Οι συνθήκες βλέπεις…αχαχχααα
Πωωω ηττα!!!
Μόλις το πήρα πρέφα…
αηδία ρε συ!!!
Ε το λακαμά τι έστειλα???
Οι συνθήκες βλέπεις…αχαχχααα
Πωωω ηττα!!!
Μόλις το πήρα πρέφα…
αηδία ρε συ!!!
Ε το λακαμά τι έστειλα???
[COLOR=“White”]επικο τρολαρισμα[/COLOR]
:thumbup:
Tαξική πάλη σε όλα τα θρεντ, παντού και πάντα.
Μην τολμήσεις και κλειδώσεις τέκνον βρούτε, φτάνουν οι λοιποί πράσινοι μόντερες, διαφοροποιήσου εδώ και τώρα.
συγκινηση. πιο ευστοχος παραλληλισμος εβερ.
απο τη πολυ καυλα στους maiden χαζεψατε μου φαινετε…
αλλα πλακα εχει συνεχιστε το!
Πρωτα πρωτα τα pitch πρεπει να χωριζονται, αυτο πιστευω το κατανοουν ολοι οσοι ηταν δεξια μπροστα στους Μεταλλικα περσυ, η μοναδικη φορα μετα απο απειρες συναυλιες και ακομα περισσοτερα γηπεδα που πιστεψα οτι θα πεθανω, περναγαν απο μπροστα μου εικονες απο το Χεηζελ, χαλαρα.
Δευτερον, οκ, δεχομαι αυτα που λενε και οι δυο πλευρες, να ρωτησω κατι αλλο. Εγω μπορει να ειμαι σουπερ πορωμενος με ενα συγκροτημα. Τυγχαινει ομως να εχω προβλημα στην μεση μου και αρα δεν μπορω να στηθω 5 ωρες πριν ανοιξουν οι πορτες για να πιασω καγκελο. Εναν λογικο και ανθρωπινο τροπο ωστε να μπορεσω να δω την συναυλια απο μπροστα και με σχετικα ανθρωπινες συνθηκες μπορειτε να μου προτεινετε? Η μηπως το βλαμμενο που επιασε καγκελο για Σλιπνοτ εχει μεγαλυτερο “δικαιωμα” να ειναι εκει με εμενα πχ που γουσταρα να δω Μεηντεν? Σοβαρα ρωταω, και ατομα που εχουν παει εξω (δυστυχως τοσα χρονια δεν το εχω καταφερει), τι γινεται εκει?
Οσο για κατι αλλο που ειπωθηκε, ο Ντιντης γαμιεται πατοκορφα, μαζι σας. Ομως προπερσυ που εκανε την υπεραπατεωνια να πηγαινει το καγκελο μπρος-πισω αναλογα με το ποσα ακριβα ειχαν πουληθει καθε μερα κραζαμε (σωστοτατα). Τωρα κραζουμε γιατι στο Pitch A ειχε λιγο κοσμο και θα επρεπε να ειναι πιο μπροστα το καγκελο, ελεος ρε παιδια.
Περα απο αυτα το θρεντ ειναι pure comedy για πολλους και διαφορους λογους, μην τολμησετε να το κλειδωσετε!
το πραγμα ειναι απλο. δεν μπορεις να χεις διαφορετικες τιμες για “αρενα” οπως και να ναι ο χωρος. ειναι αστειο. τωρα τα “αν” και το τι καυλα εχει ο καθενας για να δει το αγαπημενο του συγκροτημα και αν εχει λουμπαγκο δεν εχουν καμια σχεση με μια σωστη διοργανωση.
Το μόνο που ξέρω είναι οτι οι Ντιντίδες τώρα που βρήκαν το κόλπο θα βάζουν κάθε φορά πανάκριβο pitch a (και ίσως μελλοντικά να βάλουν επιπλέον διαχωρισμούς απ αυτούς που έχουμε δει).Αν ήμασταν σοβαρό κοινό , πολύ απλά δε θα αγόραζε κανείς pitch a και σιγά μην ξαναέβαζαν.
