το ειχα ξεχασει
Wow…
Πριν δυο μέρες τον είδα λάηβ, ήταν εδώ στα μαντσεστερς και πήγα επειδή είχα βρει τσαμπέ εισιτήριο. Καλά ήταν , ξεκουράστηκα μετά την δουλειά, και ευτυχώς είχε και καρέκλες εκεί που έπαιζε για να την αράξω Οκ, ύπνος γενικά, δεν ήξερα ούτε μισό κομμάτι,αλλά δεν με χάλασε.
Ε ρε κάτι αδικίες της ζωής…
Για την ιστορία, το setlist από το Manchester:
Πράγματι, για ύπνο… #sarcasm
Γαμαει το σετλιστ…
Δε μου είπες όμως πως σου φάνηκε.
Η συνέντευξη ή ο δίσκος;
Ο δίσκος έχω καταλάβει πως δε σου άρεσε…
Για το δίσκο, θέλω λίγο ακόμα να ακούσω για να γράψω το σεντονάκι μου, άλλωστε περίμενα μέχρι να μου έρθει στα χέρια για να τον ακούσω!
Για τη συνέντευξη: ωραία διατυπωμένες οι ερωτήσεις και με ωραία σειρά το οποίο σημαίνει ότι εσύ ήσουν κάτι παραπάνω από άψογος στο ρόλο σου.
Δυστυχώς, ο SW στην πλειοψηφία των συνεντεύξεών του, τείνει να απαντάει τα ίδια και τα ίδια - και δε φταίει αυτός που του παίρνει τη συνέντευξη. Ή έτσι μου φαίνεται εμένα τέλος πάντων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα παλαιότερων ετών για το πόσο σημαντικός είναι ο δίσκος σαν ολότητα, πόσο άθλια ακούγεται η μουσική στα iSomethings, κλπ. κλπ.
Π.χ. πολύ θα ήθελα να δω μια ερώτηση σε συνέντευξη του SW, όπου να του παρατίθεται η απέχθειά του στο progressive rock τα προηγούμενα χρόνια και το πώς έχει αλλάξει στάση. Ή το γιατί αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια (βλ. πρώιμοι Porcupine Tree) να ξανακάνει retro μουσική.
Τέτοια!
Βέβαια, φαντάζομαι ότι ίσως και να έπεφτε η γραμμή σε περίπτωση μιας τέτοιας ερώητησης, οπότε μπορεί να μη μάθουμε ποτέ! :lol:
Υ.Γ. Επίσης, θα ήθελα κάτι πιο ξεκάθαρο για τους PT, αλλά οκ…
Μα, αφού λέει ότι δεν θέλει να κάνει retro μουσική και θέλει ο κόσμος να αντιλαμβάνεται το άλμπουμ ως ένα άλμπουμ του 2012…
Οι προθέσεις κάποιου από τα αποτελέσματα που καταφέρνει, απέχουν (συνήθως) πάρα πολύ!
Raziel μη κάνω και κανένα λάθος αλλά θα ορκιζόμουν οτι ο Steven έχει δηλώσει ότι γουστάρει κάργα προγκ '70s, αλλά τίποτα (μα τίποτα) από τον εν λόγω χώρο από '80 και μετά.
Πάντως σε ότι αφορά το ρετρό κομμάτι εμένα με καλύπτουν οι Astra
Δε θα έλεγα ότι οι Astra είναι μια ρετρό μπάντα. Απλά επειδή χρησιμοποιούμε παλιό, κλασικό εξοπλισμό και τεχνικές ηχογράφησης και εφφε, αυτό δε μας κάνει ρετρό. Ο τρόπος που γράφουμε είναι να ξυπνήσουμε τα συναισθήματα, να νιώσουμε κάτι από την μουσική και όλος αυτός ο «vintage» εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε έχει αυτή την απλότητα και την ζεστασιά που βοηθάει να το καταφέρουμε αυτό. Αν ένα άλμπουμ είναι «λείο» και σε υπερβολική παραγωγή και τέλειο σε ήχο, τότε για μένα ακούγεται τετριμμένο και μονότονο.
