Ωραία, τότε εσύ είσαι αυτός (και τα λάικς από κάτω μαζί σου) που δεν κατάλαβε-αν αυτό που έγραψα (νια νια) και μου κάνει και πολύ εντύπωση γιατί ενώ έχω πιστέψει ότι γενικά μπερδεύω τον κόσμο με τα σεντόνια μου, οι φράσεις:
Έχω πάψει από πολύ νεαρή ηλικία να ψάχνω “τον καλύτερο στο κόσμο” σε οποιοδήποτε τομέα, πόσο μάλλον στην μουσική. Ο BF είναι σίγουρα από τους ικανότερους τεχνικά στην πιάτσα (και πιο πρωτότυπους επίσης…) αλλά προφανέστατα αυτό που με κάνει να τον αγαπάω είναι η μουσική του.
Είπα “ικανότερους τεχνικά στην πιάτσα”, δεν έδωσα νούμερο. Ο άλλος είπε 20, ας πεις και εσύ 100. Και πάλι στους ικανότερους της πιάτσας είναι και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχεις φάει τώρα. Ειδικά όταν ΑΜΕΣΩΣ μετά το quote μιλάω για την ουσία οπότε θεωρώ πολύ άκυρο να με εγκαλείς στην τάξη.
…είναι σαφέστατες και ακολουθεί και σεντόνι επεξήγησης. Προφανώς κόλλησες εσύ ότι λέω ότι η τεχνική είναι το παν και ότι “ο BF γαμάει τον Devin” αλλά αυτό είναι δικό σου κόλλημα. Εγώ απλώς λέω ότι α) δεν είναι αμελητέο πράμα, ένα γαμημένο ΠΡΟΣΟΝ είναι και μάλιστα που μπορείς να το συζητήσεις και πολύ πιο αντικειμενικά και β) λέω και ξαναλέω ότι η ΟΥΣΙΑ είναι η μουσικότητα. Και παρόλα αυτά μου λες ότι “απίστευτο μουσικόφιλος να λέει τέτοιο πράμα, ότι ο BF τεχνικά εξαφανίζει τον Ωκερφελτ”, λες και είπα ότι μετράω το εκτόπισμα αμφοτέρων στην τεχνική τους.
Αλλά πραγματικά, εφόσον νόμιζες ότι έχω φάει κόλλημα με την τεχνική, τι νόημα είχε η λίστα σου; Έβαλες μαζί Πετρούτσι και Ντέβιν για να πεις τι; Αλήθεια, δεν κατάλαβα. Εγώ ειλικρινά νόμισα ότι μου λες “κοίτα πόσος κόσμος είναι βιρτουόζος…τι να λέμε… και είναι και συνθετάρες ε;” που το τελευταίο είναι αρκετά υποκειμενικό οπότε… τι; Εγώ για αυτό απάντησα, “τι μου αραδιάζεις τόσα ονόματα, αυτοί είναι οι βιρτουόζοι; ο Devin και ο Akerfeldt; Σκάλες κάτω είναι”
Αλλά δες το λίγο αυτό που σου λέω, μήπως εσείς δεν το καταλάβατε τι λέω… δείξε μου πού γράφω ότι ο BF γαμάει τον Ντέβιν σαν μουσικός γιατί παίζει 200χιλιάδες νότες το δευτερόλεπτο, να σου πω, έχεις δίκιο. Ρε μαν, ακούω πανκ και sloppy καφροθρασίλες, ε, όχι να βγω και σνομπ του ωδείου στα γεράματα…
OCD over. Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω.
Οντόπικ:
Πάντως το κομμάτι το ξανάκουσα και γαμάει και η κιθάρα γαμάει επίσης και είναι από τα χαϊλάιτς. Βασικά, και οι 4 είναι highlight, ό,τι έλεγα και πέρσι δηλαδή, χημεία, ηχάρα, έμπνευση και προγκ καύλα από τα παλιά.
ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΤΑΠΙΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΕΝΑ ΣΛΑΪΝΤ ΣΤΗΝ ΑΤΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΜΠΑΜΙΕΣ Η ΒΕΡΓΚΑΡΑ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ.