Spaghetti Western

Κι εγώ θέλω να (ξανα)δω ταινίες που δεν έχω δει καθόλου ή που έχω δει μια-δυο φορές και τώρα με το διάβασμα δεν προλαβαίνω να τις ξαναδώ!!! Πάμε το καλοκαίρι να απογειώσουμε το θρεντ!!! :stuck_out_tongue:

εκτός αν έχεις τον παππού στο σπιτι και εδω και 20 χρόνια σου τον έχει αναφέρει περί τις 134 χιλιαδες φορές :smiley:
οποτε +ενας

Καλά δε μιλάω για άτομα που ήταν σχετικά νέοι εκείνοι την εποχή και λογικά πέτυχαν αυτές τις ταινίες στις αίθουσες. Γιατί και ο δικός μου ο παππούς είναι καμένος με spaghetti westerns (και ταινίες με ξυλίκι και αλητείες γενικα :p) και μάλιστα αυτός ήταν που μου κόλλησε το μικρόβιο. Άτομα κάτω των 40 αμφιβάλλω αν τον ξέρουνε, και όσο προς τα κάτω πηγαίνεις ηλικιακά, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες…

δεν το είπα για τον παππού μου,. για μένα το είπα :stuck_out_tongue:

Κι εσύ παππούς είσαι :stuck_out_tongue:

[B][/B]Ο [B]Franco Nero [/B]είναι ο λόγος που έχω δει spaghetti western. Χωρίς αμφιβολία είναι τεράστιος Ηθοποιός. Σε ότι τον έχω δει ο άνθρωπος δίνει ρέστα. Στο ΚΕΟΜΑ κάνει μάλλον την καλύτερη ερμηνεία του με εμφάνιση που μου φέρνει στο νου τους Fields of the Nephilim! Και το Companeros, απίστευτη ταινία! Το ποστ του jiopa για το Death Rides a Horse με κάνει να ανυπομονώ να το δω κι ας μην έχει Nero μέσα!

‘‘Days Of Anger’’(1967) του Tonino Valeri

Επειδη ειχα ορεξη χθες βραδυ,ειπα να δω κι ενα SW πριν πεσω για υπνο …ετσι για να πεσω δλδ ευτυχισμενος.
Ο Lee Van Cleef ειναι για αλλη μια φορα πρωταγωνιστης,ενω διπλα του βρισκεται ο τιμιοτατος Giuliano Gemma.Η ταινια αυτη ειναι ενα απο τα πρωτα SW του Tonino Valeri που λιγα χρονια μετα θα εντυπωσιαζε παλι με το εξαιρετικο ‘'My Name Is Nobody’’.
Για τη συγκεκριμενη ταινια διαβαζα τοσα χρονια πολλα,την εβλεπα σε ολες τις λιστες με τα καλυτερα SW,αλλα δυστυχως οπως αποδειχθηκε δεν ειχα δει.Τελικα προκειται για τρομερο SW με εναν pistolero που φυσικα αποζητα χρημα κι εξουσια κι εναν πιτσιρικα που στην πολη τον εχω για φαπες,να σκουπιζει το δρομο και να καθαριζει τουαλετες.Χαρη στον σκληρο pistolero ,που φυσικα τον υποδυεται ο Lee Van Cleef ο πιτσιρικας γινεται ‘‘αντρας’’,εκμεταλλευεται το χαρισμα του στο να τραβαει υποθετικα πσιτολι και πλαι στον σκληρο μαθαινει ποσο σκληρη και αδικη ειναι η ζωη και ποσο τολμηρος και σκληρος πρεπει να εισαι για να επιβιωσεις.
Εδω κανω μια παρενθεση και λεω οτι τη μαυριλα και τον πεσσιμισμο που εβγαζαν τα SW ,τα αμερικανικα δεν τις αγγιζαν ουτε κατα διανοια.Παρακολουθεις την ταινια και νιωθεις κυριολεκτικα τι θα πει απο τη μια αδικια κι επιβιωση κι απο την αλλη απληστια κι απουσια συναισθηματισμου!!!
Πολυ καλη και η μουσικη του Riz Ortolani ,καθως στα spaghetti western μεγαλο ρολο,για να μην πω 50%,παιζει και η μουσικη.
Αρκετα πιστολιδια,αλλα η ολη μαγκια και μαγεια της ταινιας ειναι οι χαρακτηρες και το πλασιμο τους…
Χαλαρα 15αδα…

