λοιπον εχουμε και λεμε. Karma to burn, 35007, shrinebuilder, tummler, planet of zeus, sleep, gas giant, black oak arkansas.
(corrosion of conformity, hermano, unida kai alabama thunderpussy δεν αναφερω καν, εχεις ακουσει)
Δεν τσέκαρα όλες τις σελίδες και έτσι αφήνω τα μεγαλύτερα ονόματα που σίγουρα έχουν αναφερθεί.
Προτάσεις :
Drive By Wire
7Zuma7
Celestial Season
35007
(όλες μπάντες από την πατρίδα Ολλανδία)
το έλαβες ετσι?
Ας προτείνω κι εγώ μερικά άλμπουμ στα γρήγορα:
The Atomic Bitchwax - S/T
Causa Sui - S/T
Clutch - Blast Tyrant
El Caco - Heat
Fatso Jetson - Flames For All
Greenleaf - Secret Alphabets
Karma To Burn - Almost Heathen
Lowrider - Ode To Io
Nightstalker - Use
Planet Of Zeus - Eleven The Hard Way
Super Heavy Goat Ass - 60,000 Years
Year Long Disaster - S/T
8O8O8O8O8O
ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΣΚΑΡΑ!!!
Οτι προτειναν τα παιδια να τα τσεκαρεις οπωσδηποτε nickppado παρε και μερικα απο μενα
Roachpowder - Viejo Diablo
Blake - Fireroot
Blind Dog - Captain Dog Rides Again
Brain Police - Electric Fungus
Buffalo - Karma
Valis - Vast Active Living Intelligence System
The Kings of Frog Island - The Kings of Frog Island
Tummler - Queen to Bishop IV
Sgt. Sunshine - Sgt. Sunshine
Sunnshine - No More Forever
Sir Hedgehog - Sir Hedgehog
Firestone - Stonebeliever
Greenleaf - Agents of Ahriman
Honcho - Corporate Rock
Mammoth Volume - Mammoth Volume
Mermaid - From Here to Nowhere
Σταματαω εδω μιας και εχω αλλα 100 στο κεφαλι μου να προτεινω…
καλες ακροασεις…
Λεπόν. Ίσως να μην είναι το καλύτερο θρεντ να το βάλω, αλλά τελικά αποφάσισα να το βάλω δω.
Hypnotic Hysteria-Feed On Me
εδώ είναι ένα μίγμα stoner/psych/alt rock, ακόμα και grunge θα μπορούσε να πει κάποιος. Τρίτο άλμπουμ των Ιταλών-μόνο αυτό έχω ακούσει-. Φρέσκος ήχος γενικά.
Και έχουν ανεβάσει κ οι ίδιοι ένα single τους για download [I]εδώ[/I].
Κι εγώ αυτό ακούω από χθες (ας είναι καλά ο Ρόμπι ;)).
Πολύ καλό ακούγεται. Σε σημεία μου θύμισε και Gomer Pyle. Ο ρυθμός του New Dehli τριγυρνάει διαρκώς από χθες, μέσα στο κεφάλι μου…
Άμα το έχει κανείς, γιατί δεν βρίσκω τίποτα…
Edit: Θένκς Φορκμπόη!
Μ΄ αυτά και μ’ αυτά βγήκε επιτέλους και ο καινούργιος δίσκος των Solace, με τίτλο “A.D.”.
Σε μία πρώτη ακρόαση δεν με ενθουσίασε, αλλά θα τον ξανακούσω.
Και επίσης, κάποιος να πει στις μπάντες ότι δεν είναι απαραίτητο να βγάζουν μια ώρα δίσκο (ή και παραπάνω).
Τα 45 λεπτά είναι ιδανικά και δεν κουράζουν!
Απο Σουηδια σημερα θα προτεινω τους Dear Mutant και το δισκο(μονο αυτο εχουν)Electric Illusions.
Επιρροες απο Monster Magnet,Spiritual Beggars εχοντας καποια psychedelic στοιχεια
Αλλη μια προταση για σημερα τους Qualone με πολυ περισσοτερα psychedelic στοιχεια(κομματαρες το The Kind και Mushroom Flower),επιρροες απο Kyuss Sabbath Floyd GrandFunk Deep Purple…
Αρχες του 2007 διελυσαν και δημιουργησαν τους Telestrion
Ωραίες προτάσεις (για άλλη μια φορά) thevoid!
Ερώτηση: Μήπως έχει κανείς κανένα λινκ για Triangle Theory; Έχω γαμήθει να ψάχνω, αλλά @@!
Sonic Flower - Self Titled (2003)
οι sonic flower είναι γιαπωνέζοι και αποτελούνται από μέλη των church of misery.βέβαια δεν έχουν μεγάλη σχέση με τους church of misery καθώς παίζουν ένα groovy instrumental riffάτο stoner με αρκετές blues τζούρες.μου θύμισαν αρκετά τους atomic bitchwax.
έξι φοβερές heavy συνθέσεις που αξίζει σίγουρα να τσεκάρετε.
1000mods - Liquid Sleep (EP) (2010)
οι 1000mods είναι έλληνες και έχουν ως έδρα την κόρινθο.παίζουν ένα φοβερά groovy και πορωτικό stoner/desert rock με δύο συνθέσεις συνολικής διάρκειας 12 λεπτών.στη δεύτερη που είναι instrumental εμφανίζουν και ψυχεδελικές διαθέσεις.αν δεν κάνω λάθος άνοιξαν και τη συναυλία του brant bjork στην αθήνα.αξίζει να τους τσεκάρετε.η ελληνική stoner σκηνή όλο και ανεβαίνει…
Respect στους 1000mods, όντως άνοιξαν για bjork το 2008, γενικά είναι από τις ενεργές συναυλιακά μπάντες της σκηνής. Ετοιμάζονται μάλιστα να γράψουν τον πρώτο τους δίσκο 8)
Οσο ωραιο μπορει να ειναι το demo τους, αλλες δεκα φορες πιο γαματοι ειναι live.
ακούγοντας το ep το φαντάζομαι.μάλλον πρέπει να τους δω live επειγόντως…
περιμένουμε και ολοκληρωμένη δουλειά.8)
Gandhi’s Gunn - Thirtyeahs (2010)
Μαλάκες… ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ!
Σαράντα λεπτά Stoner/Heavy Rock οργασμού από την Ιταλία. Έχω φάει τρελό σκάλωμα και εδώ και μερικές μέρες δεν ακούω τίποτ’ άλλο.
Όσοι γουστάρετε Spiritual Beggars, Orange Goblin και τα ρέστα, ακούστε και δεν θα χάσετε…
παιδες Dali’s Llama που βρισκουμε στο internets;; δεν εχω βρει δισκο να κατεβασω εκτος αν ηταν ευκολο και δεν ημουν προσεκτικος:?