*Στο εξωτερικό,ναι,υπάρχουν αυτοί οι διαχωρισμοί, αλλά πρώτον ο κόσμος είναι ΠΟΛΥ περισσότερος (εδώ και 9 να πήγαινες στους Maiden έμπαινες σε πολύ καλή θέση,εκτός αν ήθελες ντε και καλά κάγκελο) και δεύτερον προσφέρονται πολλά περισσότερα,τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και lineup,οπότε δε σε νοιάζει να τα σκάσεις ακόμα και για pitch a.Αλλά όχι τώρα εδώ με την κοροιδία σε όλα τα επίπεδα…
Μια μικρή υπενθύμιση
[SPOILER]
[/SPOILER]
Όταν τα λέγαμε με το που βγήκε η ανακοίνωση ήμασταν γραφικοί και υπερβολικοί. Τώρα τσακώνεστε κατόπιν εορτής, ενώ ο Λώρης μετράει πόσα 20ρικα έβγαλε από το διαχωρισμό.
Δεν βαρεθήκατε να έχουμε τα ίδια κάθε χρόνο;
Πες τα ρε man…
Και εγώ οταν το έγραφα δεν με καθόταν καλά στο μάτι…!
Ελπίζω να μην πήγες με μάρκες αγορασμένες εδώ και 3 χρόνια
Τότε το λέγαμε μιζέρια.
ρε αδερφε, αν εχεις προβλημα στη μεση κατσε κοντα στον ηχοληπτη, μια χαρα βλεπεις απο εκει, εχεις κ καλυτερη ακουστικη και δεν χρειαζεται να παρεις κ τη μεση σου στα χερια.
κατα τα αλλα, το “βλαμμενο” που επιασε καγκελο για τους Slipknot, εχει καθε δικαιωμα να βρισκεται εκει αν αγαπαει τους Slipknot οπως εσυ τους Maiden. οπως κ ο καθενας.
Για άλλη μια φορά το φορουμ σπαει τα ταμπου…
Πολιτική κουβέντα σε thread των maiden?πάντως με τις απόψεις που έχω διαβάσει μέχρι τώρα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που θεωρούν την χώρα ?μας? ξεγραμμένη.
Ο καθένας ανάλογα την σκοπιά του υπερασπίζεται το συμφέρον του σε κάτι το οποίο είναι συλλογικό, γιατί μην γελιόμαστε οι συναυλίες είναι μια έκφανση της συλλογικότητας.
Είπα και εγώ την παπάρα μου λοιπόν, διαφωνήστε τώρα για το πόσα λεφτά σας πηρε ο λωρης ενώ θα μπορούσατε να συζητάτε για πιο γόνιμα θέματα για του ΧΡΟΝΟΥ πλέον γιατί φέτος δεν κάνατε κάτι διαφορετικό από πέρσι. ΚΡΑΖΕΤΕ. Όχι άλλο κράξιμο ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!
Το θέμα με τις πίτσες Α & Β κρατάει από το Rοckwave του 2007 και δεν έχει να κάνει με καμιά ασφάλεια.
Έχει να κάνει μόνο με κερδοσκοπία.
Το 2005 στους SABBATH ή το 2008 στον MANU CHAO που βούλιαξε το Terra Vibe δεν υπήρχε θέμα ασφάλειας? Στη Μαδρίτη πέρσι Rock In Rio με 50.000 θεατές χωρίς κανενός είδος πίτσες (εκτός από κάτι μπάρμπεκιου που πουλούσαν στα stands). Ακόμα κι αν πεις ότι βάζεις κάγκελα για διαχωρισμούς, τα βάζεις κάθετα και όχι οριζόντια.
