Soundgarden

έκανα search αλλά δεν βρήκα κάτι για τον cornell κι έτσι είπα να το βάλω εδώ…

http://www.chriscornell.com/player/default.aspx?mid=3664

:wacko: [-X

ο timberlake που ειναι???

προβλεπω στον επομενο δισκο να χορευουν μαζι!!!

κριμα…

ρε πούστη Δια, όποιος γίνει οπαδός του Κορνέλ με αυτό το πράγμα να βλέπει καταναγκαστικά 3 ώρες τη βιντεοκασέτα του Louder Than Live. (το λέω έτσι γιατί σιγά μην το αντέχει ο μέσος οπαδός του Timbaland)

ας είμαι ειλικρινής.
βλέπω 2 θετικά στην όλη γελιότητα.
υπάρχουν (ελάχιστες, αλλά υπάρχουν) φορές που θέλω να βάλω να ακούσω κάτι τέτοιο.
μπορώ να πω πως τραγούδια σαν το Never Far Away ή το Ground Zero επιτυγχάνουν το σκοπό τους. Έχουν μια catchy μελωδία τόσο στο ρεφραίν, όσο και στο κουπλε. Ίσως αποδειχθεί χερήσιμο σε κάποιες στιγμές αλλά μέχρι εκεί.

το 2ο είναι πως μπορεί να βγει σε καλό μετά. Ο Κορνελλ είναι τύπος που βαριέται και τον εαυτό του. Μετά τους Garden το έριξε στις ακουστικές κιθάρες, βαρέθηκε και έφτιαξε τους Audioslave, βαρέθηκε και μέσω ενός μεταβατικού άνευρου σταδίου (Carry On) παίζει pop. Μπορεί να τη βαρεθεί και να φτιάξει κάτι καλό με τον θεωρητικά πάτο που θα πιάσει.

p.s. Το τραγούδι με τίτλο Two Drinks Minnimum που εικάζεται πως θα είναι bonus track στο δίσκο είναι μια απίστευτη bluesιά, με διαφορά ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και κάποιο καιρό από τον Cornell. Τι να σου κάνει όμως…

Eίμαι τόσο μεγάλος οπαδός των Soundgardern που έτρεχα στην κυριολεξία για να πάρω το Euphoria Morning όταν βγήκε. Καλός εκείνος ο δίσκος αλλά απο κει και πέρα ο Cornell είχε σταθερά καθοδική πορεία. Δυστυχώς δεν ελπίζω να αναστραφεί η κατάσταση. :frowning:

O Cornell τωρα στοχευει να γινει η γκομενοφατσα της μεσης 28+αρας?

Πάντως η μελωδία των φωνητικών στο ρεφρέν εμένα μ’ αρέσει :roll:

όποιος έχει πληροφορίες για αυτήν που παίζει στο βίντεο, να τις στείλει εδώ. Ευχαριστώ. 8)

Αυτον τον ανθρωπο τον εχω για Θεο μου. Οτι εχει κανει με μπαντες (Soundgarden, Temple Of The Dog, Audioslave) το εχω λατρεψει και τις σολο δουλειες του παροτι δεν τις βρισκω εξαιρετικες, ηταν αν μη τι αλλο τιμιες και ειχαν καποιες καλες στιγμες. Περισυ οταν ηρθε στο Rockwave πηγα και εσκασα 70 ευρω να ειμαι μπροστα-μπροστα και ημουν κατασυγκινημενος που τον εβλεπα στα 3-4 μετρα.

Ωσπου μια μερα ακουσα ενα δειγμα της νεας του δουλειας και εφριξα ειλικρινα. Τωρα ακουω και αυτα και στεναχωριεμαι το πως παει να καταντησει.

Καλα τα λεει ο Outshined με μια διαφορα… ξυλο και Louder Than Love οχι σε φανς, αλλα στον ιδιο. Να δει τον εαυτο του με την βερμουδα, το μακρυ μαλλι και το διαολεμενο μουστακακι μπας και παρει μπρος

Τhnx Οutshined και για το “Two Drinks Minnimum” δεν το ειχα ακουσει… αλλα οντως τι να το κανεις, αμα το υπολοιπο αλμπουμ ειναι για πεταμα…

Γρηγορα το Badmotorfinger στο στερεοφωνικο!

Μερικά από τα καινούργια τραγούδια σε Live (δείγματα στο youtube) ακούγονται καλύτερα γιατί απουσιάζει το drum machine…αλλά μέχρι εκεί.
Πολύ εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε πιο εύηχα cornellika κομμάτια…απλά πρέπει να βγάλουν οτιδήποτε θυμίζει r n b και timpaland.:stuck_out_tongue:

Την απογοήτευση του κόσμου την εισέπραξε πάντως ο Cornell.
Ούτε στο Euphoria Morning αντέδρασαν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του,ούτε στο πιο ρηχό Carry On.
Στη σελίδα του στο myspace είχε γράψει παλιότερα ότι θα πεί πολλά και διάφορα για αυτά που ακούγονται κ.λ.π

Το album 2 φορές ανέβαλε την κυκλοφορία…υπάρχει αναταραχή γενικά.

