Superleague 2010/2011

o αναπληρωματικος τερματζης της καβαλας ειναι αγνη απολαυση :lol:

ΑΝΤΕΞΕ ΕΡΓΟΤΕΛΑΡΑ, ΑΝΤΕΞΕ:papas::papas:

“Η Π.Α.Ε Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Βαγγέλη Βλάχο τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του.”

ενταξει καιρος ηταν

καιρος θα ηταν να παρετε κανα παιχτη να βαλει κανα γκολ (οπως το ιδιο προβλημα εχει και η κερκυρα) κι οχι να διωξετε το βλαχο. μια χαρα προπονητης ειναι.

λοιπον

[SPOILER]τον βλαχο τον κρινω απο περυσι που ανελαβε την ομαδα
την παρελεβε τέταρτη και η δηλωση που εκανε ηταν οτι θα παλεψουμε για παραμονη,εκανε καπου 7 αγωνες χωρις νικη και δηλωσε με τσαμπουκα οτι μας το ελεγε.
στον πρωτο γυρο με τον roberto carlos mario gomez ο cesarec ειχε καπου στα 8 goal οσα δηλαδη εβαζε καθε χρονο,απο τοτε που ηρθε ο βλαχος ο cesarec εβαλε αλλα δυο μονο.μαθηματικα σωθηκαμε προτελευταια αγωνιστικη αλλα παρολα αυτα εμεινε.
εγιναν 14 μεταγραφες αλλα στην βασικη ενδεκαδα ηταν ιδιοι οι udoji,carrera,bastia,φυτανιδης,αργυροπουλος,λαδακης,urribari,degra. ο βλαχος δηλωσε οτι ειναι ευχαριστημενος με το ροστερ και οτι ειναι το καλυτερο που ειχε ο αστερας ποτε.
οι μπακος,καυμενακης, μποροβηλος του λεγανε αν θελει κανεναν επιθετικο και αυτος ελεγε οχι,τελικα πηρανε τον φρανκου.παμε στις εμμονες του βλαχου ,εχουμε τον καλυτερο ελληνα τερματοφυλακα (μαζι με κωσταντοπουλο) τον αναστασοπουλο και τον εχει φαει ο παγκος,θα μου πειτε οτι ο degra ειναι καλος,και εγω θα σας πω οτι πριν αρχισει τις καλες εμφανισεις επαιξε δεκαπεντε ματς που εκανε το ενα λαθος μετα το αλλο,ειχε λαθος τοποθετησεις,στεκοταν ορθιος ή εκανε υπερβολικα θεαματικες αποκρουσεις και γενικα πειραματιζομασταν με αυτον μεχρι να γινει καλος.center for ειχε τον roberto που εκανε τρια σουτ στο πλαγιο και το ενα απο κοντρα μπηκε γκολ,ολοι φωναζαμε να τον αλλαξει και να βαλει ή τον δεκαεφταχρονο μπακασετα που μαθαιναμε απο τα ματς των νεων και απο τα φιλικα οτι συνεχεια σκοραρει ή τον φρανκου που ειχε σκοραρει στο κυπελλο και με τους νεους,τελικα ο βλαχος καταλαβε οτι δεν κανει καπου στην δεκατη αγωνιστικη,και η επιλογη του για την κορυφη της επιθεσης ηταν ή ο ροζεριο που ειναι δεκαρι ή ο ουντοτζι που ειναι ακραιος,εντωμεταξυ ειχε παιξει ο μπακασετας ενα ημιχρονο