Steven Wilson: Harmony Codex (2023)

Ευτυχώς μάλλον το κατάλαβε και ο ίδιος :grin:

2 Likes

Η περιοδεία των PT δεν πέρασε από πολλά άλλα μέρη, μάλλον παίζανε σε πιο μεγάλους χώρους και θα θέλανε πιο πολλά λεφτά, κάτι το οποίο μάλλον δε θα ήταν βιώσιμο εδώ (εικασία).

Όσο για την καινούρια, έχει μιλήσει για μικρούς χώρους που μπορούν να υποστηρίξουν atmos ήχο και ότι το ψάχνει ακόμα. Γύρευε τώρα πόσο θα κάνει το εισιτήριο! Πάντως τέτοιο χώρο δε φαντάζομαι να έχουμε εδώ γύρω…

Μέγαρο Μουσικής, Λυρική Σκηνή;

1 Like

Πόσο κάνει το εισιτήριο, να μπω να κλείσω;

60+

1 Like

Τόσο περίπου ήταν και στο Badmington

45 τα πιο ακριβά ήταν…

25-45 ευρώ

Dead Can Dance στη Λυρική είχαν 31-90€.

Είχα την εντύπωση ότι είχα δώσει 55, κλάιν

Φαντάζομαι εννοεί πιο μικρούς χώρους! (μίλησε για χώρους όπου οι μουσικοί θα είναι ανάμεσα στο κοινό)

Επιπλέον, υποθέτω ότι θα μιλάμε για τριψήφια νούμερα στις τιμές εισιτηρίων. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια.

Δεν ξέρω τι κόστος μπορεί να έχει μια προηγούμενη παραγωγή του Wilson (αυτή σίγουρα θα είναι ακριβότερη), αλλά άμα μιλάμε για 500-600 άτομα, καταλαβαίνετε…

Κοντός ψαλμός κλπ.

Όταν λες τέτοια σημαίνει πως α) είσαι πιεσμένος στη δουλεια και ονειρευεσαι ηρεμες ακροασεις και β) πάει για πεντάδα!

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον άλμπουμ, θα πω εγω.

3 Likes

Β’ Μισό >>>> Α’ Μισό (και το πρώτο μισό έχει Inclination, Rock Bottom, και Impossible Tightrope

4 Likes

By yours truly, @pantelis79

Παντελή… congratulate yourself :stuck_out_tongue:

10 Likes

Επειδη δεν εχω δει καποια αναφορα,ποιοι μουσικοι συμμετεχουν;

Εχει παρα πολλους. Nico Tsonev και David Kollar κιθαρες, David Kosten παραγωγη, Jack Dangers απο Meat Beat Manifesto σε διαφορα, Nils Peter Molvaer τρομπετα, Theo Travis σαξοφωνο, Craig Blundell (με αυτον ηρθε Ελλαδα το '16), Nate Wood και Sam Fogarino (Interpol) drums, Nate Navarro και Nick Beggs μπασο, Adam Holzman πληκτρα, Ben Coleman (πρωην No Man) βιολι, Ninet Tayeb και η γυναικα του (νεποτισμος :stuck_out_tongue:) φωνητικα, μεχρι και Guy Pratt σε ενα κομματι. Και σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλοι, “Chinese Democracy” το εκανε :joy:

6 Likes

Δεν καταλαβαινω την γκρινια ουτε για το Economies Of Scale, ουτε για το Rock Bottom.

Προσωπικα τα λατρεψα και τα δυο για την απλοτητα τους και αμεσοτητα τους. Οταν ενα τραγουδι εχει συναισθημα και παθος (πραγμα που σιγουρα δεν μπορω να πω για την ολοτητα των τραγουδιων του Wilson τα προηγουμενα 15 χρονια), τοτε τι σημασια εχει ποσο πολυπλοκο ειναι?

Χιλιες φορες ηλεκτρονικος ηχος παντως, παρα τα ιδια και τα ιδια που τα εχουμε ακουσει απο τον Steven 100 φορες πλεον.

Να σημειώσω ότι πέρα από την μεγάλη λίστα μουσικών που έχουν ανακοινωθεί, δεν ακούγονται όλοι στον δίσκο, αλλά κάποιοι από αυτούς θα είναι στο bonus δισκάκι της deluxe έκδοσης! Στην ουσία είχε δώσει τα ίδια τραγούδια σε διαφορετικούς μουσικούς και σκέφτηκε ότι θα ήταν κρίμα να πάνε χαμένα τα performances, οπότε τα έβαλε στα remix/reworking.

2 Likes

The truth is out there…

Ευτυχως επιβεβαιωθηκε το καλο μου σεναριο, τα καλυτερα και πιο ενδιαφεροντα κομματια αφησε απεξω ο αρχιπαπαρος :joy: (εννοω αυτα που δεν βγηκαν πριν την κυκλοφορια του δισκου). Ακουγεται σαν την εκδοχη του Steven Wilson πανω στο Up του Peter Gabriel ή κατι τετοιο :stuck_out_tongue: . Με μια αυτια οτι ακουσα μου αρεσε πολυ. Ναι η “ραχοκοκκαλια” ειναι ηλεκτρονικη αλλα καμια σχεση με TFB.

2 Likes

Τελικά, είμαι ο μόνος που γουστάρει το TFB;;;