ειναι desert palm οποτε καλα εκανες και τους εβαλες…8)
παρ ολα αυτα δεν εχω ακουσει και πολυ για να πω την αληθεια!
λοιπόν,ένας από τους τελευταίους δίσκους που άκουσα είναι το demo των δανών moonless που κυκλοφόρησε το 2009.
το κατέβασα επειδή έλεγε πως έμοιαζε αρκετά στους kyuss και η αλήθεια είναι πως μοιάζουν αρκετά.περιέχει 3 κομμάτια συνολικής διάρκειας 25 λεπτών και με κέρδισαν χάρη στο 12λεπτο έπος down the drain.
περιμένω ολοκληρωμένη δουλειά και μέχρι τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα…8)
Οι Sungrazer απο Ολλανδια μας προσφερουν ενα υπεροχο EP γεματο με Space-Psychedelic-Stoner μελωδιες
Κομματαρες τα Zero Zero,If και το επικο Somo…
Αξιζουν…
Εχουμε και το πρωτο σολο ΕΡ απο την φωναρα των Witchcraf(Magnus Pelander)με 4 ακουστικα τραγουδια
King Giant - Southern Darkness (2009)
φοβερό southern metal, πορωτικό όσο δεν πάει.τα bluesy ήρεμα σημεία είναι το highlight του δίσκου.περιέχει και μια πολύ καλή διασκευή στο needle and the spoon των lynyrd skynyrd.αξίζει και με το παραπάνω.
Το θέλω!
Leakαρε κ το Jetson που λέγαμε τις προάλλες. Θα το ακούσω το βραδάκι κ θα ποστάρω αύριο εντυπώσεις!
επειδη το θελω και γω, ριξτε κανα πμ
Αχ αυτό το άτιμο σάουθερνο-μπλουζο-γκρουβ. Τα σέβη μου κύριε για την πρόταση…
Όντως πολύ καλή πρόταση! Thanx horror! :thumbup:
Έχει φάση και η διασκευή στους Skynyrd !
Επίσης, το καινούργιο Fatso Jetson που ανέφερε ο Ignorant_pig τα σπάει πραγματικά! Μετά από 8 (!) χρόνια υπομονής τα αδέρφια Lalli μας αντάμειψαν με ένα εξαιρετικό δίσκο! Τσεκάρετέ το οπωσδήποτε!
Οπως το ειπε ο potofgold ειναι ΑΤΙΜΟ:D…Πολυ σωστος ο the horror:)
pm κάποιος το fatso plz
Και παρεπιμπτόντως να πούμε ότι τα αδέρφια Lalli στην ουσία είναι τα τυπάκια που έμπνευσαν τους Kyuss κλπ. Σε αρκετές συνεντεύξεις μελών των Kyuss τους εκθειάζουν και μάλιστα τονίζεται ότι τα generator parties ξεκίνησαν από τη γενιά των Lalli οι οποία πρέπει να ήταν μεγάλες μορφάρες. Τους δάνειζαν μηχανήματα κλπ.
Όσοι θέλετε να παίξετε με εκείνη την εποχή ψάχτε και τους Across The River ( παίζει και ο θεούλης Reeder αλλά και ο Hernandez).
καταρχάς ευχαριστώ όλους που σας άρεσε το southern darkness γιατί είναι πραγματικά άτιμο…
και σε όσους άρεσαν οι king giant θα σας πάω ακόμα πιο βαθιά στους βάλτους του μισσισσιπή…
The Blackwater Fever - Sweet Misery
οι τύποι μπορεί να είναι αυστραλοί αλλά φαίνεται να έχουν σπουδάσει καλά τον αμερικάνικο νότο.το southern blues στα καλύτερά του.13 συνθέσεις σκέτη ονείρωξη για τους λάτρεις της southern αισθητικής.
Όντως το King Giant γαμεί! Ωραίος ο Horror.
Ζηλεψα και τ’ ακουσα κι εγω. Δυνατο κι ωραιο. :thumbup:
Καλά, το σαξόφωνο στον καινούργιο δίσκο των Fatso Jetson δίνει μια άλλη διάσταση στον ήχο τους.
Ακούστε το κομμάτι “Back Road Tar” για παράδειγμα.
Σωστά τα λέει ο zouglau πιο πάνω για τα αδέρφια Lalli .
Ήταν όντως από τους προτεργάτες εκείνης της χρυσής περιόδου του stoner. Δυστυχώς όμως οι Fatso Jetson δεν έλαβαν την αναγνώριση που τους άξιζε. Είναι μεγάλη μπάντα και αξίζει πραγματικά να ασχοληθείτε με τη δισκογραφία τους.
Επίσης τσεκάρετε τους Yawning Man που έχουν σχέση με τους Lalli και τον Alfredo Hernández (Kyuss, QOTSA, Bjork κλπ). Ταξιδιάρικο, ψυχεδελικό instrumental desert rock!
Μια και λέμε γι’αυτά…δείτε οπωσδήποτε το ντοκυμαντέρ “Such Hawks Such Hounds” !
Μιλάνε διάφορες μορφές της μουσικής που αγαπάμε.
Wino, Cisneros/Hakius, Pike, Reeder, Lalli, O’Keefe, O’Malley/Anderson κ.ά.
Θα μάθετε διάφορες λεπτομέριες για τη δημιουργία της σκηνής. Άκρως ενδιαφέρον και απολαυστικό!
Επιβάλλεται για κάθε stonerά που σέβεται τον εαυτό του! 8)
το νέο fatso jetson είναι καταπληκτικός δίσκος.το σαξόφωνο δίνει μια jazz ωότα στο δίσκο που καθόλου μα καθόλου δε με χαλάει.μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τα golden age of cell block slang, black road tar και monoxide dreams.πάντως σε πολά σημεία ο δίσκος ακούγεται πολύ soundtrackικός.εθιστικός όσο δεν πάει και όσες φορές και να το ακούσεις δε σε κουράζει καθόλου.από τους δίσκους σταθμούς του 2010.
τώρα σχετικά με το ντοκιμαντέρ που αναφέρθηκε έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν το έχω δει ακόμα.όταν βρω χρόνο θα το δω σίγουρα.
Τελικά άργησα λίγο και με προλάβατε για το Jetson.Το άκουσα 1,5 φορά(δεν πρόλαβα παραπάνω) και συμφωνώ σε ότι υπόθηκε νωρίτερα εδώ.Πολύ όμορφος και ευχάριστος δίσκος, και με την προσθήκη του σαξόφωνου γίνεται ακόμαι πιο ενδιαφέρον όπως είπατε.Έπονται σίγουρα περισσότερες ακροάσεις.
Εδιτ. και για ντοκιμαντέρ, άμα το’χει κάποιος πμ γιατί έχω ακούσει κ γω πολύ καλά λόγια.
και γω θέλω πμ για το ντοκιμαντέρ γιατί δεν το βρίσκω.
τώρα σε μια κυκλοφορία που μου άρεσε αρκετά.
Against Nature - Chasing Eagles
οι against nature είναι από τη βαλτιμόρη και όσοι γουστάρετε 70ίλες,blues και ήχο που να stonerίζει σε κάποια σημεία εδώ είστε.
μου θύμισαν αρκετά και τους lynyrd skynyrd.