με την ξανθη και ειχε βγαλει ματια,αφου περασε ο πρωτος γυρος ,ειπε να βαλει τον φρανκου βασικο πρωτη φορα και τριτη φορα γενικα (οι αλλες ηταν μια φορα δεκα λεπτα και μια στο κυπελο που σκοραρε) τελικα εβαλε δυο γκολ το ενα πιο ομορφο απ’το αλλο,εχουμε κι αλλον εναν επιθετικο τον ριμκεβιτσιους αλλα γι’αυτον δεν λεμε τιποτα γιατι δεν ακουμε οτι σκοραρει σε φιλικα,οικογενειακα διπλα ή με τους νεους,πηραμε και εναν αρσενιεβιτς τωρα,ερχεται και ο ματουσιακ…στο κεντρο ο παικτης που ηξερε την περισσοτερη μπαλα και αυτο φαινοταν μονο απο το περπατημα του ηταν ο ριος,
και ο βλαχος τον ειχε μια εκτος αποστολης,μια στον παγκο ,μια δεκα λεπτα αλλαγη,ετσι ηταν αναμενομενο να μην προσφερει τιποτα,ο βλαχος προτιμουσε τον ροζεριο που δεν ξερω τι εκανε στον ολυμπιακο βολου αλλα στον αστερα δεν εχει κανει τιποτα.και τελικα αφου περασε ο πρωτος γυρος με αυτον βασικο,εμπιστευτηκε τωρα τον φορτουνη,και ο ιβανοφ που ηταν η καλυτερη μεταγραφη μας συμφωνα με τις εφημεριδες και το βιογραφικο του δεν εχει παιξει ουτε λεπτο ακομα…σε καθε δηλωση του ο βλαχος ελεγε για το ποσο τελειος και γαματος ειναι και οτι εβγαλε τους νεους φορτουνη ,τσαμπουρη,σκονδρα,μπακασετα,αλλα μετα σε μια αλλη δηλωση του λεει"πως να παιξω με τα δεκαεφταχρονα"μια τους εκθειαζει και μια τους κοβει τα φτερα,σε καθε δηλωση του εριχνε το φταιξιμο σε καποιον αλλο,στους φιλαθλους που δεν στηριζουν την ομαδα ενω ηταν διπλασια εισητηρια σε σχεση με περυσι,την ομαδα που εχει φτωχο ροστερ ενω ειναι ροστερ 32 παικτων που ηταν ευχαριστημενος στην αρχη της χρονιας και γενικα δεν παραδεχτηκε ποτε του ενα λαθος ουτε την εμμονη στον ρομπερτο ουτε στον ροζεριο,που καταλαβε οτι δεν κανουν τον τριπλασιο χρονο απ’οτι ολοι οι φιλαθλοι και ενω τους εχει και στις προπονησεις…στα ακρα ο αρας μπορει να παιξει απο δεξια πολυ καλα γιατι συγκλινει και σουταρει και γιατι δεν εχει και καλη σεντρα,οσες φορες επαιξει δεξια απο σποντα τα πηγε καλα,αλλα ο βλαχος συνεχιζε να τον βαζει αριστερα που δεν εκανε τιποτα…
ακομα υπαρχουν καποιοι παικτες που παιζουν με μεσο δεν γινεται αλλιως και αυτοι ειναι οι καρερα και φυτανιδης,και τελος η σημερινη του δηλωση ηταν οτι χασαμε απο το πουθενα και με αστεια γκολ,δηλαδη αν δεν χαναμε απο το πουθενα ποσα θα τρωγαμε 6 ?

