Sonisphere Greece 2011

Τοσο πολυ πηγε η πιτσα?α τη πουτ@ν@:stuck_out_tongue:

Pitch και χαζομαρες…ας εβαζαν και αλλες χρονιες,τωρα τους επιασε η τρελα?ουστ ρε ντιντιδες…

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ…
ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ…ΙΣΩΣ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ…ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???
ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ…ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.
ΛΙΓΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ 10-15 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?

Δεν είναι μόνο τα λεφτά όσο ότι αναγνωρίζεις με αυτό τον τρόπο τις διακρίσεις που γίνονται και δεν κάνεις κάτι γι’αυτό.Από την άλλη το να πηδήξεις μέσα είναι ατομική λύση και όχι συλλογική,αλλά στην προκειμένη αφού δεν γινόταν κάτι συλλογικά το κάνεις.Το ιδανικό θα ήταν να κανονίζαμε όλοι μαζί να μπουκάρουμε μέσα και να βγάλουμε το καγκελο αυτό.Πολύ καλά σου απάντησε ο fake7.Όσο γι’αυτό πρώτα αλλάζουμε τη νοοτροπία μας και μετά τους άλλους θέλει πολύ κουβέντα και δεν είναι το κατάλληο τόπικ

@ Fake7

ΔΛΔ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣ Π.Χ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7/13/21/4 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΚΑΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ???
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ?
ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 80 Η 90 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ 60ΑΡΙΑ Η ΤΑ 55 ΑΡΙΑ… ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ?
ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ - ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Ο.Κ.

ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΝ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ
ΕΓΩ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.

[CENTER][/CENTER]

Παει ολοταχως για Lock παιδες.

Παραφέρεσε. Τέτοιες μαλακίες γράφετε και θα το κλειδώσουν! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

On topic τώρα (λέμε τώρα On topic). Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα golden circle Κλπ. Όταν έχω και θέλω πηγαίνω εκεί. όταν δεν έχω ή δεν θέλω πηγαίνω και σέβομαι αυτόν που τα έσκασε. Ούτε πηδάω κάγκελα, ούτε κάνω ντου. Η didi πλήρωσε για να τους φέρει όλους αυτούς και έχει δικαίωμα να καθορίζει την τιμή του εισητηρίου. Και όσοι πιστεύετε ότι βγάζει τα κέρατα της πλανάσθε. Πολύ λιγότερα από όσα νομίζετε, όταν βγάζει και δεν μπαίνει μέσα.

εγώ πάντως σοβαρά το είπα, όντως είμαι τόσο πολύ άντρας.

Το επιβεβαιώνω.

σταμάτα μπορεί να παρεξηγηθεί αυτό.

απανωτά φέησπαλμς.

κλειδώστε επιτέλους.

ρε πας καλα. το θρεντ μεχρι τωρα εχει προσφερει απλετο γελιο. ταξικη παλη σε θρεντ του σονισφιρ = το ροκιν που αγαπαμε. :’)

Μα όχι, γράφονται τόσο ακαδημαϊκές γνώμες εδώ μέσα.

Καλα για τις μπαντες ψιλοστακολοκυθιαμου να πω την αληθεια, εχω σταματησει να νοιαζομαι γι αυτα. Αλλα κατι ποστ σαν αυτο εδω ειναι σκετο χρυσαφι. Πραγματικα δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω. :’)

[SPOILER]

[/SPOILER]

Πάντως στα γήπεδα, κόσμος φεύγει από τις θέσεις στο κέντρο κτλ, για να πάει να χωθεί στο τζέρτζελο των πετάλων.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΒΑΡΩΝΤΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ! ΟΥΣΤ :!:

To Stormbringer μη ξεχάσεις… :stuck_out_tongue:

