Ε ναι. Μετά από αυτή τη μαγική, μεταφυσική, μη σου πω και εξωσωματική εμπειρία μου, χρίστηκα μέταλ αμαζόνα. Μου παρέδωσαν τα σκήπτρα και τη βίβλο του μέταλ, όπου βρισκόταν θαμμένη η γνώση για τους λίγους, ότι το Walls είναι ο καλύτερος speed metal δίσκος. Ο ορισμός του worth exploring δηλαδή.
Δε νομίζω ότι μπορώ να τοποθετηθώ για τις μουσικές γνώσεις του Daz/Erotica και του Awake. Σας αφήνω να το λύσετε.
Ως προς την κουβέντα που γινόταν πριν πάντως, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Με καλύψατε τόσο εσύ, όσο και οι amazing_journey, Deckard, DeKay, dyingfreedom.
Η διασκευή είναι διασκευή. Είπα πριν τρίμπιουτ αλλά δεν προσέχεις τι γράφω.
Δεν αδικώ κανέναν, μπορεί να έιχε καιρό να γλύψει τα αυτιά των πρόγκστερ που είναι το πιο φανατικό κοινό ως αναφορά στα τοτέμ, μπορεί να είχατε ξενερώσει με τα εξπεριμένταλ, μπορεί να θέλει σίγουρο μεροκάματο, όλα αυτά σεβαστά, δεν κάνω κουμάντο σε κανενός πορτοφόλι. Ο δίσκος που συζητάμε είναι [B]safe[/B] και ως safe τον κρίνω, όλα επιδέχονται κρίσης.
Έλα γκρινιάρη κι έρχονται οι CBP για λάιβ στο Ελλάντα:D Και πάνε μία βόλτα στο thread των Beards, να δεις πως σε φτιάχνω. Κερνάς καφέ είπες, αλλά εγώ ξηγήθηκα με μπύρα.
Γερογκρινιάρης, όταν σταματάει να σου σηκώνεται αρχίζει η γκρίνια δεν ξέρεις;
Αμ όταν έρθουν δεν θα είμαι εγώ εδώ, θα τους δω σε κανένα μέγαρο όταν ως πρώτο όνομα ο Τζάστιν θα βγάλει την κάλτσα (μάνατζερ ρουλς) γεμάτη μπόχα γιατί είναι τρου και θα λυποθυμήσει ο εξώστης που βλέπω εκεί στη φωτό.
Δε θέλει “s” στο τέλος, Up The Downstair σκέτο λέγεται ο καλύτερος δίσκος των Porcupine Tree.
Συμφωνώ για τους Radiohead, έλεος.
Και ο Wilson μπροστά σε 10 άτομα έπαιζε το 1995. Στην τελευταία μέχρι σήμερα συναυλία των Porcupine Tree, το 2010 στο Royal Albert Hall, έπαιξαν το Dislocated Day και το The Sky Moves Sideways. Στο τέλος ο Wilson είπε ότι παλιά τα έπαιζε μπροστά σε 100 άτομα και οι δίσκοι του δεν πουλούσαν τίποτα, είπε κάτι σαν “τότε δε σας άρεσαν, τώρα τα ζητάτε” :lol:.
Έτσι. Έλεος με τις υπερβολές.
Τρολλάρισμα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση μη προσβλητική (η άλλη εξήγηση είναι η ΑΜΠΑΛΙΑΣΗ, αλλά δεν τον ξέρω καθόλου αυτόν που τους έβαλε στην ίδια πρόταση και δεν μπορώ να του το πω από ένα φόρουμ 8)).
Έτσι.
Τι τυχερός ρε; Έχει βγάλει Stupid Dream και Lightbulb Sun με ΥΠΕΡΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ που θα μπορούσαν να ακούγονται στα ράδια και να κάνουν τους Porcupine Tree μεγάλους εμπορικά (ΜΕΓΑΛΟΥΣ όμως) και πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Αυτές είναι οι αδικίες, γίνονται γνωστοί και βγάζουν έναν σκασμό λεφτά κάτι μυρωδιάδες Muse και οι καλοί μένουν να παλεύουν. Για εμάς τους ακροατές είναι καλύτερα μάλλον, γιατί τα λεφτά συνήθως σου αφαιρούν και το κίνητρο.
Αυτό θα το ξέρουμε σε 5 χρόνια όλοι, και οι άρρωστοι οπαδοί και οι haters. Μέχρι τότε, ακούμε και απολαμβάνουμε. Οι κυκλοφορίες του Wilson έχουν πάντα καλό ήχο.
Και εσύ το ίδιο, πας και για υποβιβασμό κιόλας 8).
To ebay δίνει τρελά πακέτα σε αυτόγραφα awake (ακα ιντερνετικά μπινελίκα ξύπνιου - αξία priceless), έκανα σερτς σε Παντελή και δεν βγάζει τίποτα. Δώσε μου 2,3 λόγους ότι παίζεις και εσύ σε collector’s items για να το σκεφτώ.
Σε άλλα θρεντ όμως για να έχω όρεξη πάλι και να μη χαλάμε άλλο του μάναγκερ. 8)
Πας να μου το παίξεις πουστιά και να μειώσεις την αξία αλλά ήδη το αυτόγραφο έφυγε σε εκπληκτική τιμή (γιατί είχε και κραουτβουρστ). Επειδή είμαι και ψυχούλα θα σου στείλω ένα 10% ρογιαλτυ. Αμ πως…8)
You don’t [B]sound awake[/B], μέχρι να ακούτε όλοι εδώ μέσα Rick Springfield θα είστε mainstream in my book. Καραμέηνστρημ όμως :!:
Επί τη ευκαιρία να απολογηθώ στα φιλαράκια μου, μια που πόσταρε ένας από αυτούς. You’ve been pranked, ήταν ένα αυτόγραφο όμως που κερδίζεται με μαεστρία και άκρα μυστικότητα. Ήζυ στα σεντόνια νεξτ τάιμ :lol:
Ουδείς ανεξάντλητος.Το πρώτο τρωγόταν,το δεύτερο λιγότερο,αυτό είναι μέτριο.Είσαι καλός,είσαι χρυσός,αλλά έχεις να βγάλεις μεγάλο δίσκο από το Deadwing.Όχι άλλο σύνδρομο Dream Theater…
καλά δεν λεει αυτό νομίζω. πρέπει να λεει πως εχει αρχίσει η πτώση και τα λοιπά. κατι που ειναι κατα πολύ λάθος. άντε να πεις οτι ο δίσκος παίρνει παραπάνω εύσημα απο οτι πρέπει. αλλά μεχρι εκεί.