Η φωτό βρίσκεται στη κεντρική σελίδα του Thayil στη wikipedia.
Και όπως αναφέρει το σχόλιο…
…Snapped at a panel discussion as part of the exhibit “Sound & Vision: Artists Tell Their Stories” at Experience Music Project, Seattle, Washington…τον Φεβρουάριο του 2007 όλα αυτά
Καλά επίσημα αποκλείεται να το πούνε ποτέ…θα είναι σαν να παραδέχονται ότι η νέα δουλειά τους είναι ένα λάθος.
Εδώ σε συνεντεύξεις ο Cornell έχει πεί πολλάκις γιατί έκανε αυτή τη συνεργασία και ότι νιώθει ωραία κ.λ.π κ.λ.π…δεν τον πίεσε κανένας…
…εξάλλου έχει δηλώσει παλιότερα ότι στις solo δουλειές του νιώθει πολύ διαφορετικά,περισσότερο ελεύθερος επειδή δεν υπάρχει πίεση.
Κάνει ότι γουστάρει μόνος του και δυστυχώς τώρα κάνει ότι κάνει.
Αυτά τα λένε μάλλον οπαδοί που μέσα στην απελπισία τους προσπαθούν να βρούνε κάτι θετικό.
Το σχόλιο που έκανα στη προηγούμενη σελίδα όμως (ότι στα live απουσιάζουν τα ντάμπα ντούπα όργανα και ακούγονται λίγο καλύτερα τα τραγούδια ισχύει…δε σώζετε η κατάσταση αλλά φανταστείτε να κουβαλούσε και κανα dj μαζί με τις κονσόλες του και τα πικ απ του στις συναυλίες.8O8O
To cd θα το αγοράσω σαν αρρωστάκι που είμαι με τον Cornell,αλλά όπως είπε και κάποιος πρίν δεν το αναμένω με αγωνία…με μαύρη καρδιά θα το πάρω και θα κάνω το σταυρό μου πρίν πατήσω το Play μην ακούσω τίποτα χειρότερο από αυτά που έχουμε δει στα youtube samples.
Πραγματικά ντρέπομαι να παίξω τέτοια τραγούδια δυνατά.[-X
Όπως και να έχει ας είναι περαστική η όλη φάση γιατί αν γλυκαθεί και συνεχίσει με κανά disco project θα αρκεστώ στον αδερφό του…θα λέω στον εαυτό μου ότι βλέπω τον Χρήστο…εξάλλου μοιάζουν απίστευτα
Δυστυχως μιλαω για τον Χρηστακη … απο τη στιγμη που προσπαθησε να τραγουδησει στα live σαν Audioslave τραγουδια των RATM τοτε τον αντιπαθησα… Τα τραγουδια αυτα μπορει να τα τραγουδησει ο Zack και μονο αυτος
Αυτο σου λεω, δεν κρινω τη φωνη του την οποια την θεωρω απο τις πιο καλες φωνες την τελευταια δεκαετια αλλα τη φατσα του και γενικως το τροπο που συμπεριφερεται … δε ξερω απο οταν ειχα δει τα live και μετα δεν μπορεσα να τον συμπαθησω!
Για την πορεια στους Soundgarden εχω να πω οτι μ αρεσε πολυ και οτι το Superunknown το ειχα λιωσει παλιοτερα κ αγαπημενο τραγουδι το mailman
Ναι αλλα δεν τραγουδησε τραγουδι των Soundgarden και να προσπαθει να το τραγουδησει οπως το λεει ο Cornell ! Επισης τις διασκευες που εκαναν ολα τα τραγουδια τα εφεραν στα μετρα τους και στο στυλ τους …
Περίμενα υπομονετικά τη σειρά μου. Υπηρχαν περιοδικά για να περάσεις την ώρα σου.
Βλέπω Downtown. Λέω κάτσε να δούμε κανά καλό γκομενάκι.
Και βλέπω ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ CORNELL.
