Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

obscurus μιας και είχα προτείνει το δισκάκι πέρισυ όταν είχε κυκλοφορήσει, ας μεταφέρω το ποστ μου:

ρε θρασοαλανια
για μοιραστειτε τις γνωσεις σας για τους Detente

τωρα ακουω το recognize no authority και γουσταρω!!!

επιτελους βρηκα και το demo των clockwork του tommy vetterli!

ενδιαφερον

το χει ακουσει κανεις??

Τι θες να μάθεις? Το κουφό είναι ότι τώρα στα φωνητικά είναι η Ann Boleyn (ο Χριστός και η Παναγία…#-o )
Καλό άλμπουμ αλλά νομίζω υπερτιμημένο λόγω του ότι “θεωρείται” η έκδοση της roadrunner (pricekillers series) σε cd ως η πιο limited της σειράς και έχει κλείσει και 500 Ευρώ… :stuck_out_tongue:
Μια με την bootleg έκδοση και μια με την περσινή επανακυκλοφορία έπεσε η “limited” στα $250…:lol: 8O

Όχι! Μόνο το “Surface Tension” των Αμερικανών αλλά είμαι off topic γιατί είναι Prog! :roll:

κάτι έρχεται από την Γερμανία τον Αύγουστο…

κομμάτι από το νέο δίσκο στο myspace της μπάντας:

http://www.myspace.com/officialdestruction

ακούγεται πολύ καλό, πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα.

ε ρε γλέντια. Μακάρι να μαμεί ο δίσκος. Βρήκα και πρόμο!

Violator - Chemical Assault

  1. Atomic Nightmare 03:39
  2. UxFxTx (United for Thrash) 03:38
  3. Destined to Die 04:40
  4. Addicted to Mosh 03:25 ]
  5. Brainwash Possession 03:35
  6. Ordered to Thrash 02:54
  7. Toxic Death 03:32
  8. Lethal Injection 03:12
  9. The Plague Returns 03:34
  10. After Nuclear Devastation 05:02

Total playing time 37:11

Μιας και εχω απειρο καιρο να προτεινω κατι ειπα να γραψω για αυτα τα παληκαρια απο την Βραζιλια…
Βασικα ο δισκος γαμαει χαχα δεν ξερω τι αλλο να γραψω…Old School Thrash μεχρι τελους,ταξιδι στα 80s κανονικα!Οι κιθαρες θεριζουν,τα τυμπανα ειναι εκει και κατεδαφιζουν τοιχους ενω παρα πολυ καλη και η φωνη!Μαζι με το τελειωμενο εξωφυλλο οι Violator μας δηλωνουν οτι υπαρχει η φλογα εκει εξω για old school μουσικη χωρις δηθεν μοντερνισμους κτλ!
Ειχε κυκλοφορησει το 2006 απο μια εταιρεια παναγνωστη…αλλα ευτηχως η καλη Thrash μανα τα τελευταια χρονια Earache τους εφερε στην επιφανεια οποτε ο δισκος βρισκετε…

oι Violator σπέρνουν, είναι από τα αξιόλογα νέα γκρουπς της αναβιωσης του κινήματος. Προσκυνούν Exodus και Kreator. Ti άλλο να ζητήσεις από αυτή την ζωή?:thumbup:

Καποιος το ειχε προτεινει παλιοτερα αυτο.Ο poweras νομιζω.
Ειδα εναν πιτσιρικα στο Rockwave με μπλουζα τους!Ωραια μπαντα!

και εγώ δεν τους ήξερα, και το βρήκα στο νετ από τότε που το προτεινες. Γουστάρω και γω. Τα φωνητικά της τύπισσας είναι πολύ ωραία. Μου θυμίζει λίγο από Sabina στο πιο βραχνο. Εχουν και αρκετές πανκ αναφορές. Καλό.