…και έχεις και τους οπαδούς αλεξιπτωτιστές να λένε τα δικά τους…εδώ λέμε να κάνει στροφή 180 μοιρών και αυτοί των συγχαίρουν για τον νέο του πειραματισμό.:?
Οι πραγματικοί οπαδοί (όσο εγωιστικό και αν ακούγεται) ακούνε και διάφορα από πάνω στα σχόλια που γίνονται και θεωρούνται οι κακοί…ρε ο Cornell είναι δικός μας παλιοtimpalandakides.:smiley:

Ο Cornell πάντα ήταν γκομενόφατσα…τώρα μάλιστα βλέπεις πολύ περισσότερα σχόλια για το πόσο κούλ είναι και τι ωραίος είναι,παρά για τα τραγούδια του.

προσωπικα δεν μου κανε και τοσο εντυπωση η συνεργασια…

νταξει αν πηγαινε απο το badmotorfinger κατευθειαν εκει θα μου κανε…

τωρα πια μετα απο james bond κτλ…λογικο ηταν…

ωραιο μαλλι παντως αφηνει παλι…

μακαρι να γινει κανα reunion παντως σε 2-3 χρονια να δουμε αυτην την μπανταρα εδω…και κυριως τον θεο τον μουσατο ton Thayil

για το πρώτο σκέλος…πινκ

για το Rockwave είναι να μη σε θέλει. Με έστειλαν παραμεθώριο 5 μέρες πριν το rockwave, και ενω όλους τους βόλευε να πάρω άδεια και είχα και δουλειά, ένα καθίκι κομπλεξικό υπαξιοματικός ήθελε απλά να μου τη σπάσει…και μου την έσπασε! Δεν θέλω καν να θυμάμαι…

πάντως να πω και κάτι τζιζ. Μπορεί να είναι τρέντι, ότιναναι, αλλά το στυλάκι του είναι μια χαρά. Δλδ οκ δεν είναι η μυθική φιγούρα στο videoclip του Jesus Christ Pose, αλλά δεν θα έδειχνε και λίγο κιτς σήμερα μετά από τόσα χρόνια; Επίσης, στους Audioslave ήταν τζόβενο, αλλά λίγο too much.

Όντως αυτό που αναφέρθηκε για τις καθυστερήσεις είναι γεγονός. Πιστεύω ότι οφείλεται εν μέρει και στις αντιδράσεις του κόσμου.

Α και Soundgarden reunion χλωμό δυστυχώς. Σιγά μην το κουνήσει και ο Cameron από Pearl Jam. Για πολλούς λόγους.

+οτι εχει χαθει από προσωπου γης ο Kim Thayil…

Λάθος.
Συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι του δίσκου Altar (συνεργασία Sunn 0))) και Boris) του 2006.

πω πω …γερασε και αυτος…

δειτε ασπρο μουσι

αλλα το grunge ντυσιμο παραμενει

πργματικα ο τυπος ειναι Θεος!

και μεσα στους 100 καλυτερους κιθαριστες ολων των εποχων συμφωνα με το περιοδικο rolling stone

Και στο δίσκο του Grohl συμμετείχε (Probot).

Το Mad Season είναι ΕΠΟΣ. Οι δίσκοι των Screaming Trees που αναφέρεις είναι εκπληκτικοί, όμως οι άνθρωποι αυτοί γεννήθηκαν για να γράψουν το Dust, έναν από τους 10 καλύτερους δίσκους των '90s. Όλοι οι δίσκοι τους είναι εξαιρετικοί (έχουν βγάλει 7, οι 4 είναι πριν το '90).

Ακριβώς έτσι. Και ο Matt δεν υπάρχει λόγος να φύγει από τους Pearl Jam.

Το 2003 στη Santa Barbara, στις 28/10, είχε γίνει επί σκηνής επανασύνδεση των Temple Of The Dog μιας και ο Cornell ανέβηκε και είπανε το Reach Down (που μπήκε και στο Christmas single των Pearl Jam εκείνη τη χρονιά) και το Hunger Strike.

Στη Μαλακάσα ήταν εκπληκτικός, είπε και Say Hello 2 Heaven :). Το 2005 είχα δει στον Καναδά Audioslave και ήταν κι αυτοί γαμώ, λέγανε και Rage και Soundgarden (Outshined, Spoonman και ακουστικό Black Hole Sun).

