Επιχειρηματολογία όχι αστεία #-o#-o
Δηλαδή στον ψυχισμό των Αθηναίων μιλάει η Σελήνη, ο Άδωνις , Μπάτσος της “Καλημέρα Ζωής” και ο Καραγκούνης; :D:D:D
ΥΓ1: Ο Γκαρσία απαράδεκτος και θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Προτιμώ όμως να μιλάει στο ψυχισμό μου ο Γκαρσία που είναι άντρας και δεν έπεσε για μία ώρα να παριστάνει τον νεκρό μετά την σκαριά του Σιμάο, παρά ο φλούφλης ο Καραγκούνης που είναι ο πιο γλειώδης ποδοσφαιριστής ever.
ΥΓ2: Ο Κάκος έκρινε το αποτέλεσμα (κατά πάσα πιθανότητα όχι απο σκοπιμότητα αλλά απλά από ανικανότητα).
Τον ψυχισμο μας τον ξερουμε καλυτερα οι ιδιοι,και αν ακουσεις το τι λενε σχεδον καθολικα οι ΠΑΟΚτσηδες σημερα για τον Γκαρσια μαλλον θα ανεθεωρησεις.Οσο για αυτο με τον αρχικαρναβαλο τον Ψωμιαδη που μας επιβαλλουν και μας κανει να θελουμε να αλλαξουμε πλανητη ,το αφηνω ασχολιαστο.
Αν εχεις παιξει μπαλα θα ξερεις οτι ΠΟΤΕ δεν πας με τα σκαρια σε διεκδικηση μπαλας,αν δεν εχεις προθεση να χτυπησεις,η να ριψοκινδυνευσεις να χτυπησεις στα υπουλα τον αλλον.Ακομα και μπαλα να βρεις,το ποδι παει μετα με δυναμη και με τις σιδερενιες και μυτερες ταπες στον αστραγαλο του αλλου.Αν βρεις καθαρα την μπαλα και δεν χτυπησεις ποδι,ειναι καθαρα θεμα τυχης.Ακομα και προθεση να μην ειχε και να μπηκε ατσαλα,ειναι επικινδυνο παιξιμο και ειναι κιτρινη στα σιγουρα,δεν υπαρχει θεμα.Αλλα ειπαμε,ειναι και ο Ιβιτς μπροστα,δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να το δει ο Κακος απο εκει που βρισκοταν.
Γιαυτο με τον Γκαρσια,οντως προσπαθει να τον χτυπησει (δυο φορες βασικα,μια να τον κλωτσησει και μετα να του ριξει αγκωνια στην κοιλια-στην αρχη απλα τον απωθει γιατι ερχοταν κατα πανω του),ομως και ο Σιμαο δεν ειχε αντιδρασει καν πριν το θεατρο για την αγκωνια,και ο Κακος δεν ειχε δει τιποτα απο αυτα,μονο την αγκωνια στο τελος,και δεν ειχε δειξει το παραμικρο γιαυτη τη φαση οταν εγινε,αρκετα μετα δειχνει κοκκινη.Οντως πρεπει να τιμωρουνται,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα τιμωρουνταν καποιος αλλος με κοκκινη σε αυτην την φαση και οχι ο Γκαρσια που εχει στοχοποιηθει.Γιαυτο μου φανηκε περιεργη η φαση και λεω οτι μαλλον ηταν το χρωστουμενο του Κακου για το Καραϊσκακη,παρα το οτι το συγκεκριμενο σηκωνε απευθειας αποβολη.