‘’[B]Guns Of Violence[/B]’’(1967) του [B]Romolo Guerrieri[/B]

Η μεγαλη επιτυχια του ‘’[B]Django[/B]’’ του [B]Corbucci[/B],ειχε ως αποτελεσμα να βγουν γυρω στα 100 περιπου ανεπισημα sequels με πρωταγωνιστη τον ομωνυμο ηρωα σε μια προσπαθεια εμπορικης εκμεταλλευσης της επιτυχιας της ταινιας αυτης.Και η παρουσα ταινια λοιπον,χωρις να εχει σχεση με το αυθεντικο ‘’[B]Django[/B]’’ δανειζεται το ονομα αυτο.Πρωταγωνιστης εδω ειναι ενας προσωπικος αγαπημενος ο [B]Gianni Garko[/B],ο οποιος καθιερωθηκε με την τριλογια του [B]Sartana[/B] ,ηρωας που επισης οπως ο [B]Django[/B] εφερε πολλα ανεπισημα sequels.
Εδω δυο καθικια της κολασεως,ενας κυνηγος επικυρηγμενων που σκοτωνει για το χρημα κι ενας επικινδυνος Μεξικανος ληστης,κλεφτης,λωποδυτης,φονιας,μακελαρης ερχονται αντιμετωποι σε μια ιστορια με αρκετα twists,κλισε βεβαια ιστορια και πολυ ομορφη μουσικη απο τη [B]Nora Orlandi[/B],υπευθυνη για αρκετα SW soundtracks.
Η ταινια αν και ξεκιναει πολυ γρηγορα,με γοργο ρυθμο και τα γνωστα SW εξυπνακιστικα ευρηματα,καπου κανει ‘‘κοιλια’’ κι αποπροσανατολιζεται.Αυτο ομως δεν την κανει κακη ταινια σε καμμια περιπτωση.Τουναντιον προκειται για ενα τιμιοτατο κια αξιοπρεπεστατο SW με αρκετο πιστολιδι,τον ‘‘τυπα’’ [B]Gianni Garko[/B] σε τρελα κεφια και τον αγνωστο μεχρι προ τινος σε μενα [B]Claudio Camaso[/B] να υποδυεται υπεροχα τον κακο ληστη!!!

Υ.Γ.Panos Stargazer,οταν με το καλο τελειωσεις τις εξετασεις η οταν βρεις χρονο,τσεκαρε το,αξιζει τον κοπο!!!

‘’[B]Johnny Oro[/B]’’(Aka ‘’[B]Ringo And His Golden Pisto[/B]l’’)(1966) του [B]Sergio Corbucci[/B]

Aν και απο πολλους θεωρειται το πιο αδυναμο SW του [B]Corbucci[/B],συγκριτικα παντα με τα αριστουργηματα που εχει γυρισει(’’[B]The Great Silence[/B]’’,’’[B]Companeros[/B]’’,’’[B]The Mercenary[/B]’’,’’[B]Django’[/B]’),το ειδα μολις πριν απο λιγο κι εχω να πω οτι χωρις να ειναι υπερτατο ,ειναι ενα συμπαθεστατο,διασκεδαστικο διαμαντακι με αρκετο πιστολιδι και τον β διαλογης star [B]Μark Damon[/B] ,πολυ καλο στο ρολο του [B]Ringo[/B].
Κλασσικο story,με αλλον ενα bounty killer ο οποιος κυνηγα επικυρηγμενους κι απαιτει να πληρωνεται οχι με χαρτονομισματα,αλλα με νομισματα χρυσου.Ολα αυτα μεχρι που φυλακιζεται κι ο νομοταγης και by the book οσο δεν παει σεριφης τον κραταει εκει μεσα και δεν τον παραδινει στη συμμαχια των [B]Μεξικανων[/B] και των [B]Απατσι[/B] που ζητουν το κεφαλι του.
Συμπαθεστατη και η μουσικη του [B]Carlo Savina[/B].
Σε γενικες γραμμες οχι το αντιπροσωπευτικοτερο δειγμα της δουλειας του [B]Corbucci[/B],αλλα σιγουρα οχι τοσο κακο οσο θεωρειται.
Εγω το βρηκα συμπαθεστατο…

‘’[B]The Forgotten Pistolero[/B]’’(1969) του [B]Ferdinando Baldi[/B]

