Τι ακριβως προτεινεις να κανουμε δηλαδη?
αυτο ^
Εντάξει δεν θα πώ κάτι τρομερό, τα βασικά μωρέ όπως ενημέρωση και καμιά κινητοποιήση. Μη νομίζετε πώς και εγώ ξέρω τι πρέπει να γίνει τώρα. Αλλά σίγουρα ένας τέτοιος νόμος πέρασε χωρίς την προβολή που του αρμόζει
ετσι όπως το είπες νόμιζα τίποτα να βγούμε στους δρόμους.
“οχι άλλο κλείσιμο megaupload…λευτεριά στον απλο downloader…κατώτατο μηνιαίο μίσθωμα ψηφιακού χώρου, 8 ευρο” :lol:
Περι acta αναφέρθηκε και παραπάνω, αλλά γω δεν είχα πολυσυνειδητοποιήσει ότι πέρασε κι απ’ τα μέρη μας… με τις υγείες μας
Σωστός, ας μας χρεώνουν για ότι θέλουμε δεν υπάρχει θέμα! Τι το θέλουμε το downloading
Ενας ακομη λογος που οι ανήλικοι δεν πρεπει να εχουν προσβαση στο internet.
γράφει η ελληνική βικιπαίδεια:
[I]Η ελευθερία του Διαδικτύου βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η νομοθετική πρωτοβουλία SOPA (Stop Online Piracy Act) στις ΗΠΑ απειλεί την ύπαρξη της Βικιπαίδειας. Με την αιτιολογία ότι θέλει να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα, έχουν προβλεφθεί μέτρα που οδηγούν σε πραγματική λογοκρισία.
Η αγγλόφωνη Βικιπαίδεια ήταν χθες (18/1) κλειστή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτό το ζήτημα. Ακόμη και η ελληνική Βικιπαίδεια ανησυχεί. Ως εκ τούτου, όπως πολλές άλλες ιστοσελίδες, να καταστήσουμε σαφές:
Το Διαδίκτυο δεν πρέπει να λογοκρίνεται!
[/I]
το βλέπω να κλείνουν όλα τα σάιτ και να πεθαίνει κυριολεκτικά το ίντερνετ.
να κλείσουν το φέισμπουκ ρε, τότε θα είναι που θα συνεισφέρουν για την ανθρωπότητα γιατί αυτό την έχει καταστρέψει.
εεε ??
Φαίνεται οτι το έχει γράψει 15χρονος, ή κάποιος με το μυαλό ενός.
Η ωραία μου εικόνα ??? :(:(
έφυγε και το μπουνάλτι; :S
Ισως απλα πρεπει να ανανεωσουν την συνδρομη τους.
I see.
Σχετικά με τα νομοσχέδια τώρα, οκ τα παράνομα σαιτ τα κατεβάζουν γιατί πειρατία = απώλεια κερδών/εσόδων κλπ. Ότι δηλαδή τώρα όλοι θα τρέχουν και θα αγοράζουν αυτά που πριν θα κατέβαζαν παράνομα; Ένα ποσοστό ναι θα το κάνει, αλλά προσωπικά αμφιβάλω ότι οι εταιρείες έτσι θα έχουν αύξηση εσόδων, ειδικά σε τέτοιες εποχές.
εγω προσωπικα αν υπηρχε μια πιθανοτητα να αγορασω σιντι πριν,δε θα το κανω τωρα.
Ούτε σε ταινία όμως τέτοια
άκουσα πριν στις ειδήσεις οτι κάνανε κάποια λάθη και οι ελληνικες αρχές τα έχουν βρει και ειναι κοντά στον εντοπισμό τους.! κατά λάθος…θα χύθηκε κανένας καφές και θα το βρήκαν.χαχαχαχχα