Οχι,μονο την διαιτησια δεν κατηγορω.Μονοι βγαλαμε τα ματια μας,που δεν πατησαμε αυτον τον τραγικο Παναθηναϊκο,ακομα και με 10 παιχτες μπορουσαμε να τους κερδισουμε στα ισια,η εστω να τελειωνε Χ αν δεν τρωγαμε αυτο το γελοιο γκολ
Αυτο λεω κι εγω,επρεπε να προσεχει λιγο ο μαλακας,αφου ηξερε τι προδιαθεση ειχε ο Κακος απεναντι του…Τσατισμενος βασικα ηταν γιατι ειχε προηγουμενα και με τον Σιμαο,στο ΟΑΚΑ του ειχε σπασει ενα πλευρο με αγκωνια εκτος φασης,πηγε τωρα να του παρει και τον αστραγαλο,Γκαρσια ειναι αυτος,δεν θελει και πολυ.Αν δεν ειχε αυτον τον χαρακτηρα και ηταν πιο ψυχραιμος ακομα στην Ρεαλ θα επαιζε…
Αν μετα την προβολη επεφτε κατω ο και επιανε το ποδι του 1000% κερδιζαμε αποβολη του Σιμαο,σ’ αυτο που τον παραδεχομαι ειναι το οτι δεν καταδεχεται να κανει θεατρινισμους ακομα και μετα απο δυνατες κλωτσιες
Για τον Ψωμιαδη και τον φτερωτο ατσαλακωτο που εχουμε για δημαρχο,αστο,γιατι αυτο ειναι αλλο θεμα,και ειναι καθαρα θεμα συμπαιγνιας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Αυτους που γελαει ο κοσμος κατεβαζει η ΝΔ,και το ΠΑΣΟΚ κατεβαζει απεναντι τους ασοβαρες προτασεις και ανυπαρκτα ατομα,που το μονο που κανουν ειναι να αποδυναμωνουν παραταξεις που κατεβαινουν ανεξαρτητες και θα εσκιζαν τα βαρδουλα του Ψωμιαδη και του καθε Ψωμιαδη αν τους στηριζαν.Τεσπα,αυτο ειναι θεμα για αλλο τοπικ:p
Το μονο που πρεπει να ξερεις παντως ειναι πως οτι λετε εσεις για τον Ψωμιαδη εμεις το λεμε στο 1000πλασιο:p
Αυτο δεν χρειαζοταν να μου το πεις…το ηξερα!!Οι Βορειοελλαδιτες εχετε πολυ κοσμο που ειναι κομπλε και απο αποψεις αλλα και απο χαβαλε και διασκεδαση.
Απλα με την “ανεβα” που παιρνει πλεον το “Εθνικιστικο” φρονημα των Βορειοελλαδιτων, κατι τετοιοι εχουν και απηχηση!!Οχι σε οσους σκεφτονται,σιγουρα οχι!
Αλλα δεν ειναι οτι στοχευαν και ποτε στο “σκεπτομενο λαο”…
επι του θεματος, επρεπε να ειχαν μεινει με 10 και οι δυο ομαδες…αλλα αυτο θα ηταν δυσκολο…γιατι απλα ο μαλακας καταφερε να επισκιασει το μαρκαρισμα του Αφρικανου με το βραζιλιανικο ονομα!!
Εμ ετσι,ειναι,λιγο η φτωχεια,λιγο η ανεργια,βοηθαει και η προπαγανδα των ελλαδεμπορων με την σταυροφορια για τα Σκοπια,δεξιουπολη του κερατα εχουμε γινει:pΑλλα σοβαρα,το οτι η μασκοτ της Θεσσαλονικης εχει γινει ο φραπες,ο Λευκος Πυργος και ο Ψωμιαδης ειναι στα σοβαρα λογος για μεταναστευση στο Τζιμπουτι:p
ο κακος για μενα δεν καθορισε αποτελεσμα.ειναι απο τους καλους διαιτητες του πρωταθληματος.επρεπε να δειξει βεβαια κιτρινη και στο σιμαο.ο παοκ εβγαλε τα ματια μονος του(ο γκαρσια βασικα εβγαλε τα ματια της ομαδας του).ο καραγκουνης παντως εβαλε γκολαρα!!!αναλογο με το γκολ του κονσεισαο με τον γαυρο στο ματς κυπελλου.