επιθετικο ειχαμε και τον καουνο αλλα δεν του εκανε του βλαχου[/SPOILER]

μπορει να ξεχασα τιποτα,μπορει να μην βγαζουν και νοημα αυτα που εγραψα ,αλλα εγραφα θυμωμενος
η ομαδα σιγουρα χρειαζεται ενισχυση,αλλα ο βλαχος εφταιγε σε παρα πολλα

τραγικά πράγματα στην Superleague

χθες είχαν συνεδρίαση με θέμα ψηφοφορία για την [B]παράκαμψη των κριτηρίων της ουεφα για αδειοδότηση των ομάδων για την συμμετοχή τους στα εθνικά πρωταθλήματα.!!![/B]

δηλαδή μια ομάδα που δεν εχει δικαίωμα σύμφωνα με τους ορούς της ουεφα να συμμετάσχει στα πρωτάθλημα και να της δίνεται άδεια παρακάμπτοντας την ουεφα.!!

το περίεργο είναι ότι εκτος του [B]ηρακλη[/B]:roll: που έτρεξε το όλο θέμα μπροστάρης ηταν και ο ολυμπιακός μέσω του πρόεδρου του.!!!
αντίθετοι με την μια παναθηναϊκός, ατρόμητος, σερρες, παοκ, καβαλα, ξανθη…

Θα ήθελα να ευχηθώ στην Τρίπολη καλή πορεία στη Β’ Εθνική. Πήρε Δερμιτζάκη. Να υποθέσω ότι θα ζητήσει και τον Παπάζογλου δανεικό; :stuck_out_tongue:

που το διαβασες αυτο ρε συ?

διαφωνω πως ο δεμιρτζακης θα την καταστρεψει…απλα ο δεμιρτζακης δεν κανει για μεγαλες ομαδες…δε μπορει να διαχειρηστει παικτες μεγαλης ομαδας…εκει με τον φορτουνη δε θα χει προβλημα να στε σιγουροι

Γιατί πού πέτυχε ο Δερμιτζάκης; Και στον ΠΑΟΚ απέδειξε ότι δεν το κατέχει. Όταν έβγαλε τον Vitolo στο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ. Θα μου πεις κρίνεται ο προπονητής από μία απόφαση; Όταν είναι τόσο τραγική ναι.

ε καλα και ο βαλβερδε εβγαλε ριερα προχτες και εβαλε τον χολεμπας απτη μερια του σναουτσνερ και τον κραζαν ολοι…

επισης θυμαμαι την συγκομιδη βαθμων με πανθρακικο στο δευτερο γυρο και ηταν συγκομιδη ομαδας 8-10ης θεσης και οχι τελευταιας

εγω πιστευω πως θα χει καλη πορεια,θα το δουμε στη συνεχεια

μια χαρα ειναι ο δερμιτζακης,απο τους υποψηφιους αυτον προτιμουσα,

μη συγκρινεις παοκ με αστερα,αλλοι στοχοι εχει ο ενας αλλους ο αλλος

και χειροτερος απο τον βλαχο δυσκολο να ειναι

Σίγουρα ξέρεις καλύτερα τα του Αστέρα και τα του Βλάχου. Εμένα πάντως αν με ρωτούσες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ποιοι θα πέσουν θα έλεγα Πανσεραικός, Αστέρας και Κέρκυρα. Με εξέπληξε η πορεία σας μέχρι τώρα γιατί δεν πιστεύω ότι έχετε και πολύ αξιόλογο υλικό. Άρα δεν μπορώ να ρίξω φταίξιμο στον Βλάχο. Επαναλαμβάνω ότι τα ξέρεις καλύτερα.

συγγνωμη απο τον κοσμο της κερκυρας

αφου νικησαμε ειστε συγωρεμενοι. λες για τη φαση του πεναλτυ να υποθεσω ε?

φυσικα…αισχος.!! δεν γινεται ολη την χρονια να κλαιμε για την διαιτησια και μολις το κανουμε εμεις να κανουμε την παπια…ευτηχως που ηρθε η ηττα…

*αν και καταφερε σε μια φαση να εκνευρησει και την λαρισα…στη φαση του τετατετ του μετιν που το εκοψε χωρις κανενα λογο…αλλα ειναι μετα την φαση του πεναλτι οποτε δεν εχει σημασια

ε ναι γιατι αμα ηταν πριν το πεναλντυ θα ειχε αδικηθει η λαρισα… απλη η εξισωση:roll:

βασικα αυτος ο διαιτητης ειχε να σφυριξει 15 αγωνιστικες. ειναι ασχετος κι επικινδυνος.

βεβαια εγω δεν ειπα αυτο…αλλα εσυ σαν παοκτζης αυτο σου ηρθε στο μυαλο…

-ποιο πεναλτι σας εκανε ο ολυμπιακος…?
-3 περιπτωσεις ηταν μεσα στην περιοχη, ε, μια απο ολες…χαχαχα

βασικα ο τυπος ηταν τραγικος με μεγαλο σφυριγμα εναντιων της κερκυρας…