ποιά η άποψή του λεει για τη διασκευή και
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΤΗ.
ΘΕΕ ΜΟΥ.
Μπορεί να είναι αλήθεια. Ήμουν ένα σχολιαρόπαιδο που χαιρόταν γιατί ένιωθε ότι απείχε από τη βλακεία του εγχώριου lifesryle και ένας από τους βασικότερους, ΑΝ ΟΧΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ, εκπρόσωπος των συναισθημάτων και της αισθητικής ήταν ο Chris Cornell.
Ούτε ο Cornell προσπάθησε να φέρει στα μέτρα του τα τραγούδια των Rage. Απλά επειδή οι Audioslave έβγαλαν πολύ λίγους δίσκους, έπρεπε με κάποιο τρόπο να γεμίσουν τα setlists τους. Επίσης, τα πρών συγκροτήματα των μουσικών που ήταν στους Audioslave παραήταν μεγάλα για να αγνοηθούν στις συναυλίες τους.
Κάθομαι ρε γαμώτο και ακούω τα τραγούδια τους…και του…και όσο σκέφτομαι τι πάει να βγάλει ο Cornell σε κυκλοφορία τρελαίνομαι.:?
Προσπαθώ εδώ και μισό - ένα χρόνο που κυκλοφόρησαν τα δείγματα της δουλειά του να το χωνέψω,αλλά δε μπορώ.[-X
Εν τω μεταξύ το album του πήρε και άλλη αναβολή…τρίτη ή τέταρτη…έχασα τη μπάλα…ας είναι για το λιγότερο κακό τουλάχιστον.
Μια και αναφέρθηκες σε συνέντευξη,είχα διαβάσει αφιέρωμα στο Έψιλον το καλοκαίρι του 2007… (έχω σκανάρει τη συνέντευξη) και έλεγε για τις εμπειρίες του από την Ελλάδα (η γυναίκα του είναι Ελληνίδα…μεγάλωσε στη Γαλλία) και ότι θέλει να μείνει εδώ και να μεγαλώσουν τα παιδιά του με τον Ελληνικό τρόπο ζωής κ.λ.π
Ε τουλάχιστον ας κάνει αυτό το καλό…να τον βλέπουμε στη διπλανή καφετέρια και ας τραγουδάει και ρεμπέτικα μετά.:lol:
Έγραψε και τραγούδι για την beyonce8O ο Cornell…εντάξει…πάει μακριά η βαλίτσα.[-X
Τουλάχιστον είναι ένα κομμάτι μόνο με κιθάρα…δε του έμαθε ακόμα ο timpaland τα κόλπα με το pc και τους σούπα ηλεκτρονικούς ήχους.#-o
έχουν κόψει το τελείωμα όμως με την κιθαριά και το μπιτ!
γνωστό τραγούδι υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στην τελική μορφή του.
ένα α ενδιαφέρον έχει η α καπέλα εκδοχή του που καταλαβαίνεις πόσο διαφορετικά προαεγγίζονται οι φωνητικές μελωδίες.
τα πρέκια μου.
αυτή η παραλία δεν είναι μέρος μου.
και εκεί που λες πως η μουσική είναι μηδέν, πρέπει να βάλεις αρνητικό στους στίχους.
Τι να πω ρε γμτ … το τραγούδι που πόσταρε ο κόζυ σιχάθηκα και το σταμάτησα… το μόνο που περιμένω από τους Soundgarden είναι να βγάλουν σε επανακυκλοφορίες όλα τα cd μέχρι ΚΑΙ το Badmotorfinger (με bonus tracks ep κ.α.)…ΗΜΑΡΤΟΝ
γιατί; για να μπούμε σε διαδικασία εμεις που τα έχουμε να τα ξαναπάρουμε;
βρες κάτι συλλογές που κυκλοφορούν στο νετ υπό τον τίτλο lost and found του Cornell και B-sides των garden και θα βρεις σχεδόν ότι b-side είχαν ηχογραφήσει ποτέ οι Soundgarden.