To συγκεκριμενο SW ειναι ενα απο τα πιο φιλοδοξα τολμηματα του ειδους,καθως ουσιαστικα ειναι η μεταφορα του μυθου του Ορεστη που εκδικειται το θανατο του πατερα του με τη βοηθεια του αδερφικου του φιλου και της αδερφης του.Ωραια παραγωγη,καλη αναπαρασταση,αλλα σε σημεια ξεφευγει καπως απο αυτο που εχουμε στο νου μας ως SW,καθως δινεται μεγαλυτερη εμφαση στο δραμα και στην εξιστορηση της ιστοριας με λιγοτερη εμφαση στη δραση και τα πσιτολιδια.Οχι οτι δεν υπαρχουν κι αυτα,απλα η ταινια μαλλον εχει αλλο προσανατολισμο.Στο εργο παιζουν μερικοι απο τους πιο χαρακτηριστικους κακους του ειδους,οπως ο [B]Μario Brega[/B],αλλα και ο φοβερος [B]Piero Lulli [/B].Επσιης η ταινια φημιζεται για τη μουσικη της μια καθως εχει ενα απο τα πιο εντυπωσιακα και συναμα πιο χαρακτηριστικα SW music scores.
Αργο σε σημεια,αλλα σκοτεινοκαι σκληρο ταυτοχρονα με τον συμπαθητικουτσικο [B]Leonard Mann[/B] του οποιου εχω δει κανα δυο ακομα SW.

Oποιος θελει ας τσεκαρει απο [B]Ferdinado Baldi [/B] και το ‘’[B]Blindman[/B]’’ με τον [B]Ringo Star[/B].

‘‘No Room To Die’’(1969) του Sergio Garrone

Ωπα,τι διαμαντι εχουμε εδω?Tαινια με Anthony Steffen που βλεπεται?O συγκεκριμενος ηθοποιος πρωταγωνιστησε σε ισως στα χειροτερα και πιο trash/cult SW,αλλα εδω η ταινια στην οποια παιζει και στην οποια πρωταγωνιστει ο κλωνος(φατσικα) του Alain Delon,mister William Burger ειναι πολη καλη και το δυνατο της σημειο ειναι το καταιγιστικο action με το ατελειωτο kill count.
Πρωτοτυπο ως ενα βαθμο σεναριο καθως εν ετει 1969 και μαλιστα σε ταινια SW εχουμε στο επικεντρο το θεμα των μεταναστων τους οποιους εκμεταλλευονται και εμπορευονται οι προυχοντες Αμερικανοι δουλεμπορει και τους οποιους προσπαθουν να σταματησουν δυο bounty hunters!
Λοιπον η ταινια γαμαει,εχει τρομερες σκατοφατσες,ωραια γυρισματα,κυνισμο και σαπιλα οπως ολο μα ολο το ειδος και πανω απ¨ολα gunplay για να γουσταρουμε ολοι μας…
Τσεκαρετε το οι fans…

‘’[B]Johnny Yuma[/B]’’(1966) του [B]Romolo Guerrieri[/B]

Mετα την προβολη του Μεταξουργειου,επρεπε να δω κι ενα ιταλικο western για να μην χαλασει η συνταγη…
Πριν καποιες μερες ειχα παρουσιασει ενα αλλα SW του [B]Romolo Guerrieri[/B],το ‘’[B]Guns Of Violence[/B]’’ .Εδω σημερα στο ‘’[B]Johnny Yuma[/B]’’ με τον συμπαθητικο [B]Mark Damon[/B] o oποιος σε ολους τους ρολους του εχει ενα χαβαλετζιδικο υφος και μια ανεση που ως ενα βαθμο του πανε αρκετα.
Ο σκληρος του τιτλου τα βαζει με ολους και με ολα με σκοπο την εκδικηση του θανατου του θειου του.Βεβαια οπως σε ολα τα SW εμπλεκεται το χρημα,η απληστια,οι αφερεγγυες γυναικες κλπ…
Η ταινια αν και διασκεδαστικημειναι ψιλοχαβαλετζιδικη σε σημεια λογω καποιων αχρειαστων κωμικων στοιχειων τα οποια προσωπικα με χαλανε καθως θελω καθε ταινια να υπηρετει αυστηρα το ειδος της χωρις περιττες σαχλες…
Οχι κορυφαιο,αλλα συμπαθητικο…