Η Didi έβαλε τα κάγκελα πρώτη φορά στο Rockwave του 2007, τα διατήρησε για άλλα 2 λάηβ (TOOL & MUSE) και είδε ότι, εφόσον δε μιλάμε για πολύ μεγάλο όνομα, και κράξιμο τρώει και είναι χαμένο στοίχημα αφού λόγω του άπλετου χώρου που μένει μεταξύ κάγκελου και κοινού, όλοι πηδάνε στο μπροστινό μέρος χωρίς κανέναν ενδοιασμό (και καλά κάνουν μιας και θέμα ασφάλειας δεν τίθεται, ο χώρος είναι άδειος). Γι αυτό και στα επόμενα λάηβ της (Rockwave 2008 πχ) τα ξέχασε και τα ξαναθυμήθηκε μόνο στους MAIDEN το 2008. Rockwave 2009 επίσης δεν είχε, το ίδιο και πέρσι σόνισφηρ και RAMMSTEIN. Φέτος υπέθεσε ότι λόγω MAIDEN θα υπάρξει ξανά ευκαιρία να βγάλει τσάμπα κέρδος από τους πορωμένους με τα 80άρια αλλά έπεσε τραγικά έξω.
Το threadάκι είναι ανάλογο του επιπέδου του κοινού που παρακολούθησε το φεστιβάλ πάνω κάτω. Επίπεδο που αγγίζει πάτωμα, σκουπίζει και περνάει και 2 χεράκια σφουγγάρισμα άμα λάχει. Πάλι καλά που δεν παίζει και το “Πήγαμε νωρίς νωρίς, είδαμε Virus που δίδαξαν μπαλίτσα και μετά αφήσαμε την πλέμπα” τόσο πολύ.
Η διοργάνωση πουτσαλέα ως συνήθως αλλά όχι παραπάνω από όσο θα μπορούσε να είναι, δηλαδή στα κλασσικά κακά στάνταρ της. Για αρχή να πω ότι το Concept των 5-10 δυνατών ονομάτων που θα τα παρακολουθήσω σε όλη τη διάρκεια του Set List τους μου κάνει πολύ περισσότερο από το “στην επόμενη ώρα πρέπει να παρακολουθήσω 10 ονόματα οπότε καλό θα ήταν η δαρβίνεια θεωρία να είχε φτάσει στο επίπεδο της μίτωσης μέχρι το 2011” αλλά από τη στιγμή που είναι 5-10 τα ονόματα κάντο ρε μαλάκα το πρόγραμμα έτσι που να μπορείς να τα παρακολουθήσει όλα ο οπαδός.
Αυτό ήταν κάτι που το ξέραμε όπως και το πάρκινγκ και μπλα μπλα μπλα. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι παρά τα φράγκα που βγαίνουν από εμάς, η οικονομική κρίση χτυπάει τόσο πολύ που τσιγκουνευόμαστε να έχουμε πλαστικές μάρκες και για αυτό το λόγο τις αντικαθιστούμε με χάρτινες. Το παραβλέπουμε και αυτό αφού δείχνει μόνο γυφτιά από τη διοργάνωση αλλά δεν επιρρεάζει και σε τίποτα. Για να φάμε ή να πιούμε κάτι κλασσικά θα έπρεπε να κλείνουμε ρεζερβέ τραπέζι, πασάρισμα το 20ευρω στη Reception για να μας βρει καλό τραπέζι δίπλα από το τζάκι για ατμόσφαιρα με κεριά κρασί κτλ.
