τώωωωρα?
έχει βγει εδώ και κανά μήνα.
πάντως άν δε σου άρεσε το idolum δε θα βρεις τίποτα στο καινούριο.
μάλλον είναι το χειρότερό τους.το concept τους περιορίζει πολύ.
anyway υπάρχει και δικό του thread.
Μιας και μπήκα τώρα (ψάρακας) θα κάνω και την πρόταση μου.
Ακούστε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη): Mamatus “The Coast Explode”.
Γαμμάτο δισκάκι.
Εντάξη, λίγο ελαφρύτερο από Ufomammut, αλλά πολύ καλό (άποψη μου).
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλός στις ταμπέλες, γι αυτό συγχωρήστε με αν δεν το θεωρείται stoner.
Πάντως Παιδιά ψυχεδέλεια είναι.
Και βαρβάτη μάλιστα.
Υ.Γ.
Κάτι κοντά στο Idolum?
Προτάσεις;
Όσον αφορά το υστερόγραφό σου, είχα προτείνει κάτι παρόμοιο στις Doom κυκλοφορίες, πριν κανα 2μηνο. Αντιγράφω από εκεί:
Δεν ξέρω αν έχει γίνει καμία αναφορά στους Fatso Jetson.
Αν όχι, τότε τσεκάρετε αυτό .
Ωραιος ο Ignorant_pig,αγαπημενο μου απο Fatso Jetson ειναι το Flames for All.
Ληκαρε και το ντεπουτο των Arc Of Ascent με το δισκο Circle of the Sun ειναι η μπαντα του Craig Williamson(Datura-Τρομερο Συγκροτημα,πιο
Psychedelic φαση- και Lamp of the Universe)εδω παιζει ενα πιο heavy stoner acid rock…Ακουστε το…
Οι Fatso Jetson σε λίγες μέρες κυκλοφορούν καινούργια δουλειά. Archaic Volumes θα λέγεται.
Πάω να τσεκάρω τους Arc Of Ascent.
Τρελή σύμπτωση!!
σήμερα παρέλαβα πακέτο και είναι μέσα.
Το πρώτο άκουσμα έδειξε άλμπουμ λοίαν ενδιφέρον…
Αυτό ακούγεται γαμηστερό…! Ωραίος thevoid!
λοιπόν,εμπιστεύομαι τον void και το arc of ascent κατεβαίνει τώρα.από νέα ζηλανδία άκουσα πρόσφατα και το vilayer των kerretta το οποίο είναι σε πιο post φάση και αξίζει να τσεκάρετε.ορίστε το εξώφυλλο:
fatso jetson πολύ καλή μπάντα,τα εύσημα στον ignorant pig που την πρότεινε και περιμένω να ακούσω το καινούριο.
και τώρα τα σπουδαία…
Stonebride - Summon the Waves
οι κροάτες stonebride κυκλοφορούν ίσως τον καλύτερο δίσκο τους (άν δεν το έχετε κάνει τσεκάρετε το inner seasons του 2008).
ατόφιο,αντρίκειο stoner με 6 εθιστικές συνθέσεις.
στο μαγκιόρικο moonrider βρίσκεσαι μέσα στο βάλτο και στο 20λεπτο silver ship που κλείνει το δίσκο χρησιμοποιούν παραδοσιακά όργανα και γράφουν το καλύτερο τραγούδι της μέχρι τώρα καριέρας τους.
μπαντάρα,δισκάρα που σφύζει από τεστοστερόνη,ίσως ο stoner δίσκος της χρονιάς.
edit:μόνο εμένα με χαλάει το εξώφυλλο?
Τουτο 'δω γαμαει! Κλασικα στονερ πραματα αλλα βαζουν κατι ριφς, κατι σολιες εκει που δεν τον περιμενεις και σε στελνει. Τελειο
Αυτο ακριβως,Σωστη η Wretch:)
Παιδιά οι Fatso Jetson που αναφέρθηκαν μου πήραν τα μυαλά και ήταν χαλαρά μέσα στις εκπλήξεις του Roadburn! Μόνο που δεν είναι στόνερ ούτε κατά διάννοια, desert rock ανάμεσα στα γελάδια και στα bar του Τέξας. Απλά ως συνοδοιπόροι των Kyuss (είχαν παίξει και μαζί σε διάφορες περιπτώσεις) μπαίνουν κι αυτοί στο σωρό.
Αυτες οι αναφορες στο roadburn πρεπει να σταματησουν καποια στιγμη
Μετά τις πανελλήνιες που δε θα χεις σχολείο, θα σαι έτοιμη να κάνεις τον προγραμματισμό σου και του χρόνου θα κάνεις τα δικά σου αποθεωτικά ποστ.
Χαχαχ δεκτη η απαντηση
λοιπόν,το arc of ascent είναι πάρα πολύ καλός δίσκος.πραγματικά.αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι τα φωνητικά που μου θύμισαν JB των grand magus.
δεν κλάνουν κάτι πρωτότυπο αλλά παίζουν καλή μουσική και αυτό μου αρκεί.
βέβαια αυτόν τον καιρό έχω φάει κόλλημα με το νέο stonebride.ειδικά τα moonrider και silver ship είναι υπερέπη.τα σπάνε οι κροάτες.
Οι The :Egocentrics απο την Ρουμανια με το ντεπουτο τους Love Fear Choices And Astronauts(2010) με ταξιδεψαν ευχαριστα,επιρροες απο Colour Haze και Earthless και καποια blues στοιχεια.
Ακουστε το…
Πολυ δυνατο κομματι το ?20 12?,επικο το Spacewulf που χωριζεται σε 3 μερη και ο πανικος του ?Mystic Initiation?..
http://www.myspace.com/egocentricsband
thevoid
Μπήκα στο my space τους…οι τύποι τα σπάνε
Μήπως έχεις κάποιο link να κατεβάσω το δίσκο τους?
Διότι δεν βρήκα τίποτα απο τα τοrrents που τσέκαρα!!!
Ω ναι…
Earthlings? - Earthlings? (1998)
Τούτο εδώ είναι το ντεμπούτο ενός πρότζεκτ που δημιουργήθηκε στην Καλιφόρνια στις αρχές του ‘90. Παίζουν πειραματικό, psychedelic/acid ροκ.
Μέλη τους είναι οι: Peter Stahl (Goatsnake), Dave Catching (Eagles Of Death Metal, QOTSA), Edmund Monsef (Goon Moon), Brian O’ Connor (Eagles Of Death Metal), ενώ κατά καιρούς έχουν βάλει το κατιτίς τους οι Josh Homme, Dave Grohl, Mark Lanegan.
Δεν ξέρω αν ταιριάζουν εδώ, αφού καθαροαίμο στόουνερ δεν παίζουν, αλλά και που αλλού να τους έβαζα;…