Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

The Curf - I (2008)

το I των curf είναι ίσως η αγαπημένη μου κυκλοφορία της ελληνικής stoner σκηνής τα τελευταία χρόνια (βέβαια οι curf έχουν ως έδρα το βέλγιο και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να ενταχθούν στην ελληνική σκηνή).το Ι κυκλοφόρησε το 2008 και το θυμήθηκα μιας και πρόσφατα το ανέβασε το sludgeswamp.
μοναδικό space/stoner/desert rock που άλλοτε θυμίζει kyuss, άλλοτε ψυχεδελικές γερμανικές μπάντες και γενικά για το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει.τους έχω πετύχει και live όπου βγάζουν εξαιρετικά αυτήν τη μαγκιόρικη desert ατμόσφαιρα.
όσοι θαμώνες αυτού του thread δεν έχουν ακούσει αυτό το δίσκο πρέπει να το κάνουν χθές κιόλας…

Καλούς τους λες εύκολα, μοναδικούς όμως με τίποτα. Λάιβ είναι αρκετά καλοί, και ο ένας κιθαρίστας σκίζεται στα σόλο.

εντάξει,βασικά μου αρέσει πολύ η χροιά του τραγουδιστή τους.
στα live όντως τα solos παρατείνονται με space διαθέσεις κάτι που εκτιμάται ιδιαιτέρως.8)
πάντως ειδικά τα face the space και king of the blind είναι κομματάρες…

[SIZE=“3”]ΠΩ ΠΩ8O8O8O8O [/SIZE]ΝΑΙ ΡΕ
και εγω το πρωτοακουσα σημερα και μπηκα να ποσταρω στις προτασεις:lol:

το Gandhi’s Gunn - Thirtyeahs το τσέκαρα και εγω σήμερα μιας και ο Keyser ανέφερε τους Spiritual Beggars…:stuck_out_tongue:
με την 1 φορα που το άκουσα αρκετά καλο μου φάνηκε…

ωραίος…:thumbup:

Μπραβο παιδια πολυ καλες stoner προτασεις…:thumbup:
εχει κυκλοφορησει και το καινουργιο απο τους Rotor (δεν εχω προλαβει να το ακουσω ακομα)

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ…[SIZE=“7”]ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ KYUSS [/SIZE]

ΥΓ
κατεβάστε το liquid sleep με έχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ

:bow2::bow2::bow2::bow2:

Τον Ιουλιο εχουμε το καινουργιο απο The Kings Of Frog Island και με αυτο ολοκληρωνουν την τριλογια…
Για οσους δεν γνωριζουν ειναι το προτζεκτ του Mat Bethancourt(Josiah, The Beginnig και Cherry Choke)
Παιζουν Stoner Rock με Psychedelic Garage στοιχεια

Welcome To The Void

Josiah νομιζω ειναι ενα συγκροτιμα που εβγαλαν ενα αλμουμ τωρα τελευταια που λεγοταν Procession και παιζουν κι αυτοι στονερ αν δεν κανω λαθος!Οταν βγει το τσεκαρω παντως.Mηπως ξερεις τονομα που θα εχει το αλμπουμ?

Ναι στονερ παιζουν οι Josiah και το Procession εχει καποια ακυκλοφορητα τραγουδια μεταξυ 2006 και 2008 και καποια live κομματια ηχογραφημενα στο The Scharinska στη Σουηδια το 2007…Τσεκαρε απο αυτους το ομωνυμο και το No Time
Το καινουργιο απο τους The Kings Of Frog Island θα λεγεται ‘‘ΙΙΙ’’

Απο την Βοστωνη μας ερχονται οι Olde Growth παιζουν stoner/doom/sludge(θα μπορουσα να τους εβαζα στο sludge Thread η’ στο doom Thread) .Η μπαντα αποτελειται μονο απο εναν μπασιστα (Stephen LoVerme) και εναν ντραμιστα(Ryan Berry).
Επιρροες απο Black Sabbath, Electric Wizard, Eyehategod, Sleep, Kyuss, Neurosis, Goatsnake
Ο δισκος πραγματικα με κερδισε…
Τον προσφερουν και free εδω

Royal thunder με γυναικεια φωνητικα(ολα τα λεφτα) και με ενα ΕΡ(2009) το οποιο τα σπαει παιζουν Southern-stoner και καποια blues στοιχεια.Ακουστε τραγουδια οπως τα Sleeping Witch και hotel bend και πιστευω οτι δεν θα το μετανιωσετε.

Ειλικρινά, πότε προλαβαίνεις να τα ξεθάβεις/τσεκάρεις ρε;;

Το θεμα ειναι οτι θα θελα περισσοτερο χρονο για να τσεκαρω περισσοτερα albums κυριως τα καινουργια:).Βασικα αυτα που προτεινω συνηθως τα εχω ακουσει εδω και πααααρα πολυ καιρο

Mιας και το εκθειαζω σε εναν φιλο στο msn.
Ρε παιδες…
Το tracklist του All των Colour Haze δεν ειναι σαν να εχουν συνεχεια οι τιτλοι ?

1. Silent
  2. Moon
  3. Turns
  4. Lights
  5. If
  6. Stars
  7. All
  8. Fall
  9. One
  10. Remains

Ειδικα απο το 5 ως το 10 βγαζει μια χαρα νοημα.
Το ‘βλεπει’ κανενας αλλος ή ειμαι βλαμμενος εγω ? :stuck_out_tongue:

φίλε deathster δικός μου άνθρωπος είσαι εσύ…
το σκεφτόμουνα κι εγώ όταν άκουγα το δίσκο και έλεγα “ρε μπας και κάνω λάθος?”.αλλά βλέπεις τότε δεν ήμουν γραμμένος στο φόρουμ…
είναι σαν να είναι δύο προτάσεις.silent moon turns lights.if stars all fall one remains.

Εγώ το είχα σίγουρο ότι αυτό παίζει με τους τίτλους.

Τι; Όχι; :-s

Είμαστε πολλές τελικά. Κι εγώ είχα σκεφτεί το ίδιο. Όντως δημιουργεί δύο προτάσεις. Επίσης, πάντα νόμιζα ότι το Κομμάτι του δίσκου είναι το turns αλλά χθες κιολας κατέληξα στο moon.

το Κομμάτι του δίσκου είναι το ομότιτιλο.