Τα καθιζηματα! Αρκουδεηδες! Ο Θεος να στειλει καρκινο
Σοβάρα έχουν πέσει όλα αυτά τα site που προαναφέρατε; 8O
Πότε πρόλαβαν;!
Παει και το angrychairs…Το mediafire εσβησε τα παντα.
Δεν καταλαβαίνω, mediafire μου κατεβάζει κανονικά τώρα.
Α οκ, είδα και ποστ άνωθεν οπότε ελπίζω να ναι όλα οκ.
εχει κανεις αλλος προβλημα με το piratebay??
μου βγαζει
Only registered users can use the tracker.
Please subscribe to get instant access.
Only ?3.99 EUR per month.
Σε ποιο site μπήκες?
^^:lol:
Δεν παίζει, το piratebay έχει ψοφήσει εδώ και καιρό, σιγά μην βάλει και συνδρομή
Εμένα κανονικά είναι
ναι τωρα μου βγαζει κανονικα τα λινκ
δεν ξερω τι ειχε παθει πριν τεσπα
Οπότε τρεχάτε και κατεβάστε ό,τι μπορείτε, όσο είναι ακόμη καιρός… :lol:
80% των αρχειων του Mediafire σβηστηκαν.
Μια λιστα που βρηκα σε ενα μπλογκ.
Note:
The Aftermath of MegaUpload takedown →
- MegaUpload - Closed. - FileServe - Closing does not sell premium. - FileJungle - Deleting files. Locked in the U.S.. - UploadStation - Locked in the U.S.. - FileSonic - the news is arbitrary (under FBI investigation). - VideoBB - Closed! would disappear soon. - Uploaded - Banned U.S. and the FBI went after the owners who are gone. - FilePost - Deleting all material (so will leave executables, pdfs, txts) - Videoz - closed and locked in the countries affiliated with the USA. - 4shared - Deleting files with copyright and waits in line at the FBI. - MediaFire - Called to testify in the next 90 days and it will open doors pro FBI -Org torrent - could vanish with everything within 30 days "he is under criminal investigation" - Network Share mIRC - awaiting the decision of the case to continue or terminate Torrente
Τον παίρνεις πουστοFBI. Μόνο ο Mulder άξιζε εκεί μέσα τελικά :!:
Π’τάνας γιοί Αμηρικανοί :!:
Π’τάνας κόρ’ς Αμηρικάνες whores :!:
Επιστροφή στο rapidshare την κόβω την φάση
Μεγάλη ξενέρα όσοι ανανέωσαν πρόσφατα τις συνδρομές τους, να μην πω για όσους είχαν lifetime
Εγώ έχω easybytez μέχρι το καλοκαίρι
κάτσε να κλείσουμε το μισό φόρουμ φυλάκα να δούμε μετά αν θα μας κουνιέστε κλέφτες που κατεβάζετε νυχθημερόν!
το rapid το βλέπω να γινεται μαγαζί πώλησης on line μουσικής και ταινιων.
και εμενα η mediafire μου εσβησε τα παντα…
το FileServe πάντως είναι ανοιχτό, κατεβάζεις κανονικά και πουλάει και premium.
22 ευρωπαικες υπεγραψαν λεει σημερα ACTA.στη πολωνια εχει και σχετικες διαδηλωσεις…απο anonymous ακομα τιποτα?
Μέχρι στιγμής ότι γίνεται γίνεται μέσω διαδηλώσεων απο anonymous.Δεν έχει γίνει κάποια ιντερνετική κίνηση. Να αρχίσουμε όμως και εμείς να δρούμε σιγά σιγά. Προτροπή μου θα ήταν να αρχίσουν οι σχετικές κινητοποιήσεις.