On topic πραγματα…
Να πω και εγω την εμπειρια μου απο το festival της Παρασκευης μια που τωρα γυρισα…
Πρωτα,πρωτα να πω οτι χωρις να θελω να θιξω κανεναν που πηρε 80ρι,ευχαριστηθηκα καπως την παπαρα που εφαγαν αυτοι πληρωνοντας 20 ευρω παραπανω για να βρισκονται διπλα,διπλα με αυτους που ειχαν πληρωσει 60…(απλα τους χωριζε ενα καγκελο).Στην αρχη μαλιστα ειχα προβληματιστει κιολας να παρω η να μην παρω 80ρι αλλα μολις ειδα το στησιμο ενα χαμογελο και μια ανακουφιση ξεφυτρωσε…
Οσον αφορα τις αποδοσεις των συγκροτηματων τωρα…:
Θα αρχισω απο τους Moonspell γιατι δυστυχώς εφτασα λιγο αργα…

Moonspell:Τους προλαβα στο τελιωμα αλλα οσο ακουσα ηταν απο αρκετα εως πολυ καλοι…

Gojira:Δεν ειμαι και ιδιαιτερος φαν της μουσικης τους αλλα ενα 10λεπτο που ακουσα με φανηκαν καλοι

Mastodon:Ημουν λιγο προϊδεασμένος οτι δεν ειναι και πολυ καλοι στα live παρολο αυτα σε καποια τραγουδια ιδιαιτερα προς το τελος ηταν αρκετα καλοι και καταλαβαινες

Slipknot:Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνήσετε αλλα επειδη γουσταρω πολυ τους Slipknot η παρουσια τους μου φανηκε αρκετα δυνατη και αρκετα θεαματικη και ηταν αυτο που περιμενα μετα την απομάκρυνση τους για τον θανατο του Grey…Γουσταρα αρκετα μαζι τους…

RC :Δυστηχως και λογω παρεας δν πηγα στην μικρη σκηνη αν και θα ηθελα να δω εστω και ενα 10λεπτο

Iron Maiden:Μεχρι να παω στο festival και να πριν ξεκινησουν οι Maiden δεν ειχα καταλαβει το μεγεθος του act που θα εβλεπα…Πρωτη φορα θα τους εβλεπα.Κατα την γνωμη ηταν μια πολυ καλη εμφανιση και τα εδωσα ολα…Σπαστηκα αρκετα με την didi που δν ειχαν βαλει εναν γαμωταπητα και οταν κανα moshpit σηκωνόταν ολο το ντουμανι…Ευχαριστηθηκα setlist αν και δν θα μπορουσαν να βγαλουν τα καινουργια αφου προμοταραν τον δισκο και τα ειχαν πει το 08 και επισης καταλαβα οτι δν προκειται στον αιωνα των απαντων να πουν το Alexander λογω κατα την αποψη μου πολιτικων λογων (για τους Σκοπιανους δλδ)…Πανζουρλισμος με το Wicker Man και το Dance of the Death ποσο μαλλον να μην αναφερω τα old time classic

=D> =D> =D>

Αν εννοείς εμένα, σορρυ κύριος, δεν είμαι οικογενειάρχης και δε σε είπα (ούτε σε θεωρώ) μαλάκα…
Τώρα αν θέλετε και προτιμάτε να κρατάτε τη λέξη πρεζόνι απο τη λέξη ΠΕΤΑΛΟ που αυτο θέλησα να τονίσω. Δικό σας θέμα.
Ok… λάθος η λέξη που χρησιμοποίησα… Το παραδέχομαι Σορρυ
πες ντουντούκες, πες καπνογόνα, πες το όρθιο…

Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι απο το πέταλο βλέπεις καλύτερα απο ότι στη μέση…
και εχεις απαίτηση να ειναι η ιδια τιμή παντού σε όλες τις θέσεις…
Μάλλον δε θα δείς τέτοια χαρα ποτέ.

Αλλά κάθε φορά ρε γμτ!! Η ίδια ιστορία με τις τιμές, τα εισιτήρια, τα πιτσ α - πιτσ β, τα ντου κτλ. καταντάει αιδοία.

τώρα γίνεσαι πρόστυχος[-X