Πολυ δυνατο αλμπουμ.Ειδικα το the holy drinker το αγαπησα.Καλα δε σχολιαζω το σημειο με το φλαουτο( στο watchmaker.
Το εξωφυλλο ειναι καλο αλλα δε συγκρινεται με τα φοβερα και συγχρονα artworks φτιαγμενα στο photoshop με χρηση περιεργων γραμματοσειρών και τα εντονων χρωματων που αρεσουν πολυ σε εμας τους συγχρονους νεολαιους.
Τα λεγα ε, για να μη λέτε ότι δεν τα λέμε και δεν τα γράφουμε. Απ’ όταν “βγηκε” παίζει κάθε μέρα ανελλιπώς. Δισκαροδίσκαρος και ό,τι καλύτερο έχει βγάλει ο στηβεν απ’ το 2002.
Δεν έχω να πω κουβέντα αυτή τη φορά. Ο Γκόβαν,αν και συνθετικά σκατένιος για την ώρα, είναι απ τους ελάχιστους που μπορεί να παίξει Ό,ΤΙ θέλει και να ακουστεί αξιοπρεπέστατα,οπότε ήμουν σίγουρος ότι οι “μπουρμπουλήθρες” θα κρατηθούν στο μίνιμουμ. Όχι πως θα τον άφηνε ο άλλος…
Xεχε, πάει να ξεφύγει λίγο με κάποια legato kerrygold, λες τώρα θα ξεσαλώσει, αλλά συγκρατείται:p. Σπουδαίο σόλο πάντως:). Κοίτα έτσι είναι, όταν έχεις κάποιον υπεύθυνο που δίνει την κατεύθυνση της μουσικής είναι αλλιώς. Καλά σε κανονική μπάντα δεν το συζητώ ο Guthrie θα έκανε το κομμάτι του:)
Δεν ξέρω ρε συ,όσο περνάει ο καιρός,τον συμπαθώ όλο και περισσότερο.Ακόμα και στους Aristocrats τον βρήκα εξαιρετικό. Φταίει ίσως που είναι και χαμηλών τόνων και δεν την έχει ψωνίσει καθόλου-ευτυχώς. Σπάνια περίπτωση.
Ειδικά όταν υπάρχουν στο κουρμπέτι κάτι τσουτσουνοειδή όπως ο iBob ,ε τότε ο Govan είναι απλά θεότητα.
So many times. ?In Absentia? was a reinvention, as was ?Fear of a Blank Planet? and ?Stupid Dream.? I felt that with ?The Incident,? honestly, it was like ?I don?t know what to do with this band now.? I don?t know what to do with it and I don?t want to make another record just for the sake of it. And I?m only saying that that?s the case now; I may feel differently in a year or two years.
Μην ασχολείστε με τους PT εφόσον δεν ασχολείται ο Wilson αυτή την εποχή. Κάποια στιγμή που το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι μεγάλο, θα τους επαναφέρει.