‘’[B]The Return Of Ringo[/B]’’(1965) του [B]Duccio Tessari[/B]

Aρχικα δηλωνω fan του παντα φιλοτιμου,cool και τιμιου [B]Giulliano Gemma[/B] κι αφ?ετερου τσαντιζομαι που τοσο καιρο δεν ειχα δει αυτο το SW.
O σκηνοθετης [B]Ducio Tessari[/B] κατορθωσε να καθιερωσει τον [B]Gemma[/B] στο ρολο του [B]Ringo[/B] στην ταινια ??[B]A Pistol For Ringo[/B]’’ κι ετσι αυτη εδω ειναι το sequel.Στη συνεχεια οι δυο τους θα συνεργαζονταν αρκετες φορες ακομα,αλλα με λιγοτερη επιτυχια.
Ο [B]Giulliano Gemma[/B] επιστρεφει στην πολη του μετα τον εμφυλιο,αλλα δυστυχως αντιμετωπιζει μια διολου επιθυμητη πραγματικοτητα και προσπαθει τοσο μονος οσο και με τη βοηθεια των πιο τολμηρων,να την αλλαξει.
Η ταινια εχει ενα ροματζο στο φοντο και μια δραματικοτητα και κατα συνεπεια μου εφερε στο νου λογω εποχης κιολας ταινιες με [B]Κουρκουλο,Καρεζη,Καζακο[/B] κλπ .Ειναι αργη,δεν εχει πολλη δραση παρα μονο προς στο τελος,αλλα εχει ατμοσφαιρα και στυλ και οπως ειπα και πιο πριν αυτη η ροματζαδα προσθετει μια συμπαθητικη δραματικοτητα.
Επιλεον ο μεγιστος [B]Ennio Morricone[/B] προσφερει εδω ενα ακομη καταπληκτικο score πολυ μεγαλης αξιας…
Οχι καλυτερο απο το ‘’[B]A Pistol For Ringo[/B]’’,αλλα πολυ καλο παρ?ολα αυτα…

‘’[B]Yankee[/B]’’(1966) του [B]Tinto Brass[/B]

O [B]Tinto Brass[/B] ειναι ενας σκηνοθετης γνωστος κυριως για τις ερωτικες ταινιες που γυρισε τη δεκαετια του 1980 και του 1990 ,αλλα και για το πολυκροτο ‘’[B]Caligula[/B]’’ με τον [B] Malcolm McDowell[/B] και τον [B]Sir John Gielgud.[/B].Στα πρωτα του βηματα κι ενω η πασιγνωστη ‘’[B]The Dollars Trilogy[/B]’’ ειχε ξεκινησει και κυτιως καθιερωσει ενα ολοκληρο ειδος,βαλθηκε κι αυτος να γυρισει ενα SW με τον [B] [/B][B]Philippe Leroy[/B] στον πρωταγωνιστικο ρολο.Αποτελσμα αυτης του της προσπαθειας ηταν μια πραγματικα περιεργη ταινια απο πολλες αποψεις.
Υπεροχη κινηματογραφιση και φωτογραφια,σκοτεινη ατμοσφαιρα,ψυχεδελικα πλανα και συμβολισμοι και γενικα μια περιεργη σκηνοθεσια με εμφαση στους συμβολικους διαλογους και τις αλληγοριες…
Απο την αλλη αργοι ρυθμοι,αραια αλλα δυνατα πιστολιδια και αμηχανια στην δημιουργια του βασικου χαρακτηρα.
Ο ‘’[B]Yankee[/B]’’ ειναι ενα κυνηγος κεφαλων που λατρευει το ευκολο χρημα και τα βαζει με τον αρχινταβατζη μιας πολης ο οποιος εχει στο πλαι του μια αρμαδα σκατοφατσες που τον υπηρετουν…
Εντυπωσιακοτατη η μoνομαχια στο εγκαταλελειμμενο χωριο και πολυ ατμοσφαιρικη,οπως και οι συμβολισμοι με το καψιμο του σκορπιου και τα παιχνιδια της μοιρας.
Αγνωστο και φανερα υποτιμημενο western,οχι για ολα τα γουστα,αλλα σιγουρα πολυ ιδιαιτερο.
Αν καποιος δεν ειναι fan του ειδους,δεν νομιζω να γινει με αυτο το εργο,αν ομως ειναι ηδη νομιζω οτι θα ανακαλυψει ενα σκουριασμενο διαμαντι…