Χτες Παναγιώτη άκουσα για πρώτη φορά το Enemy of God από Kreator. Holy shit είναι τίγκα στη μελωδία! Αλλά πρέπει να είναι ιερό για σένα για να το έχεις και avatar! :slight_smile:

p.s. Σοβαρή μελωδία πάντως μην παρεξηγηθώ!

χαχα! ε ιερό… κοιτα οι Kreator είναι μεγάλο κόλλημα γενικά, οπότε απλά ήθελα να βάλω ένα αβαταρ που να είναι σχετικό. Επέλεξα το συγκεκριμένο αρτγουορκ μιας και συνδυαζει το κλασσικό Kreator με μια πιο μοντέρνα αισθητική. Όσον αφορά το Ενεμυ σαν δίσκο, από ότι έχω καταλάβει δεν θα είναι πολύ κοντά στα γούστα σου ακριβώς λόγω των μελωδικών αναφορών και εσύ θες πιο σάπια πράγματα! Ε? Άκου το Renewal τότε! Legalize Marihuana και έτσι.

Καλά αν αρχίσω και λέω τις ελλείψεις που έχω στο thrash θα πέσετε όλοι να με φάτε!

ας κάνω μια τελευταία πρόταση εδώ πριν φύγω για διακοπές!!!

Voice Of Destruction - Bloedrivier (1996)

Το συγκρότημα ήταν (δυστυχώς δεν είναι πλέον) από την Νοτια Αφρική και είχε βγάλει μπολικα demos από τα τέλη του 80 ως το 94. Το 1995 κυκλοφορεί το ομώνυμο EP τους. Όλες αυτές οι κυκλοφορίες κινούνται στον χώρο του hardcore. Αλλά το 1996 με τον μοναδικό τους full length δίσκο “Bloedrivier” στρεφονται σε πιο πειραμτικούς χώρους, καθώς αναμειγνύουν με τρομερή δεξιοτεχνία διάφορα είδη, από heavy metal, death, doom και βέβαια thrash κυρίως στον τομέα riffs. Ο μπασίστας τους είναι απίστευτος, φανταστείτε κάτι ανάμεσα σε Steve Harris και Steve Di Giorgio. Η μελαγχολία φτάνει στο απώγειό της σε κομμάτια όπως το If I Had Soul Pt. 3. Γενικά πρόκειται για αρκετά αξιόλογη δουλειά που αν και θα μπορούσες να πεις ότι είναι ένα ατμοσφαιρικό death / doom άλμουμ, υπάρχουν αυτά τα thrash ξεσπάσματα που φλερτάρουν με το grind core σχεδόν σε κάθε κομμάτι που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.
Eίχα βρει μία φράση σε μία κριτικά κάποια στιγμή, και επειδή δεν μπορώ να συνοψίσω καλύτερα το συγκεκριμένο άλμπουμ, την παραθέτω αυτούσια:

Overall, “Bloedrivier” is a unique, highly enjoyable and overall catchy album which most of the time delves into the melancholic side of emotions. Highly recommended if you like Iron Maiden, My Dying Bride and Suicidal Tendencies equally.

[SIZE=“3”][FONT=“Comic Sans MS”]Εύχομαι καλό υπόλοιπο καλόκαίρι σε όλους, τα λέμε σε δύο εβδομάδες![/FONT][/SIZE]

Νομίζω ότι τους κάνει δυσφήμιση με το να αναφέρει τους Iron Maiden όμως! Καλά να περάσεις και πάρε και τελευταίο Nile μαζί σου στις διακοπές για ποικιλία. Τα σπάει άσχημα!

τελικά shit happens… τεσπά

Acid Drinkers new album + complete discography box set!!!

