Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

αυτοί με κέρδισαν με την κομματάρα one hundred.

Δεν εχω προλαβει ακομα να ακουσω το δισκακι,παντως το προηγουμενο τους με ειχε κερδισει(Constants in an Ever Changing Universe)…

δεν ήξερα ότι είχαν βγάλει κι άλλο.θα το τσεκάρω γιατί μ’αρέσει πολύ ο ήχος τους.

Εχουν ακομα ενα δισκακι το Vol. 1.τσεκαρε κι αυτο…:slight_smile:

The Pack a.d. - We Kill Computers (2010)

θα μπορούσα να το ποστάρω στο garage/psychedellic rock κυκλοφορίες αλλά δεν είναι ψυχεδελικό οπότε το βάζω εδώ.πρόκειται για ένα γυναικείο δίδυμο από το βανκούβερ που απλά τα σπάει.ο δίσκος έχει τσαγανό,πωρώνει,έχει μια 70’s μουσική ελευθερία,έχει desert rock περάσματα και σε κάποια σημεία μου θύμισαν τους nirvana.thumbs up λοιπόν.:thumbup:

edit:επίσης λήκαρε καινούριο harvey milk στα 128kbps.

double post γιατί έτσι.

Ponamero Sundown - Stonerized (2009)

οι ponamero sundown είναι από τη σουηδία, πράγμα που σημαίνει πως το κατέχουν το άθλημα.στα χνάρια των spiritual beggars παίζουν ένα εξαιρετικό fuzzy stoner με τζούρες από 70’s που πολύ απλά αν γουστάρεις το είδος είναι από τους δίσκους που δε γίνεται να μη σ’αρέσουν.πολύ ωραίο και το εξώφυλλο.κολλάει απόλυτα με τη μουσική…

καταρχάς κάνω bump αυτό εδώ γιατί δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά για μένα είναι ο καλύτερος δίσκος από άλλη χρονιά που ανακάλυψα φέτος και σχεδόν δεν περνάει μέρα που να μην το ακούω.
θα αρέσει σίγουρα σε όσους γουστάρουν το σήμα αρχής του true blood…

επίσης οι pale rider κυκλοφορούν το πρώτο τους ep με τίτλο this abstract reality με 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας 15 λεπτών και παίζουν STONER ROCK.δε μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη,αλλά μπορώ να πω πως με έψησαν να περιμένω το album τους…

στηριζω, εχω καιρο που τα ακουσα βεβαια αλλα μου χε κανει πολυ καλη εντυπωση

θελω να βρω χρονο και για φατσογιετσο

Μετα απο πολυ καιρο εβαλα να ακουσω τους Wrench και το δισκο Oscillator Blues το οποιο ειναι ενα ακομα διαμαντακι της Stoner σκηνης…
Εαν γουσταρετε συγκροτηματα οπως the Desert Sessions και Kyuss εμπλουτισμενα με καποια psychedelic στοιχεια τοτε θα το αγαπησετε…

Και μια ακομη προταση για σημερα,κυριως για αυτους που γουσταρουν Q.O.T.S.A,τους Loading Data και το δισκο Rodeo Ghettoblaster.
Δυναμικο δισκακι με καλα ριφακια και καποια Southern στοιχεια.

Ξεχασα να αναφερω και κατι καινουργιο τους Black Space Riders παιζουν Psychedelic-Space-Stoner.21 Μαι κυκλοφορησε το ομωνυμο δισκακι τους.
τσεκαρετε

τα αποπάνω μου κίνησαν το ενδιαφέρον και θα πάρουν σειρά.

Corruption - Bourbon River Bank (2010)

τα έλεγα και με τον thevoid στο “τι ακούτε τώρα”.είναι ένας δίσκος που απλά τα σπάει.
πολωνοί οι corruption και όπως προδίδει και το εξώφυλλο παίζουν stoner metal έτσι για να γουστάρουμε.αγαπημένο μου κομμάτι το ομότιτλο που κλείνει το δίσκο.
σίγουρα δεν είναι ο δίσκος που θα φέρει επανάσταση στο είδος και δεν πρωτοτυπεί αλλά…
πόρωση…ΠΟΡΩΣΗ…[SIZE=“7”]ΠΟΡΩΣΗ!!![/SIZE]

μπραβο παιδες, εξαιρετικες προτασεις.

Jack & the Bearded Fishermen - Hunting Isn’t Easy…When Dogs Become Wolves (2009)

οι jack & the bearded fishermen είναι γάλλοι που παίζουν ένα ιδιαίτερο (όχι ακριβώς) stoner και το hunting isn’t easy…when dogs become wolves είναι από τους καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό στο είδος.
τα don’t need friday και shipwrecked and survivors είναι τα κομμάτια που ξεχώρισα από το δίσκο.
γενικά είναι μια κυκλοφορία που αξίζει να ακούσει κάθε φαν του ευρύτερου stoner ήχου.

ρε παιδια για πειτε καμια μπαντα να ακουσουμε αλλα stoner οχι να στονεριζει απλα κατι σε στυλ kayser , fu manchu , spiritual beggars , orange goblin , spice and the rj band , κατι γυρω απο ολα αυτα δωστε καμια ιδεα

χαχα παει να κλεισει 100 σελιδες το θεμα…αρχιζε απο την αρχη και ξεθαβε…τα παιδια εδω εχουν κανει τρομερες προτασεις…:):wink:
εγω θα σου ελεγα να κατεβασεις truckfighters, solrize για αρχη, σε περιπτωση που τα ΄γνωστα’’ τα ξερεις…

προτεινω truckfighters kai dozer

καλα dozer ειναι στα πρωτα που ακους νομιζω ετσι κι αλλιως:wink:
εννοειται και dozer

Kerretta - Vilayer

TΑ ΣΠΑΕΙ ΛΕΜΕ
Θενξ σε The Horror που το ποσταρε. Γαμω τις μπαντες. Υπεροχο αλμπουμ

εννοειται ακουω dozer θελω να ακουσω και κατι αλλο ομως σε αυτο το στυλ οχι κανενα περιεργο θελω στονερια καλη dozer-goblin-beggars-kayser-------

από προηγούμενη σελίδα κιόλας τσέκαρε τους δίσκους από ponamero sundown και corruption και εδώ είμαστε.:slight_smile:
το thread είναι υπερπλήρες και οι προτάσεις του καλύπτουν όλα τα γούστα.

ωραιο το corruption το αλλο δυσκολευομαι να το κατεβασω εχετε κανενα καλο link?