Ας πάμε όμως σε αυτό που μας αφορά περισσότερο από όλα. Το ότι είμαστε θύματα μια ζωή το ξέρουμε και βάζω πρώτο πλυθηντικό πρόσωπο γιατί δε θέλω να βγάζω την ουρά μου στην απέξω αφού και γω 80άρι πήρα αλλά είναι και πάλι μια από εκείνες τις περιπτώσεις που μετά θα λέω “μα γιατί ρε καραγκιόζη?”, θα τεντώνω τα χέρια μου τέρμα μπροστά και μετά με ορμή θα τα τραβάω προς τι φάτσα μου με φάσκελα που θα ζήλευε και ο μαυρογιαλούρος. Το Pitch A ήταν τόσο μικρό σε σημείο που το Pitch B δεν έχανε και πολλά στην τελική. Προφανώς αυτό έχει να κάνει με την ποσότητα Pitch A εισιτηρίων που έχουν πωληθεί, δλδ αν είχαμε πάρει 5 άτομα 80άρια το Pitch A θα ήταν 5χ5 έτσι ρε παιδί μου για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε προνομιούχοι, μπορεί από τη στιγμή που θα ήταν και τόσο πριβέ διαστάσεων ο χώρος αλλά όχι όμως και πριβέ η παρακολούθηση του Live να έχουμε και τη δυνατότητα να απαιτήσουμε και 2-3 γκόμενες για στριπτίζ και Lap Dance έτσι για να μην αισθανόμαστε τόσο κορόιδα. Κατά τα άλλα όμως από εμένα ευπρόσδεκτα τα αλητοπρεζόνια που θα κάνουν μαντραπήδα και θα μπούν μαζί με τους οικογενειάρχες γιατί υπάρχουν και λίγοι από εμάς που θα τη δούμε κούρκουλοι, θα καβαλήσουμε το άσπρο άλογο μας και θα πάμε να βάψουμε το χώμα κόκκινο, να σπάσουμε το φεουδαρχικό κατεστημμένο και να αγκαλιάσουμε την εργατιά.
Τέρμα οι μιζέριες.
Virus : Τους φοβόμουν λόγο ώρας και χώρου, στο μυαλό μου είναι κλαμπομπάντα αλλά κάτι ο ήλιος, κάτι η μεσημεριανή μπύρα χωρίς ίχνος φαγητού πριν κάτι όλη αυτή η δυσαρμονία ήταν το τέλειο μεσημεριανό ψυχεδελικό τριπάρισμα. Φυσικά το επίπεδο του κοινού φαίνεται όπως πάντα με “η μεγαλύτερη αηδία που έχω ακούσει ποτέ μου”, “τραυματική εμπειρία αυτοι οι Virus ρε φίλε” και διάφορα τέτοια ωραία
Nightfall : Οπαδός δεν ήμουν ποτέ αλλά δε με χαλάσαν. Εμένα ο ήχος μου φάνηκε κακός αλλά είχα και αντίθετες απόψεις. Το κοινό πιο νεκρό και από τους “ζωντανούς” στο Corpse Bride
Gojira : Οργώσαν, σπείραν, θερίσανε και μετά ξαναοργώσαν για την επόμενη σοδιά. Από τις τοπ εμφανίσεις της διοργάνωσης και το μόνο συγκρότημα στο οποίο το λιγοστό(οι περισσότεροι είχαν πάει για Moonspell) κοινό ένιωθε. Ωραία και η μπηχτή του Duplantier που ακούγαμε και Moonspell ταυτόχρονα.
Moonspell : Παίζαν οι Gojira και ούτως ή άλλως τους Moonspell πρέπει να με πληρώσεις για να τους δω.
Mastodon : Έχασα τα 2 πρώτα τραγούδια λόγο Gojira αλλά απόσο παρακολούθησα πρέπει να ήταν και η καλύτερη τους εμφάνιση με εξαίρεση φυσικά εκείνη τη βραδιά στο Gagarin. Είχαν επιτέλους σωστό ήχο αλλά και πάλι αδικαιολόγητα στατικοί πάνω στη σκηνή με βάση αυτά που παίζουν και έτσι δε μπορούν να μεταδώσουν την ενέργεια τους στο κοινό (αν και εδώ που τα λέμε το συγκεκριμμένο κοινό έπρεπε να φάει την ένεση αδρεναλίνης με το λίτρο για να νιώσει). Μπορεί και να είναι επιλογή το όλο στήσιμο τους αλλά έτσι δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ μεγάλη Live μπάντα. Ο Sanders πως έγινε έτσι παρεπιπτόντως? κοντεύει να φτάσει τον Hinds σε αρκουδισμό. Ασχολίαστα τα περί βαβούρας που διάβαζα πριν, μπορεί άμα το πιο ακραίο άκουσμα σου είναι το Draconian Times να είναι έτσι.