Χαχ, η τύπισα από τους Fastbacks. Από που είναι αυτή η πικ ρε μάν;

Ωραίος ο Κιμ γενικά, από τους πλέον αξιόλογους μουσικούς και πιθανότατα ανθρώπους της σκηνής.

Τελευταία φορά που τον είδα πάντως, ήταν στο περσινό documentary των Tad. Όσοι ενδιαφέρεστε, είχα γράψει και μία κριτική εδώ παλιότερα :

http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=920

Panteli ωραίο το dust είναι άλλωστε στην πολυεθνική περιόδο που ανέφερα. Όχι πως τα άλμπουμ της sst είναι κακά ε, γαμούν πατόκορφα ως επί το πλείστον. Και το επ στιν sub pop. Απο κει και πέρα είναι καθαρά θέμα γούστου.

Τέλος οφφ τόπικ.

Μακρυά από επανένωση οι Garden. Δεν με ψήνει, όπως και κανένα (σχεδόν) reunion. Μια χαρά μουσική έβγαλαν ας κάνει τα δικά του ο καθένας, δε χρειάζεται να γυρνάμε στο παρελθόν. Ασε που και στην εποχή τους έλαβαν καθολική αναγνώριση, δεν βλέπω λόγο επιστροφής.

edit : α και το νέο cornell φαίνεται πάτος, όπως το περιγράψατε οι περισσότεροι από δω μέσα. βάση των όσων είδα στο youtube πάντα.

Άσε που ρε γαμώτο με εκνευρίζει όταν μου πετάνε notes τύπου : ‘‘Live τα τραγούδια παίζονται από κανονικά όργανα’’, λες και ντρέπονται για αυτά που δημιούργησαν και λένε στους παλιοροκάδες, μη μασάτε ρε, δεν φλωρέψαμε τόσο ελάτε να δείτε το νέο perspective επί σκηνής. Aκόμα και αν είναι οπαδοί που τα έγραψαν αυτά και όχι κάποια πιο επίσημη πηγη. ΑΡΓΓΓΚΚΚΚΚΚ.

Τέσπα, ωραία η έκρηξη παλιμπαιδισμού μου.

οσοι ειστε εδω παιδια του grunge ψαχτε στο demonoid.com το παρακατω dockumentary

Hype !

Καταπληκτικο docku για τη σκηνη του seattle απο πριν να γινει το μεγαλο μπαμ του '91 μεχρι καια φου ο θορυβος κοπασε

μιλαει κοσμος και κοσμακης,γνωστοι και αγνωστοι,αλλα σιγουρα που ειχαν καποια επιδραση στη συγκεκριμενη σκηνη.

μιλανε vedder,thayil/cameron/tad/van conner και αλλοι πολλοι

θεωρειται απο τα πλεον εμπεριστατωμενα φιλμ για εκεινη τη μουσικη περιοδο

οσοι πιστοι…

Υπό ποιο nick έγραφες στο ER?

κοιτάζοντας τις σελίδες πίσω σου χρωστάω και κάποιο feedback. τους Brad τους είχα ψάξει μόνο και μόνο ως project συσχετισμένο με τους PJ. Για να μη μου εχει μείνει κατι, ή δεν έδωσα την απαιτούμενη προσοχή ή δεν έλεγε και πολλά.

Mε μαρίλλιον μπαίνω.

Απο Brad το πρώτο άλμπουμ είναι και αυτό που αξίζει κανέις να ακούσει και είναι προφανέστατα η καλύτερη τους δουλειά! Ειναι πιο soul όμως και σε πολλούς οπαδούς των pearl jam ίσως έκατσε κάπως.

Tα three fish τα έχεις ακούσει; Αν ναι πως σου φάνηκαν;

Kαταπληκτικο documentary μαζι και το soundtrack. Eχει Dead Moon μεσα, Green River, Wipers, Tad και φυσικα ολες τις αλλες μπαντες τους Seattle εκτος απο Alice In Chains αν δεν κανω λαθος

δείχνει διάσπαρτες εικόνες από alice αλλά δεν έχει συγκεκριμένη αναφορά ή συνεντευξη, όχι.

μια διόρθωση μονάχα : πέρα από την σκηνή του SEATTLE δείχνει και σκηνές άλλων γειτονικών πόλεων. Dead moon, wipers, gits είναι από το Portland πχ.

Και επίσης έχει και συγκροτήματα που μετανάστευσαν εκεί όπως οι supersuckers για παράδειγμα.

edit : Ακόμη μία διόρθωση αυτή τη φορά στο δικό μου ποστ. Και οι Gits υπάγονται στην κατηγορία συγκροτημάτων που μετανάστευσαν, μόλις το θυμήθηκα από το δικό τους documentary