η ανακοινωση του παοκ εναντιον κακου και βαζελου μετα το ματς ηταν χωρις λογο κατα τη γνωμη μου.δε θελω να πιστεψω οτι την εβγαλε για να πιεσει καταστασεις ωστε να μην τιμωρηθει αυστηρα(οπως ειναι το σωστο) ο γκαρσια!!ο γκαρσια(αν ο κακος εχει γραψει στο φυλλο αγωνα οτι εκανε βιαιοπραγια με αποτελεσμα τραυματισμο του αντιπαλου παικτη) μπορει να φαει μεχρι και 8 αγωνιστικες!!!αν ο κακος δεν αναφερει στο φυλλο αγωνα οτι ο σιμαο τραυματιστηκε τοτε θα φαει 3 αγωνιστικες.αυτα με το γραμμα του νομου βεβαια…
Η κοκκινη στον Γκαρσια ειναι πεντακαθαρη και οι δηλωσεις του ιδιου (“Δεν τον ακούμπησα και να μου πει ο διαιτητής γιατί με απέβαλε”) ειναι για γελια.
Αλλα και το μαρκαρισμα του Σιμαο παιρνει ανετα κοκκινη καρτα ε.Απλα ο Γκαρσια καταφερε να μην ασχοληθει κανεις αλλος στο παιχνιδι με αυτο με ολα οσα εκανε μετα.
Ναι,αλλα δεν θα μου εκανε εκπληξη να δοθει και κοκκινη το συγκεκριμενο,αν ο Γκαρσια πχ επεφτε κατω και εκανε οτι του σπασε το ποδι.Ειναι αρκετα επικινδυνο το πως βαζει το ποδι του ο Σιμαο.
Και ο Σιμαο οτι δεν τον ακουμπησε δηλωσε:lol:Τωρα αν ειναι να πιανομαστε και απο τις δηλωσεις των παιχτων μετα το ματς…
Οριτζιναλ ενταξει,ηρεμησε λιγο,θελεις να αρχισω να ποσταρω videακια με τρισχειροτερες “βιαοπραγιες” και προκλησεις που περασαν στο μπαϊ;Εχω καμποσες και απο Κυριακο αμα θες.Σωστη η αποβολη αν και λιγο υπερβολικη.Αν δεν ειχε ριξει το μπουνιδι στον Ντιογκο θα επαιρνε κιτρινη,οπως και ο οποιοσδηποτε αλλος παιχτης οποιασδηποτε ομαδας σε μια αντιστοιχη φαση σε ντερμπι,και δεν θα γινονταν λογος απο κανεναν.Απλα εχει στοχοποιηθει ο Γκαρσια,γιαυτο και αποβληθηκε (αν και σωστα συμφωνα με τους κανονισμους),τωρα να τα λεμε ολα αυτα για τιμωριες 8 αγωνιστικων η 3 το λιγοτερο κτλ ειναι για γελια.Μια αγωνιστικη θα λειψει για την κοκκινη και παπαλα,μην το ξεφτυλλισουμε κιολας το θεμα
ξερεις τι δε νομιζω να εδινε και τοτε κοκκινη.ειναι επικινδυνο παιχνιδι πανω στην διεκδικηση και αυτο τιμωρειται κανονικα με κιτρινη.εκει ειναι και στην κριση του διαιτητη.αν εβλεπε οτι ο σιμαο πχ παει με παρα πολλη φορα και κανει προβολη με τις ταπες και επεφτε και ο γκαρσια κατω και εκανε οτι πεθαινε στον πονο(οπως κανει πολλες φορες ο καραγκουνης:p) τοτε παιζει να του εδινε κοκκινη και του σιμαο
Ειχε ηδη κιτρινη ο Σιμαο,και κιτρινη να εδινε η δευτερη θα ηταν.Πιστευω οτι απλα δεν το ειδε,ειναι ο Ιβιτς μπροστα και δεν φαινεται απο την γωνια του διαιτητη η καρατια
το πας το θεμα στον κυργιακο επειδη ειμαι ΑΕΚ.αν εκανε και ο κυργιακος τετοιυ ειδους κινηση σωστα θα αποβαλλοταν!!!μην το βλεπεις οπαδικα.το οτι θα φαει 1 και οχι 3 ή 8 αγωνιστικες θα ειναι για να μην φωναζετε οτι και καλα ειναι αποφαση σκανδαλο.πηγαινε να δεις τον ΚΑΠ και ελα πες μου.οποιαδηποτε βιαιοπραγια εναντιον ποδοσφαιριστη τιμωρειται το λιγοτερο με 3 αγωνιστικες.