Slipknot : Συγκινητική και κρίσιμη εμφάνιση, πιο ουσιαστικοί και λιγότερο φιγουρατζήδες από το 2009 περάσαν το Crush Test τους. Συγκρότημα που είναι φτιαγμένο για Live. Εδώ κάπως ζωντάνεψε το κοινό.
Rotting Christ : Τους είχα δει το χειμώνα σε μια φανταστική συναυλία και πραγματικά ήμουν χορτάτος για φέτος από αυτούς, ήμουν κουρασμένος, είχα και μια μίνι ηλίαση οπότε αποφάσισα να μην τους δω και να κρατιέμαι για Maiden. Το μετάνιωσα βέβαια ύστερα από όσα άκουσα για την εμφάνιση τους.
Iron Maiden : Ξέρεις ότι κάνουν περιοδεία για το καινούργιο Album που δε σου αρέσει, ξέρεις ότι παίζουν πολύ από τα μετά Bayley album τους με προτίμηση στα μεγάλα τραγούδια τους, ξέρεις ότι δε θα πήξεις στο πολύ Classic τους. Αν δεν το ξέρεις αλλά το φοβάσαι σάλτα και γ***** άνοιξε το Setlist.fm, δες, αποφάσισε και σταμάτα να μας πρήζεις με τις Setlist γκρίνιες σου. Άμα είναι να κάνω γκρίνιες θα πω ότι από κάποια Albums βάλε άλλα τραγούδια κτλ αλλά από εκεί και πέρα αδικαιολόγητος. Μεγάλη εμφάνιση από το μεγαλύτερο συγκρότημα του σύμπαντος με ένα Dickinson να αγγίζει τα όρια της ψύχωσης σε βαθμό διαταραγμένης προσωπικότητας και έναν Harris που έχει βάλει περιοριστικά μέτρα στο χρόνο.
Edit : Τα είπαμε για το κοινό? Να τα ξαναπούμε. Είσαι ψόφιος στα καινούργια, είσαι ψόφιος σε όλα του Reunion αλλά πρώτη φορά βλέπω νεκρά φύση σε Trooper και Fear Of The Dark που όλες τις άλλες φορές ακόμα και στο βάθος από το ραδιοφωνάκι με αναπαράσταση Maiden σε κουκλοθέατρο να ήταν γινόταν χαμός. Κάτι ξεσπάσματα για 10 nanosecond στο μπάσιμο των τραγουδιών και αυτό ήταν.
Τέλος προσέχετε και λίγο σε ποιους συντάκτες δίνετε τις ανταποκρίσεις σας.
ρε γαβγαβ πως γινεται να εχεις συνδυασει το γηπεδο με την συναυλια; σοβαρα τωρα
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ. Απο το να με πλακωνουν με κανονακια νερου, να μου βαζουν γυαλινα τειχη στον δρομο μου και να με πυροβολανε με πλαστικες σφαιρες προτιμω να με βαρανε να με δηλητηριαζουν και να μου σπανε την μουρη στα κρασπεδα.
οχι στο thread, αλλα στο κεφάλαιο. ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ
Αυτό που με εκνευρίζει σε αυτή τη λογική είναι ότι προτιμάτε να γίνουμε όλοι φτωχοί, παρά όλοι πλούσιοι. Διευκρινίζω ότι μόνο πλούσιος δεν είμαι, αλλά ποτέ δεν είπα μακάρι να είχε αυτός λιγότερα, πάντα λέω ότι θέλω να έχω εγώ περισσότερα.