Πoυ ο Steven απέχει παρασάγγας στη ρετροϊλα από τους Astra ε.
Καθόλου δεν έπεσε η γραμμή και ήταν ευγενέστατος. Δες τη συνέντευξή μας προ ενάμιση έτους για το δέυτερο σόλο του.
νταξ , τουριστας ησουν δε τρεχει μια
να πω κ εγω που γουσταρω SW απο το '95 και τον ειδα Λονδινο αποψε στο Royal festival hall - ναναι καλα το fb που ανακοινωσε οτι ειχαν μεινει εισητηρια και τσιμπησαμε 3 ωρες πριν το live το τελευταιο στα front stalls μονο με 25 λιρες (αντι για 35 που εχουν κανονικα)
Τρομερος χωρος , σαν να ημουν στο Μεγαρο απλα καλυτερα.Αψογος ηχος/visual.
Τρομερη μπαντα , ειδικα ο ντραμερ (ποιος gavin…) και ο πιανιστας με αφησαν μαλακες , σε σημεια σκεφτηκα οτι ο τυπος την εχει δει Miles circa 70s εχει μαζεψει παιχταραδες της εποχης - επισης σε ενα σημειο ο πιανιστας αρχισε και επαιζε το θεμα απο το In a silent way (ξερετε ποιανου)…
Ο steven τραγουδησε, επαιξε κιθαρα/μπασο/αρμονιο , ειπε αστεια (για tolkin/hobbit/robbie williams/freebird) , ευχαριστησε τη μαμα του που τον εκανε να γραψει τραγουδια για serial killer , και ηταν ξυπολυτος. Επισης του καναμε και ενα standing ovation στο τελος γιατι το αξιζει ο γαμιολης.
Α, ειναι επισης ο καλυτερος μουσικος της Βρετανιας αυτη τη στιγμη. Ευκολα.
Εχω παει σε συναυλιες που περασα καλυτερα/γουσταρα περισσοτερο αλλα σαν πακετο/θεαμα νταξ ο τυπος εχει παει σε αλλο λεβελ. 25 λιρες για αυτο το πραγμα σε αυτο τον χωρο ? No way.
Επισης γελαμε και μουτζωνουμε μεγαλοπρεπως τον μαλακα τον Λωρη και καθε ελληνα τυρεμπορα μαλακα που χρεωνει 50ρια/60ρια για την καθε μπαντα της πουτσας σε αθλια οργανωμενες συναυλιες
Αμα περασει απο τα μερη σας , να πατε οπωςδηποτε.
και μια φωτο απο τον συναυλιακο χωρο
Γαμιέσαι.
Φιλικά,
Παντελής :lol:
Ετσι,απο χθες του το λέμε ανελλιπώς ολοι μας:D
Παιδιά κανένα μαγαζί στο κέντρο που να το έχει σίγουρα ξέρετε;
ΥΓ.Παρεπιπτόντως δισκάρα. Και τι δεν ακούς μέσα…Pink Floyd, Genesis, King Crimson…χαμός!
Γιατί, δεν παίζει ο μεγαλύτερος Άγγλος μουσικός στο δικό του άλμπουμ; Άρε μέγιστε Άλαν πόσους έχεις φτιάξει…
Γιατί, δεν παίζει ο μεγαλύτερος Άγγλος μουσικός στο δικό του άλμπουμ; Άρε μέγιστε Άλαν πόσους έχεις φτιάξει…
Καλά αυτό εννοείται.
Και το line up θα το ζήλευαν πολλοί στα '70s
I was being sarcastic…
Άμα μου πει κάποιος ποιό είναι το μεγάλο προσωπικό στίγμα και αν αυτός ο δίσκος “ωρόσημο” θα έχει δύναμη ακρόασης και μετά από 5 χρόνια, θα του πω μπράβο προκαταβολικά, επειδή όλοι οι Γουίλσον Τζιχάντιστς θα πείτε όλοι το ίδιο, λέω τώρα μπράβο για να ξεμπερδεύω.
Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια στον μέγιστο (εδώ κολλάει η λέξη) Άλαν. Τέτοιο ήχο είχα καιρό να ακούσω.