??[B]The Stranger Αnd Τhe Gunfighter[/B]??(1975) του [B]Antonio Margheriti [/B]

Το 1975 το ειδος ειχε ηδη αρχισει να παιρνει την κατηφορα,οποτε σε μια προσπαθει συντηρησης του ειχαν αρχισει τα πειραματα και οι ανιερες συμμαχιες.Ετσι λοιπον εχουμε μια συνεργασια των φημισμενων [B]Shaw Brothers Studios[/B],που εκεινη την περιοδο ηταν στα φορτε τους με την παραγωγη ταινων πολεμικων τεχνων και του [B]Anthonio Margheriti[/B] για την παραγωγη μιας ταινιας με εναν [B]Κινεζο[/B] και εναν διαβοητο ληστη της Δυσης που ψαχνουν στα οπισθια γυμνων γυναικων το μυστικο του θησαυρου που αφησε ο αποθανων θειος του [B]Κινεζου[/B].
Αστεια εως χαζη ιστορια και το αποτελεσμα ειναι μια ταινια με πολλα κωμικα στοιχεια και πολλη χαζομαρα σε σημεια.Το τελευταιο 25λεπτο απο το οποιο λειπει σχεδον εξ ολοκληρου η κωμωδια,αλλα αντ?αυτου υπαρχει action και πιστολιδι,ειναι σαφως καλυτερο,αλλα η ταινια στο συνολο της δεν σωζεται ουτε απο τον γιγαντα [B]Lee Van Cleef[/B] στον οποιο δεν ταιριαζει να προσπαθει να κανει τον κοσμο να γελασει με φαρσες και χαζομαρες.
Τες πα βλεπεται,αλλα δεν χανετε και τιποτα οι fans αν το προσπερασετε…

http://www.b-movies.gr/index.php?cat_id=49&id=327

Σημερα ανακαλυψα οτι πριν απο ενα περιπου μηνα πεθανε ο [B]Ιταλος[/B] σκηνοθετης [B]Damiano Damiani[/B].
Ο [B]Damiani [/B]εχει μεινει χαραγμενος στη μνημη καθε σπαγγετα ,σαν κι εμενα,για το θρυλικο ‘’[B]A Bullet For The General[/B]’’ με τον [B]Klaus Kinski[/B] και τον [B]Gian Maria Volonte[/B] ταινια σταθμος για το ειδος,αλλα και για ενα απο τα χειροτερα spaghetti western films,το ‘’[B]A Genius, Two Partners and a Dupe[/B]’’,παλι με [B]Klaus Kinski[/B] και [B]Terence Hill[/B].
Ασχοληθηκε και με αλλα κινηματογραφικα ειδη και στη δεκαετια του 1980 εκανε κι ενα ψιλο’ανεπισημο sequel του ‘’[B]Amityville Horror[/B] ‘’,το ‘’[B]Amityville II: The Possession[/B]’’,το οποιο ομως ειναι πολυ μετριο.

Ελαφρυ το χωμα,μονο και μονο για το ??[B]A Bullet For The Generall[/B]’ αξιζει αναφορας…

Λοιπον ενταξει,τωρα εχω πιασει την κατηγορια ??[B]Spaghetti Western Δ Εθνικης[/B]??,αλλα ποιος ειπε οτι στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν ταλεντακια?
Με το που ξεκιναει η ταινια ψιλιαζομαι οτι θα δω κατι αναλογο με τα ανεκδιηγητα ταινιακια του [B]Demofilo Fidani[/B],αλλα αν και ναι,τελικα ψιλο-οχι!
Τες πα,δεν ξερω αν ενδιαφερουν εστω και εναν αυτα που γραφω γενικοτερα εδω μεσα,αλλα εγω θα πω με δυο λογια οτι η εν λογω ταινια ειναι ενα ψιλογοητευτικο αισχος,με καλη δραση και απανωτα πιστολιδια,αθλειο σεναριο,τρομερες ευκολιες,ψεμα και υπερβολη,ανεκδιηγητο cast,αλλα παρ?ολα αυτα οι fans σιγουρα θα βρουν κατι ενδιαφερον σε αυτο το film,στο οποιο εμπλεκεται σεναριακα ,αλλα και uncredited σκηνοθετικα ο [B]Joe D’Amato[/B],γι αυτο εξαλλου και εψαξα να το βρω!

