είχες 20Ε επιπλέον στην τσέπη σου και όλοι θα ήταν χαρούμενοι … 8)

Συμφωνώ, απλώς καλό θα ήταν να υπάρχουν ποιο αυστηρά μέτρα και ο καθένας να κάθετε στο μέρος για το οποίο αγόρασε εισιτήριο!!!

αν δεν είχε δώσει κανένας 80? οκ! από την στιγμή που βρεθήκαμε μαλακες να τα αγοράσουμε…

[SPOILER]αν και εγώ μπορεί να το έκανα αυτο, δηλαδή να πηδουσα πιτσ α αν ειχα 60αρι εισιτήριο, αλλά είναι μαλακία…[/SPOILER]

Ρε πρέπει να σπάσει αυτό με τις διάφορες τιμές.Είναι άδικο γι’αυτούς που δεν τα έχουν και ξεκάθαρη διάκριση κατά τους.Εξάλλου και η ντίντι βγάζει τα κέρατα της από συναυλίες οπότε μπορεί να χαμηλώσει το εισιτήριο και να βάλει μονο ένα γενικής εισόδου.Γι’αυτό πρέπει να παλέψουμε και όχι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ότι κάποιος δεν δικαούται να πάει να τους δει πιο μπροστά επειδή δεν έχει να τα σκάσει.

Και εσύ ζάπα αν το πιτσιρίκι είχε κόκκινο βραχιολάκι το επιχείρημασ ου καταρίπτεται.Επειδή ούρλιαζε και είχε πράσινο δεν σημαίνει πως όσοι μπήκαν είναι μαλάκες και δεν σέβονται το συνάνθρωπο τους…

αν ειχε κοκκινο απλως θα με εσπαζε ταα νευρεα αλλα δεν θα τον ελεγα τιποτα… αλλα αν εβλεπες τον συγγεκριμενο… με το που ειπα στον σεκιουριτα οτι εχει πρασινο γυρισαν αλλα 3-4 ατομα και τον κραζαν για την συμπεριφορα του και οχι τοσο για το βραχιολι! απλως εγω εκανα την αρχη…

Εισαι λιγο εκτος βεβαια γιατι εγω μιλησα για το οτι οι εταιριες στο εξωτερικο δεν κοιταζουν μονο πως να τα παρουν απο τον κοσμακη,αλλα και να κανουν την εμπειρια καποιου ποιο ευχαριστη.

Και ναι ειμαι 16 χρονων,και νταξει καθε πρωι οταν ξυπναω κανω πτηση για download,hellfest και αμα τυχει παω και ενα Maryland να δουμε τι παιζει,για τη φαση,χαχ.ΓΟΔ μπλεςς Ιζι τζετ.#-o

Και στο κατω κατω τι ιστορια ειναι αυτη,εδω αυτο εχουμε αει αλλου?ΓΙΑΥΤΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.Επειδη ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.

Και θα μου πεις 16 εισαι τι μιλας?Εγω εχω παει στις διπλασιες συναυλιες απο σενα(πιθανον τις τριπλασιες),κτλ…Νταξει την πρωτη φορα που πηγα Terra vibe to '09,μου φανηκε φανταστικο που χοροπηδαγα,και χτυπιομουνα αλλα τωρα που το σκεφτομαι,ο ηχος των σλιπκνοτ ηταν ενα βουιτο:?

μπορούσες να του πεις να σκάσει ρε μαν.εγώ αυτό θα έκανα.πόσο ήταν?

15-16… και τον λεω " εσυ για σλιπκνοτ εισαι;" με λεει ναι “ε ωραια λεω, φυγε αν ειναι πισω τώρα να δούμε εμεις που θελουμε μειντεν απο ποιο κοντα” και με λεει 'οχι θελω εδω να κατσω να δω και μειντεν απο κοντα" τον λεω “φυγε γιατι εχεις και πρασινο βραχιόλι γιατι θα σε πω στον σεκιουριτα” ε με λεει πες με! εε… και τον είπα!!

μαγκας οχι αστεια.

αυτοαναιρεισαι με αυτο το επιχειρημα.

ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ STATUS ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ TO ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣ ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΞΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Αφου σε ειπε να τον πεις στον σεκιουριτα καλα τον εκανες και τον ειπες.τα’θελε το μουλικο.