Οι Acid Drinkers υπάρχουν από το 1986, αλλά ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 1990 ύστερα από πολλές ανακατατάξεις και καθυστερήσεις. Ο τίτλος του ήταν Are You A Rebel και προκάλεσε αρκετά καλή αίσθηση. Ακολούθησαν αρκετοί δίσκοι με αποκορύφωμα το Infernal Connection του 1994 όπου πρόκειται για την - κατά γενική ομολογία - καλύτερη δουλειά τους. Σιγά σιγά λοιπόν έχτισαν ένα αρκετά αξιόλογο όνομα στην thrash σκηνή και όχι μόνο, καθώς θεωρούνται ως η καλύτερη μέταλ μπάντα της Πολωνίας. Μετά από πολλές αλλαγές μελών φτάνουμε στο 2004 όπου βγαίνει το εξαίσιο Rock Is Not Enough…Give Me The Metal. Tα συνολικά 13 (studio και live) άλμπουμς τους επανακυκλοφορούν φέτος από την Metal Mind σε box set υπό τον τίτλο: “Acid Empire - 1989 - 2008”.
Εκτός αυτού τον επόμενο μήνα κυκλοφορει και το νέο άλμπουμ τους με τίτλο: Verses Of Steel, το οποίο αναμένεται με ανοιχτές αγκάλες. Έχω βρει promo και είμαι σε φάση ανιχνευτικών ακροάσεων. Καλό ακούγεται προς το μπαρόν, αν και λίγο πιο σκοτεινό σε σημεία… να δούμε.

Αν φανταστείτε τους DRI να τζαμάρουν με Megadeth και Prong ενώ κάπου εκεί να βρίσκονται και οι Tankard έχετε μία ιδέα για το πως παίζουν οι Acid Drinkers. Tα πρώτα τους είναι λίγο πιο “βρώμικα”, ενώ στα τελευταία προσθέστε σε όλα αυτά και λίγο από Roy Z στις κιθάρες. Σε όσους ακούγονται ενδιαφέροντα όλα αυτά ας τσεκάρουν το πρώτο άλμπουμ τους “Are You A Rebel” (βάλτε και λίγο από Exploited εδώ), το Infernal Connection του 1994 (solid as hell) και από τα πιο πρόσφατα τους το Rock Is Not Enough… Give Me the Metal του 2004.

Χαρακτηριστικό τους το χιούμορ, όπως μπορείτε να διαβάσετε στους στίχους τους

[CENTER]Close your eyes and call the monsters
When you open them, we will be here
Close them back, we will not vanish
Sorry, We’ve been welded together
Even if shit was raining on our heads
We’d play in one team from now on
And now tell me, the f**k
Is my shadow as drunk as I am?

Close Your eyes and pray the lord
When you finish, I’ll be here
I’ll be gushing and spewing
Like bugs bunny and a tank in one
I’ll tango in such a way
That the day will never start
Let somebody raise the curtain
We should have already begun[/CENTER]

( από το κομμάτι EEGOO )

Ε όχι δα και το καλύτερο συγκρότημα της Πολωνίας. Οι Wolf Spider, Dragon π.χ είναι πολύ πιο μπροστά. Έχω ακούσει μέχρι “Vile Vicious Vision” και δεν μου λένε κάτι…

Τι shit έγινε Παναγιώτη και δεν έφυγες τελικά?

Να μη σας πληγώσω αλλά τα καλύτερα metal συγκροτήματα της Πολωνίας είναι οι Vader και οι Behemoth!

Επίσης,οι πιο γνωστοί :stuck_out_tongue:

Οι Wolf Spider έχουν διαλυθεί εδώ και σχεδόν 2 δεκαετιες…

Όσο για τους Vader κ Behemoth ναι ειναι πιο γνωστοί, αλλά οι Acid Drinkers είναι αρκετα πιο παλιοί και συνεχίζουν μέχρι σήμερα και για αυτό ανέφερα τον χαρακτηρισμό, εντάξει γούστα είναι αυτά. Μάλλον έπρεπε να πω “οι Acid Drinkers μαζί με τους Vader k Behemoth θεωρούνται οι καλύτερες μπάντες της Πολωνίας”.