‘’[B]Sabata[/B]’’(1969) του [B]Gianfranco Parolini[/B]

Mετα την επιτυχια ηρωων οπως ο [B]Django[/B] και o [B]Sartana[/B],ειχε ερθει η στιγμη να βγει στο σελιλοιντ και ο [B]Sabata[/B] και ιδιανικος να τον υποδυθει ηταν φυσικα ο παντα cool και παντα αψογος σε τετοιους ρολους,[B]Lee Van Cleef[/B],ενω στην ταινια στον πανεξυπνο ρολο του [B]Banjo [/B]παιζει και η προσωπικη μου αδυναμια , o συμπατριωτης μου [B]Αυστριακος[/B],[B]William Berger[/B]!!!.
Την επιτυχια της πρωτης αυτης ταινιας διαδεχθηκαν αλλες δυο,το ‘’[B]Indio Black[/B]’’ στο οποιο ομως τον [B]Sabata[/B] υποδυοταν ο επισης φοβερος [B]Yul Brynner[/B] και το ??[B]Return Of Sabata[/B]’’ στο οποιο επανηλθε στον πρωταγωνιστικο ρολο ο [B]Lee Van Cleef[/B].
Ο [B]Sabata[/B],οπως ολοι οι SW ηρωες διψαει για χρημα και για δραση και αφου ανακαλυπτει οτι πισω απο την μεγαλη ληστεια στην τραπεζα μιας πολης κρυβονται οι τοπικοι αρχοντες,τους εκβιαζει με σκοπο να αποκομισει πιο πολλα χρηματα,αλλα αυτοι εχουν καθε λογο να τον θελουν νεκρο!
Διασκεδαστικοτατη ταινια,με πολλα απο τα απολαυστικα αυτα ευρηματα απο τα οποια ειναι γεματες οι ταινιες αυτες,καλος ρυθμος,cool ερμηνειες,απιστευτα ακροβατικα απο τον [B]Ινδιανο[/B] συνεταιρο του [B]Lee Van Cleef[/B] και σε γενικες γραμμες ενα απολαυστικοτατο SW με επιδεξια σκηνοθεσια απο τον [B]Gianfranco Parolini[/B],o oποιος μετα απο χρονια θα ξανασυνεργαζοταν με τον [B]Lee Van Cleef[/B] στο μετριο ‘’[B]God’s Gun[/B]’’.

Δε σε χάλασαν τα MILFs του “God’s Gun” jiopa!!! :smiley:

Όσο για το “Sabata”, δε νομίζω ότι χωράνε λόγια, μιλάμε για ένα από τα 20 καλύτερα SWs…δυστυχώς δεν έχω δει ακόμα τα sequels του όπως δεν έχω δει και τα sequels του Sartana και του Django (του τελευταίου, δύσκολα θα τα δω σύντομα, άλλωστε δεν ακούω και πολύ καλά λόγια…)

‘‘Adios Sabata’’(Aka ‘‘Indio Black’’)(1970) του Gianfranco Parolini

Aυτη ειναι η δευτερη ταινια απο την τριλογια με ηρωα τον Sabata και στον ομωνυμο ρολο δεν εχουμε πλεον τονLee Van Cleef,αλλα τον εξισου cool και τρομερο,φαλακρο θεο,Yul Brynner,που προσωπικα ειχα παντα σε μεγαλη εκτιμηση.
Η ταινια ως γνησιο Sabata film,ειναι μια χαρα ταινια,με απιστευτο πιστολιδι,τρομερη μουσικη απο τον Bruno Nicolai για αλλη μια φορα και πολυ γραφικους καλους και κακους,που πεταγονται απο τα παραθυρα κι απο τα χωρφια εκει που δεν το περιμενεις.
Χαριτωμενες υπερβολες υπαρχουν,διαθεση απόλους για να μας προσφερουν διασκεδαση και σε γενικες γραμμες ο παρεξηγημενος απο μενα λογω ‘‘God’s Gun’’ ,Parolini αποδεικνυεται μεγας μαστορας στη δημιουργια κλασσικων SW σκηνων με δραση,ευρυματα και πολυ καλη διευθυνση ηθοποιων και κυριως του πρωταγωνιστη,που κραταει στο χερι του ενα ιδιοτυπο οπλο και θεριζει τα παντα!!!
Recommended!!!